Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
AnnaBaby spune:
Mi-am luat si eu crema pt vergeturi de la Mustela, sa vedem daca are vreun efect. Bine, pe ea scrie ca trebuie sa o folosesti de la inceputul sarcinii pt prevenirea aparitiei lor, sau imediat ce au aparut timp de vreo 3 luni. Eu sunt in situatia a doua, adica le-am descoperit de vreo saptamana; eu sper ca nu au aparut de mai demult fara sa le observ eu

Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 4 ZILE
vinebarza
bebe
poze
bujo spune:
Fetele mie contabila mi-a zis ca sunt impozabili si banii astia de concediu, adik ar trebui sa iei cam tot cat e netu. Acu naiba sa-i mai inteleaga

Tuchi te rog io mult nu te mai stresa ca data trecuta ca nu-ti face bine. Stiu ca sufli si in iaurt dar incearca sa te detasezi ca mai rau iti faci. Eu stiu ca mi-era rau de nu mai puteam si pe la 10 sapt ma trezesc brusc intr-o zi fara greata si fara dureri de sani. Am fost panicata la dr si la eco bb era bine mersi si ii batea inimioara. Deci sunt in valuri, depinde de hormoni. Si oricum de-acu nu mai sunt asa tensionati, o sa fie zile si zile. Multa bafta si multa sanatate
Camy si io am zis ca tot azi spal rufele, asa ca nu esti singura intarziata![]()
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Revin cu concediu maternal, am gasit pe net ca scrie in Codul Fiscal, Art.42 ca indemnizatia de maternitate NU este impozabila. Deci contabilele astea freaca menta la birou ca vorbesc fara sa se intereseze. Asa ca Vio da-i lu aia de cap cu legea ca pierzi bani. Io nu m-am agitat prea tare sa ma contrazic cu contabila pt ca sefa oricum imi da mai mult decat ar trebui sa iau.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Marina_1609 spune:
uiiiiii ce de-a bebei noi zilele astea
. eu nu prea am intrat ca am avut probleme cu netul. duminica am umblat ca nebuna dupa tot felul de cumparaturi si seara am crezut ca ma apuca nasterea. dar uite ca suntem si acum 2 in 1![]()
de ieri bebe al meu sta intr-o pozitie ciudata de imi rupe ficatul. n-am dormit toata noaptea de durere. abia am atipit spre dimineata dar m-am trezit in ritmuri de bormasina. nu stiu ce fac vecinii astia ai mei dar am impresia ca taie blocul in doua
didi, tecky, mada, boti, mariana felicitari maxime! sa aveti bebei sanatosi si papaciosi!
_
34+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 38 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
diarux spune:
mi se deformeaza burta intr-un hal!!!

ma duc sa ma intep!!1 bleah!!![]()
![]()
"antititanicul"!
Sper sa nu patesc si eu ca VIO (daca nu gresesc) cu febra si dureri...
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
estrella80 spune:
Annababy eu mi+am cumparat crema de la Mustela de la inceputul sarcinii... si vregeturi tot mi+au aparut pe burtica jos!E adevarat ca nici nu m+am dat yilnic.
Dar am auzit de la mai multe persoane care cat de cat sunt de specialitate ca, o data ce apar nu mai le poti indeparta!!Acum eu nu vreau sa te descurajez, tu incearca si sa fie cu noroc la tine!Mie una nu mi+au mai disparut!
Diarux cred ca asa voi face si eu!Voi cumpara separat!!De unele dintre ele si eu ma gandeam ca nu voi avea nevoie!Dar ar fi indicat daca mamicile ne+a sfatui si pe noi cam ce se foloseste stric si care prosduse sunt cat de cat bune!!
Adica ce forfecuta de unghii folositi fetelor?Sau perie?
34+
estrella80 spune:
Bujo si eu stiam la fel... ca nu se impoziteaza! Iar de luat bani in astea 126 zile iei 85% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni de zile! Logic si matematic iese mai mult!
Marina cum adecurs operatia? A fost ok.. ca nu imi amintsc sa fi citit!
34+
Marina_1609 spune:
estrella80 a decurs ok. acum imi admir macrameul de pe umar... nu ma mai doare. pare sa se refaca bine. dar astept rezultatul analizei sa-mi zica ce era chestia aia...
_
34+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 38 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
Violeta_m_tm spune:
ce ma enerveaza contabilii astia, mi-a spus ca intradevar se calculeaza 85% din brut dar apoi astia sunt impozabili. o sa o mai sun inca o data pe contabila si o sa-i dau legile, sper sa rezolv ceva.
37+
Miruna AMR 2+
poze
bebele meu
vio
Violeta_m_tm spune:
Am vorbit din nou cu contabila si mi-a spus ca nu se impoziteaza dar se scade CAS-ul calculat la venitul minim pe economie. Si ea sigur nu a gresit pt ca a introdus in programul de contabilitate si ala nu are cum sa gresesca. deci se pare ca nici daca ii pun legea in brate tot nu rezolv nimic.
37+
Miruna AMR 2+
poze
bebele meu
vio