Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 13

clau_geo spune:
quote:
citat din mesajul lui ratonelu
neata burticoase,
ne-am intors si noi din co....o sapt de co.....cea mai scurta saptamanaaaaava pup.
raportez bebe vazut la eco sambata .....de 988 grame....si sanatos,dupa cum zice dom doftor.
in alta ordine de idei.....mi-au revenit greuturile.....si ma sufocccc.....si nu de caldura.....pur si simpluasa din corp...simt ca ma sufoc....mai ales cand vien seara sa stau in pat....pic de oboseala si de picioare....si totusi e un chin sa ma asez in pat...in orice pozitie ma sufoc....voi avei senzatiile astea?
si samb la eco ...dupa 5min de eco...de stat pe spate.....aproape sa lesin/....a trebuit sa ma intoarca pe-o parte....sa stau un sfert de ora....apa....era dom doftor....cam ud...il vazui io....apoi a dat ecografia "pe repede'....ca nu pot sta pe spate.in rest,bebelu meu e un mic terorist...mai ales noaptea.....are antrenamente.
carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
Ratonelu, te inteleg perfect ca eu trec prin starile astea de vreo luna iar acum din cauza caldurii s-au accentuat. Nu se poate face nimic in afara de a fii cat mai calma si a te relaxa. Eu am descoperit ca daca stau in fund un pic inclinata pe partea stanga se mai amelioreaza starea de sufocare. In pozitia asta adorm de multe ori

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 71 ZILE

maria2004 spune:
Buna dimineata la toate burticile
Am intrat sa va salut si sa va doresc o zi usoara si bineinteles sa vad ce face Anca si Carla.
Ancaimi pare tare rau pentru ce ti se intampla...eu totusi am credinta ca totul va fi bine pana la urma si ca bebelina ta este doar un bebe mic si atata tot, un bebe care ,bineinteles, dupa nastere cu putina grija va recupera si va fi totul in limiten normale. Uite si ca un exemplu de incurajare, sa stii ca este o fata la odiseea de iulie-august care a avut exact aceeasi problema si acum a nascut la Polizu.Dupa multe teste si parateste s-a constatat ca bebelina e doar micuta si nu are nicio problema grava de dezvoltare...singura conditie a medicilor a fost ca trebuie supravegheata cu atentie pana la varsta de 6 luni. Deci, fruntea sus ca Dumnezeu e mare si bebelina ta va fi bine
Pup toate fetele si va doresc o zi buna
+28+puiutul Maria (23.12.2004)

andy.p spune:
Anca iubita incerc sa te incurajez si eu cum stiu.Ti-am spus i data trecuta ca stiu caz de copil nascut mic,dar care acum e mare frumos si destept.Ai incredere ca totul va fi bine,iar daca tre facuta cezriana sa o scoata pe Carla sunt copii sanatosi nascuti la 7luni,asa ca cu DD inainte.Noi suntem alturi de tine si ne rugam ptr tine si Carla.29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

anca81 spune:
Sanziana, povestea noastra se aseamana mult, se pare. Ciudat e la noi ca organele sunt dezvoltate normal, inima, rinichii, vezica, intestinele - totul, mai putin capul. Stomacul poate parea ingrosat din cauza oligoamnios si a poftei de mancare mari a Carlei care inghite mereu lichid. Stomacelul ei era plin ieri in timpul ecografiei. Ciudat e ca ceilalti 2 medici ginecologi mi-au spus clar ca stomacul e in ordine. Iar de cap, gaseau explicatii in mostenirea genetica (adica eu) si pozitia pelviana. Imagistul mi-a spus ca se misca extraordinar de mult, acum ce sa cred - e bine sau e de rau?
Mi-am facut acum programare la ginecologul care ma urmareste in Cluj, saptamana viitoare marti. Inca 7 zile de nelinisti si griji, macar daca ar fi totul in regula dar cu cat trece timpul cu atat se pare ca e mai rau iar vestile tot mai sumbre pentru puiul meu.
Chiar nu ma intereseaza ce se intampla cu mine doar sa fie puiul meu sanatos. Efectiv cedez nervos.
Va multumesc mult tuturor Chiar nu vreau sa deprim pe nimeni cu povestea mea, stiu ca e greu sa dai sfaturi altuia in asemenea momente.
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
31+
Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

sanziana27 spune:
Anca eu ti-am zis de la inceput ca uterul contractil poate duce la asa ceva, adica la un moment dat nu-i mai permite bebelusului sa cresca, dar organele se dezvolta normal.
Si inca o chestie, vorba maica-mii, daca nu erau ecografe si alte nebunii nasteam la termen la 40s un copil dismatur de 1900g si asta era.
Asa de la 34s si pana la 38s cand am nascut am trecut prin cea mai groaznica luna, facandu-mi o 1000 de ganduri negre! 26+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze concediu 2008

monica_dicut spune:
Sanziana, ma cam sperii tu si pe mine. Ca in ultimul timp am si eu contractii destul de dese si de nasoale. Si totusi bebe era cu 2 sapt mai mare la ultima eco. Numa de azi dimineata de cand am venit la serv cred ca mi s-a intarit burta de 10 ori
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz
Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI
AMR 67 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

ratonelu spune:
anca...ce sa spun....iti in pumnii...ne rugam pt tine sa fie bine....
clau io pe partea stanga nu pot sta deloc...ma sufoc si mai rau....ma inteapa inima..e.tc.
doar pe partea drepata ..un pic si pe burta....
ma speriati cu contractiile astea.....ca si io am contractii...seara merg cocosata de durere.....si burtoi e pietroi...totusi mie samb mi-a zis ca totu e bine...daomne ajuta.
anca...fii tare......Doamne ajuta sa fie bine!
carla,28+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

preety spune:
Andreea_and multumesc mult ptr link . O sa ma uit si eu pe acolo.
Felicic tot in tineretului stau... pe viorele.
Am gasit ieri tot cautand pe net un asa zis test ptr a vedea daca e lichid amniotic sau nu. Nu stiu daca va e de folos dar eu vi-l spun... Se recomanda ca uscata fiind (cu chilot si cu tampon uscat) gravida sa se aseze in pat si sa stea cu picioarele ridicate mai sus de nivelul corpului circa jumatate de ora. Dupa o jumatate de ora sa se ridice brusc si sa se plimbe prin casa 2-3 minute. Daca tamponul se uda in aceste minute este vorba de lichid amniotic. Se zice ca pozitia cu picioarele ridicate favorizeaza acumularea lichidului si depistarea acestuia in caz de suspectare a scurgerii de lichid amniotic.
Eu am facut asta aseara si nu a curs nimic. Oricum am si astazi "pamponul" cu mine. Sper sa fie bine si sper sa nu va stresez prea mult cu chestia asta. 24+ cu mult dorita
Sorina

andy_galro spune:
Neata si de la mine!!!
Moni sa traiti fericiti alaturi de noul membru al familiei si sa va bucurati impreuna de toate momentele frumoase ale vietii. Sper sa aveti o aniversare frumoasa si maine asteptam detaliile picante
Anca mama eu zic sa fii puternica pentru Carla, pentru ca ea simte si va lupta sa fie bine daca tu ii transmiti acest lucru. D-zeu este si va fi alaturi de voi si asta este o odisee norocoasa cu bebei norocosi. D-zeu iubeste copii si vei vedea ca va fi totul bine. Mult curaj draga mea!!!!Ma rog pentru voi!
ratonelu bine ai revenit din concediu 28+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"