Puiuti de Randunici 2008!! (50)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mimonix spune:
Cu Vladut lucrurile stau cam asa:iar nu prea se omoara cu mancarea, sucul de fructe il da gata in 15 secunde iar laptele "pute".Cele 2 lingurite de dovlecel ingerate ieri cu greu nu cred sa-i fi priit prea tare caci dupa 5 ore de la masa cu pricina a regurgitat cu dovlecel.Asa ca amanam chestia asta pentru dupa vacanta si ramanem cu suculetul. Am cercetat la Cora sa vad daca exista Hipp de piersici si NU aveau; aveau de caise, de mere, de ananas si de toate amestecate. As fi schimbat zilele astea ca sa vad cum reactioneaza dar m-am lasat pagubasa vazand ca sticlutele sunt de 200 ml (mult prea mari) termenul de valabilitate f mare ceea ce inseamna mult conservant si in plus trebuie sa le car de aici ca in Belgia nu se gasesc.Cred ca mai degraba gasesc piersici decat altceva, asa ca ramanem fideli sucului natural
In rest vad ca doarme bine ( f bine chiar) iar cand e treaz baleste la greu si baga pumnii in gura.Incet incet am ajuns sa il cunosc, stiu ca dupa 1,5-2 ore tre sa motaie un pic ca altfel nu te mai ntelegi cu el, ca la 3-4 ore daca urla e de foame, ca daca nu vrea sa manince asa ramane ca el ca se lupta din rasputeri si te priveste cu niste ochi.Cu cojile din cap am inteles ce sa fac.Mai ramane problema cu plictisitul ca baiatul e invatat sa se distreze 10 min pe spate facand biciclete, 10 min in leagan, 10 min pe burta grasa a masii, 10 min pe balcon admirand peisajul din brate, 10 min tumbe in aer cu ras cu hohote, etc.Si daca nu-i loc de astea, daca trebue sa stea in ceeasi pozitie mai mult de 10 min....e jale.Acum mai ales ca plange cu lacrimi, e cevaaaa.Mi-e groaza sa ma gandesc ce voi face eu cu el in aeroport 3 ore si in avion inca 3 si in masina inca una si apoi in casa noua
Pe zi ce trece mi-e tot mai teama de plecare si tot mai ciuda...imi amintesc de verile in care invatam pentru restante si vecinii plecau in vacanta :Gigelee ai uitat unditele, mamaaa arunca-mi si mie palaria de soare
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mimonix spune:
Ioanadepinde cat de putine leucocite...putin mai putine nu-i bai.Poate fi o viroza sau urmarile unei viroze!Sau urmarile unui tratament cu antibiotic.Iar colesterolul nu depinde musai de cate grasimi mananci, poate creste si de la dulciuri sau poate fi pur si simplu o metabolizare proasta.Si de fapt sunt doua feluri de colesterol, nu stiu care din ele e mai putin periculos....dar de aici predau stafeta ca notiunile mele medicale s-au terminat
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Adriutasa traiasca ocrotit si sanatos micutul crestin!
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
mimo, hai mah, nu te descuraja, ca o sa fie bine cu bebeloiul la tari straine, sunt sigura!!
mihutza, sa-ti traiasca micul crestin, sa fie sanatos!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Nu v-am abandonat breee, dar nu va zisei ca ma duc cu fata sa-i faca ecografie de fontanea??
Bineinteles ca iar mi-a urlat ca arsa, domne nu suporta la doctor de nici o culoare, doar pe ma-sa o suporta ca n-are incotro, in rest uraste doctorimea! . Ecografia a iesit bine, nu are nimic neurologic vizibil, doar ca dra s-a mirat nespus ca nu i s-a facut asa ceva pana acum, pt ca anumite leziuni e posibil sa nu se mai vada. A fost de aceeasi parere ca-i trebuie gimnastica, pt ca e spastica.
Apoi, ca tot era devreme, am traversat strada (la IOMC) si ne-am dus in Parcul Tei, in care nu fusesem niciodata desi e destul de aproape de casa parinteasca. Foooaaarte dragut; i-am dat mesaj Stelei ca poate veneau si ele dar nu mi-a raspuns.
