Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, sunt in transa...Oraselele sunt superbe, Piranul e demential. Fetele tale 2 ma fac sa-mi schimb rugaciunea de a nu fi gravi, in a fi...noroc ca-mi trece repede...Rochitele lor ma fac sa ma intreb de unde le-ai luat -probabil de pe LR...
Una peste alta, astept capitolul 2 de poze. Ti-am mai zis ca sunteti o familie de nota un milion???

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

LA MULTI ANI, MADAU!!! Sa iti dea Dumnezeu absolut tot ce-ti doresti si inca odata pe-atat! Sa fii sanatoasa (si tu si toti cei dragi), sa ti se intoarca insutit iubiea ce o oferi si sa ai parte numai de bucurii!

Catutza, cum se mai simte Bianca? Sper ca e mai bine!

Rupley, tu ce ne mai zici de Ana? Tinem pumnii sa fie totul bine si sa scapati de probleme cat mai curand!

Feli, si tie iti tin pumnii sa scapi de probleme fara complicatii! Eu zic ca nu sunt proibleme asa de "urate" daca PAP a iesit bine!

Noki, un gand bun si pentru tine ... sa fie asa cum iti doresti!

Lavi, bine ai revenit! Foarte frumos ai povestit! Ma bag si eu la vizionat poze ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Repejor, ca-s la sv.

madau la multi ani! Sa scapi de probleme si sa te bucuri de ceea ce ai!

Ina se numara si spatiile, titulatuta ta are in total 26 de caractere. Poti eventual schimba in: "cu pufoasa si pufosel"

Noki ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine pt ce-ti doresc.
Multumim de complimente, cel despre fetite m-a uns la suflet!
Rochitele sunt care de pe unde: de la LR, Zara(cea de pe Silvia, la Piran), cea de pe Nati din prima zi e primita cadou,...
Da, Piranul e f frumos.
Tura a 2-a de poze - diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Madau ,LA MULTI ANI!Sa dea Dumnezeu sa depasiti cu bine toate problemele ,sa fii fericita ,sa nu mai suferi o secunda !!
Lavi ,bine ai revenit ,ma duc acum sa vad pozele .
Catutza ,sanatate multa puiutei!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Cheia- 1 iunie

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Inainte sa ma duc sa vad repede niste poze din Slovenia, doresc sa fac urmatoarele anunturi.
Anda: am milioane de masinute de dat si mai mari si mai mici, trei maimutoi imens, dintre care un catel mare, un catel mediu si un dinozaur, masina rosie, Ferrari cu telecomanda, foarte mare, volan de la Chicco dar care cred ca este mort dpdv al sunetelor. cand doriti poze spuneti si fac poze sa le vedeti.
Catuza si Ripley sanatate pentru pitice.
Madau sa traiesti o mie de ani, sanatoasa in primul rand, impacata cu tine si plina de cumparaturi, la reduceri sau nu nu conteaza, banu sa fie. De fapt aceasta ultima urare este cam ce mi-as dori mie, dar cum esti prietena mea iti doresc ce imi doresc si mie.
Noki sa dea ala de sus sa vina uratii, ca stiu ca asta iti doresti.
In al doilea rand anunt natiunea ca sunt plina de bube, am facut alergie la un iaurt Fulga, nu mai mancasem niciodata si am mancat resturile lui Titi si m-am umplut de bube care ma manca de imi vine sa imi smulg pielea.
In al treilea rand voi duce piticul la bunicii paterni o saptamana, deci saptamana viitoare sunt libera ca pasarea cerului, sotul nu se pune la socoteala, asa ca dores conversatii pe la terase, mall-uri, locuri de pierzanie in general. Astept amatoare de zona de discutii.
Gata fug la poze.
P.S. Anda rugaminte. daca poti vizualiza astrograma mea pe termen scurt sa imi spui daca se intrezareste ceva avansare la orizont. data nasterii 01.10.1979, ora 20.00, Targoviste, Dambovita.
Multumiri anticipat.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,super pozele ,e tare frumusel p;acolo ,vad ca v-ati plimbat mult ,cum au rezistat fetele??

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Iulie-August 2008

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gata am vazut pozele lui Lavi si asa mi s-a facut un dor de concediu....Foarte frumoasa tara, imi dau seama ca inca mai am idei preconcepute despre locuri pe care nu le-am vazut si subconstient refuz sa le vad. Trebuie sa lucrez la capitolul asta, daca mai pune Lavi poze cu asa descrieri sigur ma razgandesc.
fetelor am spalat putina, ma duc la o licitatie, mai intru diseara.
Pupici.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MADAU, la multi ani si multa fericire de acum incolo, sa ti se netezeasca drumurile si sa intre soarele si pe strada ta!!!

MIHAELUTZOOOO, pai tu esti amatoare de discutii, uite, si eu as fi - ia nu bagi tu o fuga pana la Sibiu? Va fi si cuscra Ripley prin zona, o punem de-o intalnire "nationala" . Hai, ca mie mi-e dor sa povestesc cu tine si la Sibiu e plin de evenimente: daca nu vrei la Raliu, e Festivalul Artmania, daca nu.... terase cu bere cat incape, cafele si ...magazine. Te tenteaza?

CATUTZA, cum a trecut noaptea? Eu stiu ca trebuie sa continui cu antitermicele, chiar daca a scazut febra, noua dr. ne recomanda cam 3-5 zile. Sanatate multa Biencutzei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cum sa ma supar, Lavi? Asa ma stii tu? Uite ce vroiam sa te mai intreb: baga un program detaliat al zilelor de concediu dpdv al fetelor si vizitarilor. adica unde faceau nani la pranz? Ca nu am vazut carut pentru Nati. Amu, stiu ca ea e tare flamanzila si papa la greu la terase, dar dupa aia nu cerea nani? Cum manageruiati acest aspect care la noi e delicat?

Mitzo- deci in afara de alea de aseara de pe burta, ti-au mai aparut si altele?

Intalneala, ohohohoh...sa curga rauri de sampanie!!!!Oricand, oricum, oricate!

Tania- nici nu stii cat ma oftic ca erati in strainataturi cand am fost noi la Sibiu...puteam face acel concurs mult asteptat de habaucenie Che vs Bufnitza.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ioi, NOKI, chiar, cand vom apuca noi sa mai facem concursul ala??? Tare as fi fost curioasa de rezultate!

Si eu m-am ofticat ca v-am ratat cand ati trecut prin Sibiu, iti dai seama ca abia as fi asteptam sa ne intalnim. Poate mai prindeti un drum vara asta, ce zici?

Mergi la inceput