Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

helauuuu!
de cand sunt in conced parca scriu ma rar...hmm...
mada uelcam haum!!!! mama..dar repede te-ai intors acasica! asta da! Amira e..o scumpa foc..ca toti bebeii de altfel! aa...mi-a placut povestea ta..cu detaliile ei cu tot! ma bucur ca papa mai bine bebelina !!!
tuchi ma bucur muult de tot pt voi! legat de sani...si io am avut aceeasi paranoia..ca parca din sapt 10 sau 12 nu ma mai dureau..si of course imi pareau mai mici!dar bb era bine merci! sunt sigura ca si bb tau e ff bine ! si sarcina usoara sa ai in continuare!
pup toate fetele!!! cu drag..si toti pepenasii!!!
sun, asa ma bucur ca esti iar activa printre noi! (iti mai scrisesem io exact cand ai aparaut din nou pe DC..dar toate te-am asaltat cu mesaje de bcurie..si cred ca n-ai vazut mesaju') te tzuc tare de tot!
intrebare intrebatoare: sa-i mai iau haine lu' bb? de care? aruncati pliz un ochi pe picasa..ca sunt acolo pozele cu haine...numa ca nu stiu daca mai trebe sa iau..sau nu... adica imi ajung astea pt marimea 56? cat de repede creste bb? merci fain

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

..offf..ACUM EU NU STIU CUM O SA FIE, DAR MIE ASA MI-AU SPUS DE LA HR CA VOI LUA CU CATEVA MILIOANE MAI MULT...ACUM SPER SA FIE ASA...

AM SPALAT TOT CE ERA AL MEU...MAINE, SAU DISEARA VOI SPALA SI PT BEBE.

aCUM MERG SA BAG FRIGIDERUL IN PRIZA...AM SI EU O TREABA!!!

CAMI 38S, CU ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Intru si eu rapid ca sa va spun ca noi plecam la tara pentru 2 saptamani, va pup pe toate si va doresc nasteri cat mai usoare si bebelusi sanatosi

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

vio ce fain ca mergeti la aer curat! sa va simtiti bine si sa va relaxati!

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

quote:
Originally posted by violeta29

Intru si eu rapid ca sa va spun ca noi plecam la tara pentru 2 saptamani, va pup pe toate si va doresc nasteri cat mai usoare si bebelusi sanatosi

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita32+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 8 SAPTAMANI

Drum bun, sa va relaxat, sa ai grija de tine si de burtica.

37+ Miruna AMR 2+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Salutari!
Ma mai tineti minte?
Din pacate nu am timp sa scriu deocamdata.Am reusit in schimb sa citesc putin din urma,dar avand in vedere ca nu am nici o sansa sa citesc tot ce s-a scris,am citit doar capitolul trecut.

Diarux am citit in sfarsit poezioara noastra ,multumesc din suflet,e minunata.Sotul a fost foarte entuziasmat,mi-a zis inca cat eram la spital ca una din colegele de la odisee ne-a facut o poezie.

Despre noi ce sa spun.Avem zile si zile.Ne cam chinuim cu papatul.Timea nu vrea sa papa din san.Se joaca,ba nu prinde bine,ba adoarme,si ma dor ingrozitor...am renuntat deja pur si simplu,pentru ca deja sangereaza.Ma mulg manual cam 100 ml,si-i dau alternat laptic de mama si lapte praf.Micuta deja face diferenta si parca se starmba cand ii dau lapticul meu

Despre nastere,fetelor va recomand calduros nasterea naturala,desi nu stiu cum e...dar nu are cum sa fie ca si cezariana.Desi pot sa spun ca mi-am revenit destul de bine si de repede,primele zile au fost ingrozitoare,chiar daca am avut cateterul de la peridurala doua zile,si dupa aceea mi-au facut de cate ori aveam nevoie analgezic.