Ioana, ti-a raspuns Mimo foarte bine; si in contextul deranjamentului digestiv pe care l-ai avut, care mie fix a viroza digestiva mi-a mirosit, f probabil de acolo au scazut leucocitele; dar cate sunt? Iar colesterolul ne-a crescut enorm tuturor in sarcina ca asa se intampla, nu stiu insa in cat timp scade la loc.
Ce-aveti mai cu cojile copiilor?! Si Iulia e plina de coji si nici prin gand nu mi-a dat sa ma ating de ele, ca doar n-o trimit la maritat. Mie mi se pare clar ca e ceva care va trece de la sine.
Cris, cand mai vii in Romniceanu suna-ma sau hai pe la mine, sa-ti fac psihoterapie. Te cred ca ti-e greu cu gospodaria si alte trebi, mai ales la casa maare pe care o aveti, dar poate faptul ca nu-ti ajunge timpul tine si de o dezorganizare data de spaima; pt ca toate suntem speriate de situatia noua in care suntem si nu stim cum sa-i facem fata mai bine. Andreea e inca mica dar va creste si pe masura ce va creste se va "ordona". Pacat ca nu e Clau aici sa-ti mai dea niste sfaturi, mie mi se pare admirabil felul in care de mica a incercat sa o ordoneze pe Rebe la TOT-somn, masa, joaca, etc si in mare parte i-a reusit. Eu am avut un mare noroc ca mi-am luat bietul copil dupa o luna jumate de stat in spital in care totul era la ora fixa-spalat, mancat, dormit; fara alintari, giugiuleli, nimic. Cand a venit acasa nici macar nu-i placea in brate. Si nu te mai stresa cu kk. Daca ti se pare ca se chinuie pune-i mami supozitor, ce-i aia ca se obisnuieste, eu i-am pus cateva saptamani Iuliei; si acum face tot la 2-3 zile dar numai singura, nu s-a obisnuit deloc.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
apropo de coji, si Mufa a avut, i-am dat inainte de baie cu o ora cu ulei de masline, doar de vreo 2 ori, ca uitam..si i-au trecut de la sine cam in 2 saptamani.
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Fetelor, multumesc mult pt raspunsuri....
Am gresit, nu leucocitele sunt mari, ci limfocitele, ceea ce cred ca se intampla tot in urma sarcinii...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Neata gagicute!
D-na dr. Tuchita, sa traiti, acum am pus sterilizatorul sa mearga cu un gat de otet Ce trompeta sunt...cand fierbeam acum 3 ani bibe le puneam otet, acum nu m-am gandit sa pun in apa aia si in sterilizator
Simo-Mimo, sar'na si tie pt. raspuns. Aveam si eu o dilema cu sterilizatorul. Acum astept sa vad ce rezultate bengoase am, dupa ce se opreste!
Intre timp astept sa se scoale copilul, doarme de la 10 Vroiam sa ies atunci afara, dar nu venise Lica la Vladut, plus ca nu mancasem nimic si intre timp a adormit...dar nu-i bai, ca am dat si eu cu aspiratorul, ca prea stateam degeaba
Ariel, multumim pt. reteta cu ghimbir, mai am si eu o radacina de la Sovi
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
numeioana spune:
Bai, cand va aud ma intreb daca nu cumva sunt mama iresponsabila... Eu nu sterilizez nimic, nu fierb apa pt laptic...
Am fiert si eu biberoanele vreo 2 sapt... apoi m-am lasat pagubasa... Am folosit si solutia de la Chicco (o am si acum in camara aproape intreaga), dar mi s-a parut ca ramane mirosul in biberoane si ma gandesc sa nu afecteze solutia aia... asa ca nu le-am mai sterilizat de vreo luna deja... Doar le spal f bine, le limpezesc si trn apa plata, incalzesc 20 de sec la microwave si pun lapticul praf...gata biberonul!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Naty, bravo pt. eco! Pai si ce crezi ca ar avea fata ceva ca nu i-ai facut pana acum?? hai, ca o sa fie bine!
Ioana, felicitari pt. Davidutu cumintel, care face nani toata noaptea! Bafta la vaccin!
Adriuta, cum sa te uitam, mai mami? Felicitari pt. botez si sa-ti traiasca micul crestin!
Ma duc sa intind niste rufe...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze