Puiuti de Randunici 2008!! (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Naty!!!! Unde esti mami???? Ce face Iulia??? Cat ma bucur ca si-a revenit cu papica!Biencutza mea inca mai face nazuri. Sper sa-i treaca cat mai curand.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Am vorbit si eu cu pediatra vineri, i-am spus ca Bianca nu mananca mult. Si mi-a spus ca foarte multi bebei trec prin momente de genul asta acum. Mi-a zis sa asteptam cateva zile sa vedem ce toane o mai apuca. Oricum maine ma duc cu ea la controlul de 3 luni jumatate. Azi noapte s-a partait toata noaptea, o auzeam cum se frichinea. De dimineatza i-am dat picaturi. Era foarte vesela si ii ardea de joaca.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

" Sunt singurel
Bing Bang
Printre copaci
Bing Bang
......."

Randunici v-ati luat concediu, de pe ramurica?

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu sunt:))
Mufa a papat si el in reprise de doar cateva minute cat am fost la piscina,dar des frate, ieri si azi...nu avea rabdare pt ca vroia in sus, sa vada!...in schimb baaaaaleeeeeeeee si maini bagate pe gat cu totul!!
si treziri dese cu plans...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny si Bianca e cu manutzele prin gura toata ziua, baleste, si se intoarce nonstop. Are o energie.....cand papa bibe, da din maini si din picioare si isi misca mereu capul.

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata,
Ce mai fac randunicile harnicute, cum merge diversificarea?
Noutati...Adrian a fost botezat sambata dar vad ca ne-ati cam uitat. A fost vreme frumoasa, bebe a plans putin si seara a dormit si si-a intretinut invitatii.
Ali-Bia, te
Mihutza multumim pentru urari. Ne este dor de voi. Sa stii ca ne-am gandit la voi vineri.
Mi-e dor de voi toate dar n-am timp. Va pup si sa aveti grija de voi.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Adriuta sa-ti traiasca micul crestin, sa creasca mare, sanatos, norocos si fericit!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bine bre naty, pai nu-ti spusei sa ne anunti si pe noi cand va duceti la giurgiu???

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata tutulol!!

Ardriuta, cum sa te uitam?! Felicitari pt botez! Abia astept sa vad pozele!

David doarme in continuare toata noaptea...e linistit, papa f bine, doarme f bine...e un dulce!! Azi mergem la vaccin, dupa-amiaza... Abia astept sa plecam in concediu...la incep lui aug mergem un week-end la Nisipurile de aur apoi in sept in Antalya... Nu mai am rabdare...

Naty, ce inseamna leucocite putine? Azi ma duc si eu cu analizele la medic...cu rezultatele, de fapt. In afara de calciu, care e sub limita, am colesterolul 280...si eu nu mananc grasimi!

Sovi, felicitari pt kg pierdute!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai Naty ne-a anuntat, dar din cate am inteles eu a fost cu familionul, cu parintii...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput