Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui danuta36

Seara buna!

Am recuperat din urma...multa sanatate papanasilor bolnaviori,Cristi de Cecilia si Cristi de Afibebe si Mirunicii lui Prisi!
Multumim celor care ne-au urat sanatate!
Miru nu mai are febra deloc,petele de pe fata au inceput sa se mai estompeze...Aseara,cand sa adoarma a tras niste plansete de nu mai stiam cum s-o linistim,pana la urma a adormit..
Si Miru bea multa apa in ultimele zile,mancare nu prea vrea,abia o inghite.Si ea face scaunele cam moi,in ultima vreme,am zis ca din cauza supozitoarelor si a siropelelor pe care le-a luat.
Papanashesti tare draguta...
Carpatina cum se simte Ioana,tot asa nu papa? Sa stii ca am incercat sa palpez si eu la Miru,ganglionii din spatele urechilor si nu-i place,tipa...de fapt se freaca mult la urechi,de cand cu boala asta

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Si noi suntem mai bine, a inceput sa mai si manance cate ceva.. ea niciodata n-a fost o fomista... si la noi au trecut bubitele aproape de tot... pana la urma frica mare - care a fost cu febra- a trecut..
Sanatate multa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sa ma laud si eu cu piticotul meu care striga toata ziua dupa mine,mamamamamama si azi a spus asa in soapta tata dar asa de frumos ca s-a topit sotul

teo

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cecilia L

Noi ne-m plimbat azi,dar am descoperit ca face kk tare moale, a facut de 2 ori, ultima data putin verzui. Nu stiu de la ce al putea sa fie, de la mancare sigur nu, singura varianta este medicamentele....ce ziceti sa intru in panica?????///////
Am niste pliculete de smecta la mine, cumsa le fac?????????

Io' zic sa mai stai un pic pana sa intri in panica... vezi maine cum mai e... Sanatate!

Edit: Am vazut ca intre timp ai si trecut la fapte... la noi se face moale scaunul de la antibiotic, dar eu nu zic ca e diaree... iar medicii de aici nu se ingrijoreaza de asta. Tu faci cum crezi ca e mai bine!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

CECILIA pe antibioticul care l-am folosit noi chiar scria ca poate da diaree, am folosit biotics si smecta dar nu am renuntat la antibiotic.Sanatate multa! SI felicitari Cristi e precoce si la mers si la vorbit. Si la noi cu bibe nu merge deloc, eu nu vreau sa o intarc doar sa bea si cate un biberon si sa nu se mai trezeasca asa des noaptea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Moldoveanca pai daca aveti ce spala cu periuta e tare scump. Si a mea a inceput sa zica mama, inainte numai tata si tot asa in soapta sotul radea ca spune asa sa nu fiu eu geloasa ca zice numai tataMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Myral, pana la urma ai fost cu puiuta mica la plaja?

=====================

Mergi la inceput

Bety e in concediu? Ca lipseste de ceva vreme...

Yaia... si cat timp i-a luat fetitei prietenei tale sa se acomodeze la cresa? La voi e batut in cuie, il duci din august?

=====================

Mergi la inceput

NU INCA.Il asteptam pe tati, ca asa e cam complicat cu taxiul sau autobuzul, dar speram sa ajungem vara asta si la plajaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Nici Gabriela mami de Sara nu a mai scris de muuuult. Ce mai faceti???? Chiar ne e dor de voi ca intotdeauna va admiram pozele.Eu ma retrag la alaptat. si noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Da Myral asa a spus si sotul meu cica sa nu ma faca geloasa dar oricum tot mama a spus prima data,ma duc sa culc baiatul revin daca mai e cineva pe aici.

teo

Mergi la inceput