Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 3
vias spune:
Vio tu ar fi trebuit sa primesti 850 ron asta daca in ultimele 6 luni ai avut brutul la fel, si anume 1000 ron...eu am vb cu cei de la hr...si poti sa si citesti in lege spune clar...85% din salariul brut...si acum din cauza ca esti in cncediu nu ti se mai fac opriri la somaj, sanatate, samd..asa ca eu zic sa te mai interesezi...eu am mai multe asigurari de sanatate si cum lucrez la o fabrica de medicamente..primesc mai mult de 85% net...asa am fost informata....
Cami 38s+, cu
?????
pustai
vias spune:
ei..bine...acum voi vedea in august cand voi lua banutii...dar nu aveau de ce sa ma minta, nu???????
Cami 38s+, cu
?????
pustai
estrella80 spune:
Camy eu stiu ca sunt 85% din veniturile brute... nu din salariu brut!!Deci e posibil ca unele dintre noi sa luam mai mult daca stam acasa decat daca am merge la munca!!
34+
estrella80 spune:
Am si eu o intrebare!
Cum ati facut voi ceaiul din frunze de zmeur??Si cate cani ati baut pe zi?
De asemenea ati cumparat vreuna din voi trusa din aia cu tot ce e necesar pt igiena bebeulsului?Adica perie, forfecuta, seringa, termometru..e una in genul asta la Miniblu la 1 milion si nu stiu daca sunt bune piesele din ea? Sau sa cumpar separat?Voi ce sfat imi dati?
http://www.miniblu.ro/Categorii/Baie_si_igiena/Produse_de_ingrijire/Safety_1st/Safety_first_38518720_Trusa_de_igiena_si_medicala_bebe
34+
tuchi123 spune:
Va multumesc dragele mele pt. raspunsuri
si va doresc tot binele din lume si nu in ultimul rand bb. sanatosi si multe poze sa le vad si eu![]()
12+
Doamne ajuta
dana81 spune:
ESTRELLA aceasi intrebare am pus si eu acum o luna cred despre trusa miniblue, si fetele mi-au spus ca nu e asa practica, si ca nu au folosit mare lucru din ea...mai exact chiar MADA imi spusese ca a primito...eu una m-am razgandit, le voi lua separat.
35 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 5 SAPTAMANI
Dianami spune:
Salutare!
Dana, sa-ti traiasca voinicul, deja are o luna!!! 
Noi facem 2 saptamani azi, nu stiu cand a trecut timpul...ieri i-a cazut buricul, statea prins intr-un fir de cateva zile dar n-am tras de el.
Si tot ieri mi-a facut o isprava. Tocmai il schimbasem si fix cand intindeam mana dupa scutecul nou a mai facut un kk, fix pe mana mea
. Si se uita asa multumit...
. Acum merg in oras cu treburi si trec sa pun si un bilet la Loto
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
diarux spune:
TUCHI si eu m-am stresat la un moment dat cu problemqa sanilor. toata lumea imi zicea ca au mai crescut, eu ii dadeam sus si tare ca , dimpotriva, ii simt ca inainte de sarcina, adik mai moi si mai micutzi. Cred ca a mai disparut tensoiunea din ei (care se va instala din nou dupa nastere, banuiesc). nici eu nu cred ca e semnal de alarma, si in niciun caz nu are BB nimic. 
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Violeta m tm si eu eram tare curioasa sa vad cat iau prenatalul si am fost placut surprinsa sa iau mai mult ca de obicei - adica la un brut de 1300 am luat 1500. Intelesesem eu ca e mai mult din cauza ca nu se mai platesc impozite.
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 4 ZILE
vinebarza
bebe
poze
diarux spune:
ESTRELLA intersanta trusa aia. cum stiu ei sa o prezinte asa de bine de zici ca e aurita si absolut indispensabila. eu ma gandesc ca unele produse nu au utilitate, sau cel putin nu o vad eu acum. Nici eu nu cred ca are sens sa dau bani pe ea, eventual de luat separat cele care trebuie.
DIANA M super criminala faza!! sa-mi spui daca a mers cu LOTO. 
Bai , eu nu stiu ce sa mai fac cu vesina asta!! iar imi dudie basul ala inn urechi!! Oare oi fi eu mai sensibila??? ca de acum numai cand aud ca a dat drumul ma ia cu draci!!! azi noapte la 11 si ceva iar canta. a fost barbacmiu la ei si nu au dat drumul la usa. ce naiba sa mai fac??? nu e nici zgomot infernal ca sa reclam la 112, dar ma seaca de tot zgomotul ala in surdina. Ce sa mai faaaac?????
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase