Colectia de toamna-iarna (202)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Hai ca am reusit de mi-am parlit 2 degete cand taiam pizza ..
Meems sa te auda D-zeu, sper sa fie exact asa cum zici tu
Catutza cum mai e Bia?
Miri bag de seama ca vrei sa ne uimesti la intalneala urmatoare, cu silueta ta silfdoasa... Felicitari pt vointa!
Auziti...de Fee mai stie cineva ceva? Ne mai citeste?
La fel..Hilde, de ce nu mai scrii pe la noi? Ne e tare dor de toate minunile tale culinare. Eu te mai citest la topicul de la "bucatarie"...dar ne e dor de tine aici
Ma bucur ca a revenit Cuscra Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Madau spor cu toate si o aniversare cat mai placuta maine! Eu iti sunt colega de suferinta in ceea ce priveste schimbarea prefixului, ma asteapta si pe mine peste 2 saptamani.
Feli pai nici nu s-a scumpit asa mult din 2004. Ghidul nostru era din 2007 si mai toate preturile la intrari erau cu un euro mai mari. (sau macar un 0.5 acolo)
Pai daca ti-a iesit Papanicolau bine, e de bine. Sanatate multa!
Postul cu manele - habar n-am; TV-ul l-am folosit doar pt finala CE in timpul careia oricum am adormit pe rand ca eram franti dupa drum.
------------
Am trimis in contul comun link la poze din Slovenia - prima parte.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Am ajuns la spital in seara asta, avea 38,6 si nu scadea febra deloc.
Are rosu in gat, pe reteta scrie ceva ce nu inteleg nici daca ma tai la ora asta...doar nu stiu cum ...amigdalita. ia dat oxpamox 7 zile si norofen/panadol alternat si daca are mai mult de 38,5 sa ii pun novocalmin ceea ce am si facut acum
fetelor mor ca sunt singura, Mihai e de noapte parca vad ca iar fac noapte alba pazind fata ca-mi e si frica sa adorm
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
catutza nu dispera, 38.6 nu e chiar asa mult! Daca i-ai dat algocalmin ii va scadea. sanatate multa!
catutza spune:
Lavi , stiu ca nu e mult, dar mi se pare enorm ce sa fac asa sunt de fel intru in panica imediat firar sa fie!
Superbe pozele voastre, nu le-am vazut pe toate inca, dar ce am vazut i-mi place mult
![](images/user_woman.png)
Buluci spune:
Catutza, sanatate multa Biancai!Stiu ce inseamna nopti albe, si kiar daca sotul era acasa , nu-mi era de mare ajutor, dormea de rupea patul.Singurul lucru cu care ma putea ajuta era sa ma duca la spital , daca era cazul.
Delia, nu crezi ca ar fi mai bine s-o pui pe injectii(zic si eu),la febra si infectia aceea asa de mare eu una nu m-as risca bea /nu bea antibioticul.Luna trecuta, cind fuse Simon tare bolnav, incepusem cu antibiotic oral amoxicilina 250 mg(5 ml) de 3 ori pe zi...doctorul spuse ca , in general,dupa 48 de ore de la administrare febra va scadea, in cazul nostru trecusera 3 zile si simon tot facea febra ,asa ca l-a trecut pe ampicilina la 12 ore/2 zile apoi am revenit la antibioticul oral (in total 7 zile).
Noki,stiu ca tu aveai/ai un ciclu tare dereglat, ca si al meu....spre deosebire de tine, eu cind luam anticonceptionale ciclul venea fix 28 de zile.Am inteles eu bine, tu esti deja pe anticonceptionale si tot anapoda vine?
La mine observ o imbunatatire de citeva luni, in sensul ca vine intre 35-40 zile.
Iti tin pumnii sa nu fii
Ina, mie nu mi s-a parut ca ai fost asa grasa gravida.Banuiesc ca ai avut mult lichid de ai slabit asa rpd 14 kg, ca doar nu oi tine regim cind alaptezi!???
Radiezi mamica scumpa, superbe pozele.
Lavi, sa va fie de bine plimbarea!
Tu, Anda, si Mihaelutza povestiti asa de frumos, inzestrate sunteti cu darul vorbirii!Ador sa citesc jurnalele voastre de calatorie!
catutza spune:
a scazut febra, nu stiu cat are acum ca nu am mai pus termometrul dar e mult mai ok, doarme linistita nu se mai agita...doar ca respira greu de la mucisori. Acum eu ce sa fac daca a scazut febra : mai ii dau sau nu panadol la 4?
CristinaB , am vazut ceva la tv ca in Iraq e pericol de holera ca sau fisurat conductele de apa, si sper ca sunteti bine si in afara oricarui pericol
![](images/user_woman.png)
pumba spune:
catutza- incearca si tu sa dormi,sa te odihnesti. .sanatate multa Biei!
lavi- bine revenit!
madau- iti doresc ca aceasta zi, sa-ti aduca numai si numai bucurii,flori si surprize placute! da-i lui Marius ,maine ,sa pupe buba ,sa nu te mai doara , unde te-ai ars.
La multi ani!
feli- pai de la dezechilibru la cancer e cale lunga....,desteapta de doctora.
miri- nu te lasa. arunca cantaru.ce conteaza kg? conteaza miscarea ,ca pui inima la treaba.
sanatate mamei.parinti sunt mai incapatanati decat copii,pe copil il iei de mana si il bagi in cabinet,ii dai pastila cu forta...la parinti nu merge.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina869/Ina869.jpg)
Ina869 spune:
Miri. sanatate mamei tale.
Prietena mea cea mai buna a slabit mancind; ciuguleste la fiecare trei ore cite un fruct, o leguma, o bucatica de carne de pui si sa stii ca in urma cu ceva ani si eu am tinut "regimul" acesta si slabisem mult de tot. Succes!
Haideti mai, chiar asa se simte entuziasmul meu?
desi sint obosita si chiora de somn, parca am renascut inca o data!
daca ne-ati fi vazut asta-seara la baie...mama, ce-am mai ras! pufoselul urla ca-i era foame dupa baita, pufoasa urla fiindca era scarpinata de taica-su in cadita lui bebe ( ca numai acolo serveste dansa , desi de abia ii incape fundul nu mai vrea in cada ) iar eu defilam prin casa cu camera sa-i filmez pe amindoi, si randeam de mama focului spunandu-i lui george "astia or sa ne manice urechile"
Lavi, probabil ca daca mi se rupeau membranele nasteam mai usor, adica fara dureri atit de intense, corpul ar fi avut timp sa se pregateasca pentru nastere, dar asa, daca mi-a fost indusa nasterea, totul a fost rapid si dureros. In orice caz, totul mi se pare frumos acum -:) si se merita BIG TIME.
Sa-ti traiasca finutul!!!
Cu suprasolicitarea, ce sa zic, am fost atit de obosita si extenuata zilele astea incat nu am reusit sa fac mare lucru, si astazi, cind m-a apucat tremuratul rau de tot desi dormisem o ora ( eu opresc telefoanele in general cind doarme pufoselul si mai atipesc si eu ) in final am descoperit de ce am starile astea, am lipsa de calciu, fier si b-uri, fiindca am luat o pastiluta de fier si am prins energie si m-am mobilizat ceva prin casa.
Se pare ca ati avut o vacanta frumoasa. Nu am stiut ca ati luat si fetele, deci nu a fost chiar luna de miere...
Anda, prin 2005 de oferisesi sa-mi dai o reteta de slabit; o mai ai? as vrea sa ma apuc serios de slabit dupa ce termin cu alaptatul ( chiar daca asta mai dureaza si un an, da Doamne!!)
Cata, sanatate Biei!
Mada, Meems - ma bucur ca v-au placut pufosii mei.
Madaule, sa ai o zi frumoasa si plina de surprize placute!
La multi ani , cu multe bucurii de acum inainte, cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!
eu una mi-as lua o sampanica si niste icre negre si m-as serba singura, adica de ce sa nu te simti bine si sa-ti faci tu singura bucurii? uite, eu, mai nou, de citeva saptamani imi cumpar singura flori, ca-mi plac tare mult si barbatu-meu numai de asta nu mai are timp, la cit de solicitat este si la servici si acasa de rachie care il calareste si numai in bratele lui sta.
Bulucico, nu tin regim, maninc absolut tot ce am pofta si nu ma uit la cantitati, dar din pcate nu prea am pofta si am ramas cu obiceiul meu prost de a manca gheata, citeva pahare pe zi, credeam ca scap de el dupa nastere, dar uite ca nu. Si da, am avut multaaaa apa, dupa ce mi-a declansat nasterea a curs de mai aveam putin si faceam inundatie in jurul meu. Si nu stiu de ce, nu am apucat sa intreb d-rita , mi s-a spus ca a fost foarte scurt cordonul ombilical ( george a vrut sa-l taie , cum a fauct la rachie, si rezidenta i-a spus ca nu se poate fiindca este scurt si nu se simte confortabila )
Leea, as fi vrut eu sa fiu cea de la mare...dar imi place si unde sint acum
astazi am vazut o tipa la un magazin care semana perfect perfect cu anda, zau ca am vrut sa o intreb daca ma lasa sa merg acasa sa-mi aduc aparatul sa-i fac o poza, zici ca era sora ei geamana!!!
data viitoare o sa iau aparatul cu mine si o sa-i fac poza, dar cred ca este studenta sau lucreaza doar ocazional fiindca la acest magazin ma duc destul de des si ea nu este mereu acolo ( am mai vazut-o odata si incercam sa ma \gandesc cu cine dintre cunostintele mele seamana, si astazi, fiindca m-a servit ea, mi-am adus aminte, fiindca vazusem recent pozele cu anda de la mare )
Alexandrina, Ganda, bine ati venit pe meleaguri forumiste!
Noki, fac galerie! sa-ti vina, asa cum vrei tu!
trimit mesajul fiindca se apropie ora de alaptat al pufoselului si cind ii este foame urla ca din gura de sarpe!!!
pup fetele!
ps- eu nu stiu ce se intimpla, vreau sa-mi schimb titulatura in "mami de pufoasa si pufosel" si imi da eroare , ca " Titles cannot be more then 25 characters long " pai da eu am numai 22 de litere.
deja mi-am pierdut nu stiu cite puncte fiindca l-am adaugat si pe pufoselul si cind colo, mi-am pierdut-o pe pufoasa de la titulatura, nu am stiut ca nu se pastreaza
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Mneatza incantata! Mama, ce povesti frumoase am citit!
Madaule- La muuulti ani LINISTITI !!!! Adica fara probleme si doar cu impliniri, asta-ti doresc de ziua ta! A... si sanatate infinita tie si celor dragi!!!
Lavi, bine-ai revenit! ma bucur mult ca v-a mers bine pe acolo! E logic ca mi-ai facut pofta cu Slovenia, acuma.O sa ma uit si la poze, daca-mi ramane timp pana se scoala bufnita.
Inutza- chiar ma gandeam io cum de-ai discriminat pufoasa ta draga...era ceva suspect.
Miri- cunoooastem cum e cu mamele fumatoare inraite si cu glicemie 400. Mama a avut si mai mult. Insa acuma e ff disciplinata si nu-si incalca regimul. E drept ca niciodata nu a fost innbeunita dupa mancare, ci manca pentru a trai si nu invers ca mine.Si normal ca dupa n tentative de lasat de fumat nu a reusit, asa ca-i da-i nainte cu spor. Oricum, tine-i o teorie despre cum va trebui sa se adapteze la regim si ai grija de ea! Sanatate multa!
Catutza- cum a trecut noaptea? Sper ca bine...vai de Biutza! Urasc amigdalitele...m-au capiat de 2 ori pe an toata copilaria mea. De atunci sa nu mai aud de peniciline si moldamine, ca o iau la fuga.
Ripley- ce face Ana? Mai bine? Plecati pana la urma? Sanatate multa!
Feli- nici nu pot citi presupusul tau diagnostic, ca-mi sta inima in loc...Las' ca o sa fie bine, o sa vezi tu!
CristinaBulucel- asa si io...ciclu haotic total la 3 chiar si 4 luni cateodata. Nu iau pastile, ca atunci cand luam, venea ceas. Iar acum doctorita mi-a recomandat sterilet in locul pastilelor. Nici nu stiu ce sa fac...ea a zis ca daca e bine pus si bun calitativ, asigura protectie excelenta si ca e de preferat pastilelor. Io cam am sufletul indoit, dar sa nu zic hop pana ce nu vad analizele & co.
Plec virtual in Slovenia.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!