Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
myral spune:
Am vazut o papusica frumoasa, Maria de Luy, mamico ai niste poze superbe de fiecare data si reusesti sa imortalizezi momente deosebiteMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
myral spune:
Papanash a mea ce grupa de sange o fi, ca nu-i place nici carnea, nici fructe, lapte doar de la tzatza Ah, si i-am facut analizele dar am uitat sa cer si grupa de sange
Nici la cea mare nu stiu grupa, dar uraste carnea asa ca 0 nu e sigur
(0 e tati dar nici el nu e lesinat dupa carne, eu sunt A si nu ma omor dupa carne, prefer fructele)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Am vazut-o si eu pe Maria,tare-i fotogenica si dulceee...
Prisi la mai multi ani fericiti!
Rox voi a-ti trecut la Nan3 cumva?Ma tot gandesc daca sa schimbam,caci se da din luna a 10 a,poate n-o sa-l gasesc tot timpul..
Dupa ce terminam cu 'exilul' la domiciliu,ne-am gandit sa plecam cateva zile la Sibiu,ca n-am fost nicioadata si nu e prea departe...asa ca poate o intalnim pe Afibebe
cecilia L spune:
Multumesc de raspuns, i-am facut ceai de menta mai concentrat si am pus smecta in el, a baut putin dupa ce i-am dat siropul de tuse, am renuntat sa-i dau antibioticul in seara asta, maine o sa vb dimineata cu dr si vad cum procedez mai departe,acum doarme.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
moldoveanca spune:
Asa ne spalam noi pe dintisorihttp://good-times.webshots.com/photo/2105579860102537454exEEOG
teo
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui melaniatudquote:
citat din mesajul lui afibebequote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Prisi, voi erati cu sarbatorirea? Azi e ziua cea mare? La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de frumoasa Miru si de alti puiuti daca mai decideti sa faceti.Ma bucur de vestile bune. Dar ai grija sa mai tii regimul putin, inca vreo 2 zile. Eu l-am incalcat si din pacate la cateva zile a recidivat, de aceea am si ajuns la Ercefuryl pana la urma.
Cecilia, smecta se dizolva de regula intr-un pahar de apa, insa nu cred sa bea Cristi asa de mult lichid. Eu il dizolv de regula in 10-20 ml si il dau cu seringa, sau mai nou in biberonul cu lapte. Imi pare rau ca s voi aveti probleme cu diareea, sa stii ca verzui era si la noi scaunul. Offf! Multa sanatate.
Vai de mine ce copilasi cu probleme stomacale....
Afibebe, eu i-am dat smecta in bibe si la voi e cel mai usor asa. Cum a primit laptele fara lactoza?
Danuta, sigur de la siropele e scaunul mai moale, am patit-o si noi asta iarna si am mai patit-o chiar si cu atomica mea.
Papanash, am platit deja abonamentul pana in octombrie parca, de aceea nu ma mut inca de la ei. Dar sunt foarte nemultumita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
I-am facut un piure de morcov cu orezpe care l-a papat tot tot- asta pe la 6.
Acum i-am facut un bibe culapte fara lactoza-180ml.
L-a baut tot.
Deci nu amavut probleme.
I-am dat ceai de menta si i-am pus in 20 de ml si o jumatate de plic de smecta.S-a cam strambat insa l-a baut.
Acum doarme.O sa-l mai urmaresc si peste noapte.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Ce baiat cuminte ai!
Bravo...eu zic ca gata...trece
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
sa dea Dumnezeu sa-i treaca.
![](pupic.gif)
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui danuta36
Rox voi a-ti trecut la Nan3 cumva?Ma tot gandesc daca sa schimbam,caci se da din luna a 10 a,poate n-o sa-l gasesc tot timpul..
Dupa ce terminam cu 'exilul' la domiciliu,ne-am gandit sa plecam cateva zile la Sibiu,ca n-am fost nicioadata si nu e prea departe...asa ca poate o intalnim pe Afibebe
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
astept un telefon de la voi.
noi suntem in constructii asa ca suntem acasa.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui danuta36
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
unde o sa stati?
cristi
sunt mare
cecilia L spune:
Acum sa ma laud, Cristi a inceput sa faca tot mai multi pasi singurel, merge si se tine de pantalonii mei, de frica sa nu dispar din peisaj.
Avem in repertoriu multe cuvinte: ''aideee''=haide, ute=dute, da, nu , aea =Andreea, Aul =Sandu,uniiii=buni, mama, tata, papa, apa astea sunt vechi... si mai sunt dar nu-mi mai aduc acum aminte.
Din capitolul ''teroarea mea'' baiatul meu nu se deslipeste de mine de cand am venit la parintii mei ''nici sa merg la WC'', nici nu se mai pune problema de intarcat, vrea tatzi mai des decat inainte...posibil sa fie si de la boala, de luat bibe nici nu se ma pune problema , unde pana sa venim lua 100ml seara inainte cu vre-o ora de culcare, acum nu mai bea nici 30ml......slabe sanse de intarcare......
Mai intru maine, daca mai am timp inainte sa plecam.
noapte buna.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
moldoveanca spune:
Cecilia eu i-am facut ceai de cimbru pt tuse si e mult mai bine,siropelele ii dau diaree lui Vladut.Sanatate multa
teo