Colectia de toamna-iarna (202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI acum am vizionat si eu pozele voastre de vacanta...absolut superbe! M-am socat ce a crescut Silviuca.

VINTGAR suna ca un loc din "stapanul inelelor" si arata cam la fel - salbatic si misterios si..deosebit de atractiv.

ce imi place mie cultura asta, a oamenilor care isi pun muscate la geamuri! Chiar ma plimbam intr-o zi prin Sibiu si remarcam cate case/vile noi s-au construit, unele foarte frumoase, e drept, dar nu vezi NICIO FLOARE pe la geamuri, parca le lipseste ceva. Oi fi eu obsedata??? Ca la pensiune am umplut si inca nu cred ca sunt destule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Mada, sa fii fericita si iubita, sa gesesti puterea de a trece usor peste incercarile vietii!
Ce face mama ta?Ea cum sta cu moralul?Marius ce complicatii are de se pune pb unei operatii?
Catutza, anul trecut stiu ca a fost o epidemie de holera, acum am aflat de la tine de aceste prob la reteaua de apa.Stirile in limba araba inca nu le inteleg, ptr ca e araba literara iar eu ma descurc doar in conversatii simple, strict necesare in dialectul vb de sotz.
Sotzul nu-mi spune de vestile astea proaste ca sa nu ma sperie, si asta ma scoate din minti!
Apa de baut eu o fierb inainte, iar afara nu bem decit din sticle de import(Turcia),problema intervine la legumele si fructele proaspete,le spal ci Fairy si le clatesc in multe apa de la robinet,stiu ca nu e kiar bine dar nu ma pot abtine in sezonul de fructe.

Simon a mai avut ieri ceva febra, maxim 38 dar i-am dat paracetamol de 2 ori pe zi.Sper sa nu ajungem iar la 40 pe masa nepusa.

Delia, zi-ne ce face Ana?

Tania, pozeeeeeeeeee?

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Vorbitoarelor de limba engleza, cum se spune la "exudat faringian"???
Multzam in avans!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
citat din mesajul lui Buluci

Vorbitoarelor de limba engleza, cum se spune la "exudat faringian"???
Multzam in avans!

pharyngeal exudate - da' nu sunt sigura....

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Catutza, sanatate Biei. 38.6 e un lux, nu te mai speria. La noi 40 e deja "fumat" si stim procedurile de impachetat, novocalmin, si nu ne mai impacientam ca alte dati.

Ana nu e bine deloc, iar a facut peste 39. I-am pus sup. cu paracetamol si i-a mai scazut, a adormit ca era pierita de m-am si speriat. Bine, e mai ok ca ieri cu febra, insa sunt cu sufletul indoit daca sa plecam maine.

ORLul de ieri ne-a zis ca atat timp cat ii dam tratamentul putem pleca in concediu, ca in max 3 zile de antibiotic nu va mai face febra mare, azi e a2a zi de anitb si totusi nu sunt multumita de evolutia ei, as vrea sa se faca mai repede bine. Nu va mai zic ca, in afara de lapte, nu mananca absolut nimic, a slabit un kg, iar are sub 12.

Voi ati pleca in concediu maine, in locul nostru?

Bagajele sunt facute, medicamentele puse, cuscra e acolo si dc e ceva ne ajuta (sper! :) si vba aia, la 15 km de Sibiu suntem aproape de urgenta, desi e clar ca nu va fi cazul. Sunt asa indoita de nu-i drept. Insa ma gandesc ca aerul curat va grabi vindecarea.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley draga, un apasat de la noi sa va faceti bine cat mai repede! Si eu as tinde sa cred ca aerul curat grabeste vindecarea, asa ca as zice sa mergeti!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

va multumesc tuturor, sunteti niste dragute , e mai bine, nu a mai facut febra mare azi-noapte, i-am dar panadol la 8 ore ca si antibioticul nu la 4 din moment ce nu a crescut temperatura. intre timp am descifrat si diagnosticul :faringoamigdalita

Delia , multa sanatate Anei eu as pleca la munte in locul tau, cum ai spus si tu sunteti doar la 15km de Sibiu, e "cuscra" acolo. Si noi o sa plecam maine o zi la Busteni asta daca e bine fata azi si la noapte

Mada , LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii in viatza!

CristinaB , nu am stiut ca nu stii de holera, mai bine nu mai scriam nimic ca sa nu te sperii, si sper ca sunteti bine si nu a mai facut febra Simon

Ina , ce-mi place cum scrii tu de pufosii tai , si-mi place ca esti optimista se simte in postarile tale

Lavi , abia astept tura 2 de poze

ma dispera Bia ca nu mananca nimic, azi abia a gustat putina branza, dar doar putina si atat, nici lapte nici nimic, bea doar apa in disperare ceea ce e foarte bine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

, si pt toata lumea....multumesc din suflet pt urari...nu pot sta acum la comp dar intru diseara (sper) si va pove mai mult

Pe scurt..mama a mai facut azi analize, se pare ca nu e atat de grav insa astepta sa o mai vada un dr si apoi ne spune ce avem de facut. Marius e ok, l-a operat, e la ATI inca, ma duc dupa amiaza sa-l vad.

Pupici..fuuuggg!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau la multi-multi ani, sa fii sanatoasa, mult mai fericita ca in ultimul an si sa ti se rezolve toate problemele

PS: hai ca fac o salata de vinete si revin, mai ales sa vad pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau ma bucur pt vestile bune.
Ne-ai facut curioase pe toate: de ce s-a operat Marius, daca nu-i secret?

Ripley eu as zice sa urmaresti starea ei pana diseara, daca pare ca o ia spre bine, mergeti. Cere-i doctorului un antibiotic alternativ daca nu-i scade febra dupa 3 zile (poate o fi sensibil la alt antib). Eu sunt deja celebra pe aici si printre prieteni cu bolile Silviei cu cateva zile inainte de plecare, dar de fiecare data am putut pleca, desi eram cu inima indoita pana in ultimul moment.

Tania arata cam de stapanul inelelor pt ca n-am reusit sa facem noi poze prea reusite. Motive: la dus era innourat si mai picura si nici nu am reglat bine aparatul si in plus eram cam fiecare de mana cu cate o fetita pt ca nu prea incapeau 3 oameni in paralel pe pasarelele alea. Pe Silvia am fi putut-o lasa singura fara probleme dar pe Nati nu, si daca o vedea pe Silvia netinuta de mana automat voia si ea libera.
Si eu sunt pro flori din belsug la ferestre . Dar ce faci cu muscatele iarna? Mi-as pune si eu pe balcon dar nu am unde sa le bag in apartament iarna.
Am citit cu drag relatarea ta din vacanta, ma bucur ca v-ati simtit bine. Adevarul e ca cea mai grea perioada cu copiii mi se pare intre 1 an si 2, cand ar merge non-stop dar nici eu nu stiu unde, trebuie sa te tii dupa ei sa nu faca vreo boacana, te solicita non-stop. Acum ca-s mai marisori e mult mai lejer. Iar Anna inca e prea mica, nu e asa autonoma. Mortala Anna cu fata in nisip

Noki cu somnicul Nataliei - ne-am organizat astfel incat sa-l prinda pe masina, in drum spre ceva. Doar in prima seara a dormit in camera si a fost cam fiasco ca a durat vreo ora pana sa adoarma timp in care eu ma stresam iar ta-su .
Cu mancarea am avut surprize-surprize.
Cea care a mancat cel mai bine a fost Silvia.
Micul dejun era bufet suedez f f bun calitativ, in plus iti dadea senzatia de curat si ingrjit, cred ca a fost cel mai bun mic dejun prins de mine la vreun hotel (dar recunosc ca la 5 stele n-am fost). Silvia manca cu pofta, isi ungea singura painea cu pateu (yugoslavii au pateu f gustos), manca ardei, clatita cu topping, lapte cu cereale, struguri, etc. Chiar era mandra sa-si pregateasca ea mancarea si manca tare frumos, sa n-o recunosc.
Nati in schimb facea numai scandal, nu-si bea lapticul (mi-am adus aminte de bancul ala cu caine rau - "nu-mi beau lapticul"), ar fi mancat numai cereale dulci cu cacao si struguri. Si crema din aia de branza/iaurt cu fructe, dar nici din aia in fiecare zi. Si suc de portocale. "Nati, bea-ti lapticul" "Vreau suc!!! Vreau suc! Vreau suc!"
La pranz si cina la inceput nu se prea omorau cu mancatul, apoi am inceput sa le luam supa cu taitei la pranz (la popoarele ex-jug supa e o chestie naspa cu multa vegeta, nu degeaba au ei fabrica Podravka) dar taiteii erau buni asa ca inchideam ochii. Supa asta le deschidea apetitul si mancau si la felul 2 cat de cat. Am evitat sa luam cartofi prajiti, de-astia ar fi mancat sigur dar am luat doar de 2-3 ori ca nu sunt buni zilnic.
Am facut o gafa de zile mari cu Silvia, luasem noi niste paste cu legume si Silvia zicea ca ea mananca numai pastele si "chestiile alea", ca numai alea ii plac. M-am scapat si am zis ca alea sunt vinete. Moment din care n-a mai vrut, ca ei nu-i plac vinetele .
So, masa era moment de suspans, nu stiam daca urmau sa manance sau nu. In schimb nu cumparam nicio rontaiala in masina, intre mese luam doar o inghetata pe zi, asa ca pana la urma daca nu mancau bine la o masa, mancau la urmatoarea si gata, nu ne-am stresat prea tare.

Pe de alta parte a fost super-misto cu fetele, ca erau haioase, scoteau perlute, se bucurau din orice si noi odata cu ele.
Intr-adevar m-as fi plimbat mai mult per-pedes prin Piran, as fi urcat mai mult pe munte si in alt ritm daca eram fara ele, dar pe de alta parte a fost f misto sa petrecem vacanta in 4.

Mergi la inceput