Puiuti de Randunici 2008!! (50)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
tuchita spune:
Stai ca vad ca va sfaramati cu cel sterilizator!
Puneti cateva picaturi de Helas cand sterilizati biberoanele, sau sterilizati in gol cu apa si otet!
Pa!
cand ma intorc va verific la sterilizatoare!
Daca nu-s curate...
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
merci de cafea tuchi!
eu m-am trezit la 6 sa alimentez primul copil (de fapt cel de-al 2 lea:))). l-am parcat si acum nu am somn. m-am dusuit, cremuit (asta e secretul ca sa am timp si de asta si de forum:))) si voiam sa fac n dulce monti....dar nu am oua! si mi-e lene sa cobor...mai tarziu.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
CristinaGoji spune:
Neatza! Saru'mana de Tuchita!
Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Am fost plecati w/e asta la Sovata. Vremea si-a cam facut de cap, dar ne-am simtit super! Ca intr-o vacanta adevarata! Vladut a alergat cat e ziua de mare prin curte, ca vila in care am stat avea o curte mare, mare, Daria a mancat si dormit, noi stateam pe terasa la o bere in fiecare seara dupa ce adormeau copiii si povesteam ca in vremurile alea bune, de mai demult...Sper sa mai mergem vara asta inca cel putin o data.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
pucca spune:
Neatza fetelor!
Pentru randunicile ai caror puisori au cojite in cap.......Pediatra mea mi-a recomandat STELAKER - de la MUSTELA, este o crema ca un laptisor, care se da pe zona cu cojite, intra foarte repede in piele. Biencutzei i-au trecut cojitele intr-o saptamana. Cojitele se numesc scuame, si sunt normale la nou nascuti. Costa 30 RON la sensiblu. Eu sunt foarte multumita de ea. Exista si sampon, dar eu nu am gasit, decat crema.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi
mimonix spune:
Neata
Nu stiu ce aveti dar azi e luni si vad ca tot slaba miscarea.treziti-va si treceti la "treaba" ca nu mai tine vrajeala!
Tuchiimi pare rau ca ai fost constiincioasa, eu vroiam sa mai salvez de la regim pe unu'-altu' daca reuseam sa te conving sa stai acasa
Arielam inteles acum cum sta treaba cu dulciurile monti:citesti reteta,salivezi intens, ti-e lene sa cumperi oua si nu mananci nimic si uite asa slabesti! ihim...
CristinaSovata zici? Suna bine,ferice de voi ca nu trebuie sa va inghesuiti pe Valea Prahovei ca noiIn august am si eu varianta Cluj in program ca omu' meu are de lucru acolo, Teo e nerabdatoare sa dea iama in pancove si eu as fi schimbat un pic peisajul cu ocazia asta...dar cand ma gandesc la drum
Stelaanalitica:acid citric trebuie sa zic ca o mare chimista ce mi-s dar a iesit "lamaia" din mine prima
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
pucca spune:
Neatza fetelor!
Pentru randunicile ai caror puisori au cojite in cap.......Pediatra mea mi-a recomandat STELAKER - de la MUSTELA, este o crema ca un laptisor, care se da pe zona cu cojite, intra foarte repede in piele. Biencutzei i-au trecut cojitele intr-o saptamana. Cojitele se numesc scuame, si sunt normale la nou nascuti. Costa 30 RON la sensiblu. Eu sunt foarte multumita de ea. Exista si sampon, dar eu nu am gasit, decat crema.
Minunea mea!
poze noi
pucca spune:
Am uitat sa va spun.......a aparut Superbebe, si contine carnetelul bebelusului. Este super. Vorbeste despre dezvoltarea bebelusului, pe perioada unui an, impartita pe saptamani. In plus in fiecare saptamana, pe zile, poti scrie orarul bebeului, cand mananca, cat, si alte observatii. Costa 24 RON.
Minunea mea!
poze noi
mimonix spune:
Merci Pucca, voi incerca.Ii dau asa peste coji sau trbuie mai intai racaite cojile?Ii dai zilnic,la orice ora sau numai seara dupa baie sau cum?Nu se slinoseste?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
beeey, mimo mie imi pare ca fata ta are cel putin gura si barbia ta, nu mintesc!
revin cu poze mai tarziu..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Mimo, ideal e sa-i dai seara, dar dimineatza trebuie sa-l speli. Eu o dadeam dimineatza, si seara la baitza o spalam. Nu trebuiesc racaite cojitele. Crema este ca un laptisor. Pur si simplu o ungi, ca si cum ai da-o cu balsam. Nu mult. Intra foarte repede in piele. Se maseaza usor pana se absoarbe. In cateva zile vei vedea rezultatele. Incearca totusi poate gasesti samponul.
Minunea mea!
poze noi