Povestea noastra v-o spun asa repejor scurtuc...Vineri dimineata am observat ca se duce faimosul dop,am sunat-o pe dr.,care m-a chemat la un control.Pe la 6 eram pe masa,capusor fixat,col inchis,insa dr m-a asigurat ca noaptea aceea sau cel tarziu sambata se va naste bebele nostru.Am plecat oarecum usurata de acolo,cu un ranjet urias pe fata .
Pe la 20.30 am inceput sa am ceva contractii dureroase haotice,la tot felul de intervaluri de timp.Ba 10 minute,ba 20,ba 15...si tot asa.Toata noaptea.Spre dimineata deja le aveam la 10 minute,una dureroasa,una foarte scurta si suportabila.La 6 am sunat-o din nou pe dr,si mi-a spus sa ma duc la spital si sa ma internez,ca vine si ea pe cand e gata internarea.

Revin ca nu vreau sa pierd mesajul ca poate nu mai am vreme sa-l rescriu.

Kimmy mami de Timeea Kristina

Mergi la inceput

kimmy bine ai revenit acasa si pe DC!!!! uof..imi pare rau de faza cu tzitzi, ca sangereaza sper sa treaca cat mai repejor! ..asteptam si restul povestioarei

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RALU multumesc tare mult. M-am induiosat tare cand am vazut mesajul tau. Nu credeam ca isi va aminti cineva.

DIANA a trecut luna asta foarte repede! Pai tot azi si Alessio mi-a tras un jet......nici nu iti spun in ce hal m-a facut! Dar noi il pupam oricum. Multe sapt inainte!

OANA nu stiu daca stii dar eu tot asa luasem haine marimi mari genul: 56 cm - 54 cm. Ca na eu si sotul suntem inalti am zis ca fac si eu un lungan. Si dupa masuratori parea ca va fi lungan......dar ce??!! Innota in hainele alea. A trebuit sa iau marimi de la 44 cm la 50 cm. Numai in astea statea bine. Deci sfatul meu e sa iei si 2 schimburi marimi mici. Nu se stie....

VIOLETA odihna placuta la tara!

KIMMY bine ai revenit. Eu care am nascut natural sunt convinsa ca data viitoare voi vrea cezariana.....

ALESSIO, comoara mea

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Buna, ma alatur si eu voua .. cam tarziu ce-i drept.
DPN 25 iulie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Onutz iarta-ma daca am sarit peste mesaj. N-a fost cu intentie. Si eu ma bucur ca pot sa fiu iar printre voi...desi daca mai face fii-mea ca azi, sigur nu mai apuc prea multa vorbaraie.:) M-am uitat la hainute dar nu stiu ce sa zic. Eu am luat muuulte tare si nu pot aprecia prea corect. Pe vreo 3 nu le pot folosi, pt ca le-am luat marimea 50.(cap sec) Chiar ma gandeam ca daca vreuna din noi ia un sac de haine marimea 56 si face un bebeloi ca Amira, e degeaba...
Nu stiu...sa ai acolo body-uri de tot felul, pt ca uneori trece pipi si caca si prin pampers. Sa ai nu stiu, o perioada in care crezi tu ca-ti trebuie. Pt ca apoi vei mai cumpara, o sa si primesti. Io zic ca daca ai vreo 5 din fiecare, ti-e de ajuns pt inceput. Plus paturele subtiri, poate niste scutecele de finet (pe mine ma ajuta tare si la baita si puse pe patul nostru si pt regurgitat).

Anna la spital nu ne lasau sa facem cu blitz. Pe una dintre camerele noastre avem flash atasabil si putem sa-i dirijam "bataia" si tot o deranja la ochisori, pt ca-i strangea. Preferam sa facem fara blitz in general, dar uneori e nevoie si de el.

Danutza sa va traiasca frumosul Alessio, sa creasca mare, sanatos si plin de noroc! Si voi sa fiti puternici si intelepti, sa-l cresteti frumos!

Vio odihna placuta la tara!

Gallyb multumim mult. Nici eu n-o sa te uit..chiar vizualizez mesajul meu din data de 16.06, cand iti spuneam la multi ani!

Mdaaa...am inceput mesajul acu' o bucata buna de timp...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput