Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Primul gand cand m-am trezit azi a fost sa vad ce face Anca.. iubita suntem alaturi de tine si ma rog pentru tine si Carla sa fie totul bine pana la urma. Dumnezeu a avut grija de voi pana acum si ai ajuns atat de departe cand de la inceput ti-au spus doctorii ca n-ai mari sanse, dar tu si Carla sunteti niste luptatoare si sunt sigura ca odiseea ei in burtica se va termina cu bine si iti vei tine puiul sanatos in brate, mai devreme sau mai tarziu, cum vrea Dumnezeu. Nu vreau sa-ti dau sfaturi ca nu sunt in masura si numai tu stii prin ce treci, ma gandesc doar ca in locul tau ma duceam poate si la alti medici..nu stiu...daca vrei sa vii in Bucuresti si te putem ajuta cu ceva te rog sa imi spui. Multi pupici pentru tine si Carla .

30+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Anca imi pare tare rau prin ce treci. Iti doresc putere pentru a o scoate la capat si am credinta ca fetita va fi bine.
Ce pot sa-ti spun este ca am o prietena a carei fetita s-a nascut cu fruntea bombata anormal din punctul de vedere al doctorilor fata de cum ar trebui sa fie fruntea normala. Au suspectat-o de meningita si tot felul de alte probleme, i-au facut analize (tomografie, rmn etc.) si copilul n-are absolut nimic. Acum are 6 luni si e perfect sanatoasa. Asa e forma capului ei...
Pup si sanatate maxima.

24+

Mergi la inceput

Anca imi pare tare rau prin ce treci. Iti doresc putere pentru a o scoate la capat si am credinta ca fetita va fi bine.
Ce pot sa-ti spun este ca am o prietena a carei fetita s-a nascut cu fruntea bombata anormal din punctul de vedere al doctorilor fata de cum ar trebui sa fie fruntea normala. Au suspectat-o de meningita si tot felul de alte probleme, i-au facut analize (tomografie, rmn etc.) si copilul n-are absolut nimic. Acum are 6 luni si e perfect sanatoasa. Asa e forma capului ei...
Pup si sanatate maxima.

24+

Mergi la inceput

Pup si sanatate maxima.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata

In primul rand andreea_and, nushulica multumesc pentru raspunsuri la intrebarea despre albumul bebelusului si mai ales Evei care m-a documentat si cu poze din album ceea ce m-a convins si mai mult.

khristin, wow ce excursie plina de activitati ati avut. Si cum adica prima vizita la ginecolog, pana acum ai fost doar la moasa?

claudinna licurici??? Asa ceva nu am mai vazut din copilarie...oh ce amintiri frumoase... Sa pui filmul sau poze sa vedem si noi. Si felicitari pentru casuta din Calimanesti.

Maryb bafta la eco!!!

Monica multumim de cinste, la multi multi ani de acum incolo, plini de iubire si intelegere reciproca!

Anca nu stiu ce sa zic, e greu intr-o astfel de situatie sa spui ceva potrivit cuiva. Noi suntem aici si te sustinem, roaga-te la Dumnezeu si ai putina rabdare pana saptamana viitoare. Si eu de la ultimul control cand am aflat despre cordonul ombilical cu o singura artera la bebelina mea, mi-au trecut tot felul de ganduri negre prin minte, acum astept cu nerabdare urmatorul control sa vedem cum s-a dezvoltat.

26+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Neatza si de la mine...
Khristin, Claudinna bine ati revenit!
Khristin super vacanta ati avut, ne pui poze?
ratonelu bine ai revenit. E normal, desi neplacut ce ti se intampla. Am citit ca plamanii nu mai au loc din cauza uterului marit, de fapt toate organele sunt cam inghesuite pe acolo si de-aia ai senzatia ca te sufoci. Nu ti-a zis daca bebe e cu capul in sus sau jos, ca s-ar putea sa te mai lase un pic dupa ce se intoarce cu capsorul in jos.
Preety ma bucur ca la testul respectiv nu ti-a mai curs nimic..poate a fost doar transpiratie, pe caldurile astea...
Monica felicitari si la si mai multi ani! cum ai dormit cu perna? Nu-ti mai face griji aiurea, vorbeste cu doctorul daca ai contractii asa dese si eventual fa o eco sa te linistesti.

Maryb multa bafta la eco azi! Sunt sigura ca il vei vedea pe bebe, nenea Iosup e meserias!

Iepurica asteptam vesti de la tine.

30+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumesc fetele pt urari.

Laura, iau no-spa si scobutil. In rest... nimic... teoretic trebuia sa ma duc la spital sa-mi faca perfuzii... dar, dupa cum stiti am venit la munca... in fine. Cred ca o sa-mi bag picioarele pana la urma pt ca e vorba de bebelu meu si nuvreau sa pateasca nimic.

andreea_and, eu sunt foarte incantata de perna. Sotul meu tot crocodil a denumit-o fara sa-i povestesc eu cum i s-a spus pe forum. Mi-a zis ca m-am luptat toata noaptea cu crocodilul si ca am sforait (eu care n-am sforait in viata mea!!!!), a zis el probabil din cauza ca aia fosneste si eu am vrut sa acopar fosnaitura.
Oricum, am pus-o in spate si cat am stat in canapea si nu m-a mai durut spatele iar dimineata m-am trezit fara dureri de oase. Banuiesc eu ca datorita ei....

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am uitat

MARYB + MARIO

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

neata la toate fetele! si multumesc foarte mult pt urari. a fost super bine aseara, am primit cadouri (pantofiori si sandalute) + 15 trandafiri albi cu rosu! o sa pun niste poze zilele astea.
va ziceam ieri ca dupa amiaza am fost la piscina afara, ha, ieri seara am fost din nou la piscina - mai putin agreabila, avind in vedere ca a inceput o furtuna de era sa ne ia pe sus. a inceput pe la ora 6 dupa amiaza si a plouat cu 'dogs and cats', cum spun englezii, pina azi de dimineata, cu mici intreruperi, mai ales cind am iesit noi din restaurant, cit sa facem citiva pasi, nu de alta, dar sa ne departam suficient de masina.... ca a inceput din nou. era fum de ploaie. noroc cu o umbrela gigantica!

nu-mi vine sa cred ca am 35 de ani, eu ma simt ca la 25!!! chiar ii spuneam ieri lui sora-mea ca aceasta unitate de masura 'anul' ma deruta, eu m-am obisnuit sa masor totul in saptamini, diametre de cap de bebelina, lungimi de femur, greutate si circumferinta de abdomen si nicidecum in ani, mai ales 35!!!!!

citesc din urma si revin.

ha, trebuie sa ma duc sa schimb si semnatura... am intrat in saptamina 32... e luna a opta, nu?

30+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andreea,e cu capsorul in jos...deja.....sta pregatit...pt viit ...nu pt acum...ca-i dau bataie
piolica,la multi ani si de la mine si burtoi....desi cu intarziere

carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput