Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
Luy sigur ca mi-ar fi placut sa ma vad cu Rodica, chiar am vb cu ea azi, dar nu vreau sa risc sa-l imbolnavesc pe Dariutu. A ramas sa vorbim.... poate saptamana viitoare reusim sa ne vedem.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna , multumim fetelor pentru sustinere flo]
vin si eu cu vesti bunicele, Miruna a inceput sa manance cate un pic, pe la 4 a mancat putin orez cu morcov si carnita fiarta , cam 80 de g, iar pe seara vreo 4 lingurite de branzica cu banana si 4 stiksuri, tot e ceva ...iar apa bea destula, are si cateva ore bune fara scaun sper ca suntem pe drumul cel bun
acum am reusit sa o adorm, printre timp am incropit si o cina, un pic altfel decat de obicei , noroc ca Miru e pasionata de muzica populara si i-am lasat tv pe program de muzica
acum il astept pe tati sa ajunga acasa
va doresc sa aveti o seara placuta
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Prisi, voi erati cu sarbatorirea? Azi e ziua cea mare? La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de frumoasa Miru si de alti puiuti daca mai decideti sa faceti. Ma bucur de vestile bune. Dar ai grija sa mai tii regimul putin, inca vreo 2 zile. Eu l-am incalcat si din pacate la cateva zile a recidivat, de aceea am si ajuns la Ercefuryl pana la urma.
Cecilia, smecta se dizolva de regula intr-un pahar de apa, insa nu cred sa bea Cristi asa de mult lichid. Eu il dizolv de regula in 10-20 ml si il dau cu seringa, sau mai nou in biberonul cu lapte. Imi pare rau ca s voi aveti probleme cu diareea, sa stii ca verzui era si la noi scaunul. Offf! Multa sanatate.
Vai de mine ce copilasi cu probleme stomacale....
Afibebe, eu i-am dat smecta in bibe si la voi e cel mai usor asa. Cum a primit laptele fara lactoza?
Danuta, sigur de la siropele e scaunul mai moale, am patit-o si noi asta iarna si am mai patit-o chiar si cu atomica mea.
Papanash, am platit deja abonamentul pana in octombrie parca, de aceea nu ma mut inca de la ei. Dar sunt foarte nemultumita.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui tomasa
(shhhht, sa nu auda Sabina...cand s-o intoarce oare???).
Zise Roxana ca mai puteti sa zburdati prin poienita si saptamana asta
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Confirm ca puteti zburda pana sambata. Cred ca ma mananca Sabina cand afla ca v-am vandut informatia asta.
Apropos, am sunat-o azi, eram ingrijorata ca nu aveam vesti de la ea de ceva timp si ma temeam sa nu fie probleme. Mici problemute au avut si ei, dar pe total sunt bine si se intorc sambata.
Rox ,
Poze
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Prisi, voi erati cu sarbatorirea? Azi e ziua cea mare? La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de frumoasa Miru si de alti puiuti daca mai decideti sa faceti.Ma bucur de vestile bune. Dar ai grija sa mai tii regimul putin, inca vreo 2 zile. Eu l-am incalcat si din pacate la cateva zile a recidivat, de aceea am si ajuns la Ercefuryl pana la urma.
Cecilia, smecta se dizolva de regula intr-un pahar de apa, insa nu cred sa bea Cristi asa de mult lichid. Eu il dizolv de regula in 10-20 ml si il dau cu seringa, sau mai nou in biberonul cu lapte. Imi pare rau ca s voi aveti probleme cu diareea, sa stii ca verzui era si la noi scaunul. Offf! Multa sanatate.
Afibebe, eu i-am dat smecta in bibe si la voi e cel mai usor asa. Cum a primit laptele fara lactoza?
Danuta, sigur de la siropele e scaunul mai moale, am patit-o si noi asta iarna si am mai patit-o chiar si cu atomica mea.
Papanash, am platit deja abonamentul pana in octombrie parca, de aceea nu ma mut inca de la ei. Dar sunt foarte nemultumita.
Rox ,
Poze
I-am facut un piure de morcov cu orezpe care l-a papat tot tot- asta pe la 6.
Acum i-am facut un bibe culapte fara lactoza-180ml.
L-a baut tot.
Deci nu amavut probleme.
I-am dat ceai de menta si i-am pus in 20 de ml si o jumatate de plic de smecta.S-a cam strambat insa l-a baut.
Acum doarme.O sa-l mai urmaresc si peste noapte.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
melaniatud spune:
quote:
citat din mesajul lui afibebequote:
citat din mesajul lui Roxana_G
Prisi, voi erati cu sarbatorirea? Azi e ziua cea mare? La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de frumoasa Miru si de alti puiuti daca mai decideti sa faceti.Ma bucur de vestile bune. Dar ai grija sa mai tii regimul putin, inca vreo 2 zile. Eu l-am incalcat si din pacate la cateva zile a recidivat, de aceea am si ajuns la Ercefuryl pana la urma.
Rox ,
Poze
I-am facut un piure de morcov cu orezpe care l-a papat tot tot- asta pe la 6.
Acum i-am facut un bibe culapte fara lactoza-180ml.
L-a baut tot.
Deci nu amavut probleme.
I-am dat ceai de menta si i-am pus in 20 de ml si o jumatate de plic de smecta.S-a cam strambat insa l-a baut.
Acum doarme.O sa-l mai urmaresc si peste noapte.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
Ce baiat cuminte ai!
Bravo...eu zic ca gata...trece
moldoveanca spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si pupici mamicilor ingrijorate.Noi am cumparat bilet azi,plecam pe 2 sept la Maritim pine beach in Antalya,abia astept,yuhuuu.
teo
melaniatud spune:
Am uitat sa ma laud cu al patrulea dintisor aparut fara nicio problema
Si ma mai laud si cu kk la oala....de 4 zile numai si numai la olita am baiat ascultator...mai putin la capitolul laptic si pasit...
myral spune:
Multa sanatate bebelusilor cu probleme.Eu cred ca si de la caldura asta apar din astea stomacale. Si noi am mai avut dar s-a rezolvat destul de repede si usor. I-am facut un pliculet smecta in 50ml apa si i l-am dat in cursul unei zile, adica ii dadeam cate o seringa la cateva ore.YAIA sa stii ca s-a rezolvat iritatia si cred ca din cauza ca a servit din ce in ce mai putine fructe.Carpatina si a mea a devenit fan apa (si tzatza binenteles), legume nu mai vrea, fructe f putin, e iar la cura
Tomasa pai e ffff bun inceputul daca bea 50ml, a mea nu gusta decat daca se pacaleste ca e apa, dar cum simte laptele arunca cat colo bibe sau canita
Eu am incercat si nan 2 care mi se pare ffff subtire si milumil 3 care e fffff gros nici gand sa inghita a mea asa ceva.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)