Mamici norocoase de sept-oct 2008(90)
Raspunsuri - Pagina 11

khristin spune:
Revin sa-i urez Piolicai un Bon Anniversaire , sa fie iubita si sa aiba parte de o bebelina sanatoasa, voioasa si zglobie
Ce de racoaice de sarbatorit luna asta
Laureta, imi pare rau sa aud ca te supara bebelina cea energica, dar pana la urma asta e un semn ca e ea bine si se dezvolta, nu?
Claudinna, felicitari pt. casuta si sa va bucurati de ea din plin Las-o mai usor cu amenajarile, iti spun din proprie experienta, noi avem 3 dormitoare sus, 3 bai, living si family room si inca un nivel sub el pe toata suprafata casei si ma gandesc foarte foarte serios sa-mi angajez o femeie la curatenie, pt. ca simt ca nu mai fac fata cu burta
Cristina
le bébé 27w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

felicic76 spune:
khristin: cand ai tu timp si doar daca sapi, apropo de diferentele intre preturile americane si cele candiene, te anunt ca la noi este tragic. Prietenii nostrii locuiesc in Florida, au venit acum dupa 7 ani de absenta, iar cand a auzit Alice ca pe mine ma costa un crucior 3 in 1 de la chicco vreo 700-800 Usd,adica asta si-a pus mainile in cap, a zis sa-i fac o lista cu tot ce vreau, le comanda la ea si mi le trimite "la container" cu banii pe care i-as da in romania ptr tot ce-mi trebe de bebe. Prima data i-am zambit condescent, apoi mi-a zis ca la ei gasesti un dvd player si cu 8 Usd, iar cireasa de pe tort a fost www.realtor.com/map/search/listingdetail.aspx?ctid=2959&mnp=2&typ=1&sid=3e236aab490f426d8bdeff415dc112c7&lid=1100982883&lsn=2&srcnt=14566#Detail" target="_blank">asta, cand la noi in tara se intampla grozavii multe tocmai din lipsa spatiului, a faptului ca intr-un apartament de 2-3 camere locuiesc trei generatii.....
acum sunt in situatia in care nu prea stiu ce sa cer si ce sa caut, daca poti sa-mi dai cateva idei, site-uri pe PM ti-as fi recunoscatoare........multumesc anticipat(chiar si canadiene, cred ca este ok)
Vasile
24+
bibinika
D'ale gravideniei

khristin spune:
Felicic, stiu ca ai dreptate si ca din pacate situatia economica nu sta pe roze global iar RO e afectata ca atare, noi am venit anul trecut in vizita in RO pt. vreo 2 luni si cam stim cum stau treburile pe acolo din pacate, si multi traiesc la limita in ciuda unor exceptii care isi permit sa cumpere orice la supra-pret. Stiu ca in special preturile la produse pt. bebei sint extrem de scumpe (carucioare, patuturi, bouncere, etc), ca sa nu mai zic ca sint de multe ori de o calitate indoielnica. Ai nostri ne trimiteau de multe ori hainute pt. nepoata, care la prima vedere trebuie sa recunosc ca aratau tare dragut din punct de vedere estetic, dar cand le spalai pt. prima data iesea toata culoarea din ele , ceea ce aici rareori se intampla. De data asta, chiar i-am si rugat sa nu mai dea banii pe diverse lucruri, dar ce sa faci....tentatia e mare pt. ei si nu se pot impiedica sa nu-i cumpere fel de fel de lucruri scumpe primei lor nepoate. Paritatea la dolarul american vs. cel canadian este de $1 US = $1,05 CAD deci foarte apropiate, dar for some unknown reason
hainele din magazinele americane le gasesti deseori la jumatate din pretul celor canadiene
. Noi insa mergem destul de mult la shopping peste granita si e okay. Spune-mi ce anume te-ar interesa mai precis ca timp am mult mai mult acum, fiind in vacanta, bine?
Cristina
le bébé 27w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

felicic76 spune:
pana acum dadusem un ochi la victoria secret, bebe si dkny, deh pentru mine(alice mi-a adus o super geanta Guess la 260 USD cand eu dau aici in jur de 150-200 usd pe un no name, facut la atelier in garaj,...) Ma rog... ptr bebe habar nu am, eu vroiam sa dau comanda la b i m bo market ptr. carucior, sterilizator avent, pompa san electrica avent, carusel, cadita si ajunsesem pe la 950 Eur. Acum, io nu conosc decat cateva marci de bebe(chicco, avent, fisher price, nuk) si dupa alea ma ghidez, de aia zic, nu stiu ce sa caut....... iar cu calitatea, ce sa zic, i-am dus surorii mele in strainatate ptr nepoata o gramada de lucrusoare care m-au costat cat o vacanta in strainatate si m-a rugat frumos sa nu mai dau banii pe prostii. alice a cam pierdut legatura, copii ei sunt mari, au 13 si 17 ani, de aia mi-a zis: comanda la mine si eu iti trimit.....dar nu stiu unde si ce sa caut......lucruri de bebe vreau, hainute nu ca am sursa, diverse chestii, nu neaparat de nou nascut, vreau chiar si pana la 3-5 ani
Vasile
24+
bibinika
D'ale gravideniei

Muuh spune:
felicic un google te va scoate din impas. Comanda: wrap sau sling daca te intereseaza, bouncer/jucarii/saltele si alte acareturi de la fisher price/little tikes/toy's'rus (sau cum se scrie corect) si alte 1001 de marci (tot google sa traiasca). Eu mai intram pe babycenter.com de acolo mai gasesti cu siguranta ceva link-uri. In rest tot ce iti poate trebui pentru copil. Caruturi nu te axa pe marcile cunoscute la noi, arunca un ochi si ia ce iti place, vei iesi oricum mai ieftin. Vezi si scaun de masina daca tot ti le trimite in container. Eu la sarcina trecuta mi-am comandat haine de gravida, mi le-a adus nasul meu de cununie si iti pot spune ca a dat 100 USD pe un morman de haine pe care le port si acum asa ca nu ezita nici o secunda.
Nerantula eu iti inteleg pozitia dar mai ia in consideratie inca un aspect, Adrian Pop este generalist pe cand un doctor ginecolog cu competenta in ecografie s-ar putea sa fie mai priceput pentru ca de cele mai multe ori el vede pe viu ce a vazut pe ecran si are ocazia sa isi verifice informatia in direct. Mie personal imi da senzatia ca nu ai foarte multa incredere in medicul tau ginecolog, daca este asa cred ca mai bine il schimbi acum pentru ca cu cat te apropii mai mult de nastere cu atat este mai important sa ai incredere in el.
Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)

felicic76 spune:
muuh: si tacusi pana acum
? multam de link-uri, ma apuc de studiat
la mine ramane Vasile Alexei in proportie de 80 %
mie mi s-a aprins beculetul de la http://www. bimbomarket. it/ en/product.asp?Id=4383 (fara spatii) adik 310 ron iar in unirii la Piciul este 560 ron, identica, oricum nu o iau ca este mica, 17 l am inteles ca este putin si ca pe la 3-4 luni ar trebui s-o schimb, oricum diferenta de pret este foarte mare......ma incantase, sunt sigura ca fiind la primul copil o sa fac greseli, ma straduiesc doar sa limitez dimensiunea dezastrului
Vasile
24+
bibinika
D'ale gravideniei

laureta spune:
Ancule si Iepurila unde sunteti? Sper ca totul este ok
Khristin bine ai revenit Am eu stomacul mai sensibil oricum.
Felicic pi te ai bagat adanc la cumparaturi vaz. Inisu nu merge la inot deocamdata, in weekend fugim la mare si o bag direct. Unde oare in Bucuresti putem merge sa inotam si sa nu fie probleme gen ciupercute & comp?
claudinna, felicitari pt casuta
CD, super hainutele
Ma duc sa sa ma dushuiesc si sa ma pregatesc pt o alta noapte chiunitoare, of of mey mey
Somnic usor
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

musettepink spune:
Neata!!!!!!!!!!!
Dau trezirea aici!!!!!!!!!!!!
Va poftesc la cafea,ceai ,suc de portocale,fiecare ce doreste!
Azi m-am trezit cu noaptea in cap nu stiu de ce,iar aseara era ora 1.30 si Luca al meu facea gimnastica iar mie imi picau ochii de somn,nu stiu ce a avut de s-a agitat atat de tare.
Felicic eu parca imi amintesc ca am vazut niste patuturi wenge cum vrei tu la HomeDesign Mall in Ghencea dar erau si fff scumpe din cate imi amintesc si cam mari,masive,adica iti trebuia ceva spatiu in camera.
Nu s-a mai trezit nimeni asa de dimineata???????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 10s!
30+
LUCA

andy.p spune:
Buna dimineata!Noi ne-am trezit de pa la 7,dar am mai lenevit in pat,mai ales ca am trecut printr-o furtuna aseara...
Musette ce matinala esti!Si bb-lina misca noaptea destul de mult.29+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

felicic76 spune:
'neatza!
mercic de cafea, mussette! apropo, vineri merg la Dr.T la controlul lunar, tu cand mai mergi?
nu vreau masiv si nici scump, doar daca se poate transforma ulterior in pat mare, asa da, se merita, ptr doar 2 ani.......o sa dau si eu un ochi, de acolo mi-am luat canapelele si mi-a placut marfa expusa......
laureta: acum doi ani mergeam la piscina la clubul diplomatilor,in Floreasca. Era plin de pitici, erau si doua profesoare de inot, iar parintii statea frumusel la plaja pe malul lacului. Nu-ti mai spun ca erau conditii super ok, de aia cred ca era plin de copii, de preturi nu mai stiu nik, ptr mine era triplu decat intrarea pe un strand obisnuit.
fetele, Anca si Iepurila ,asteptam vesti de la voi! MaryB
MaryB
Vasile
24+
bibinika
D'ale gravideniei