Puiuti de Randunici 2008!! (50)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Hello! Hello!
Botezul a decurs cum nu se putea mai bine, Diana a fost cel mai cuminte ingeras din lume, totul a durat 20 de minute si gata..avem fetita crestina.
Pozici pe maine numai.
Da eu ce nervi am avut inainte sa plecam, pe cand sa-mi iau rochia nou cumparata, mi s-a rupt fermoarul, un fermoar anemic din plastic, s-a rupt materialul pe langa fermoar si el s-a cracanat tot, abia am dat-o jos inchiata pe jumate
Noroc c-am avut cu ce ma imbraca cu alte haine, ca altfel mergeam in blugi, s-o ia naiba de rochie, ca mi-a venit s-o arunc pe geam si n-am chef sa ma duc cu ea inapoi pt un amarat de fermoar sa ma cert cu alea.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Ioana, eu tot la microunde incalzesc nitel apa plata pt. laptic, insa daca am sterilizator . Dupa ce bea din bibe, il spal si eu f. bine cu detergent de vase, apoi la sterilizat. Lui Vlad i-am fiert biberoane pana pe la 11 luni, apoi mai rar. Ei sunt f. mici acum si pot face repede afte in gurita sau ceva la stomacel daca nu sterilizezi...
Aaa, Mimo, tot apa plata pun si eu in sterilizator si uite ca se depune si de-acolo
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Kitzi, ce deperipetii!! Noroc ca pana la urma a iesit bine botezul. Felicitari!!
Bubu, ai dreptate, sunt f lenesa!! Promit ca macar din cand in cand sa le mai fierb si eu... Sa stii ca am fost mereu atenta sa vad daca are ceva in gurita...si nu am vazut nimic. Plus ca sta f bine cu stomacelul, face kk zilnic, la aceeasi ora...e ca un ceas. Sper sa fie mereu sanatos!
Ma uitam pe net la discutii dintre mamici cu privire la cerealele pt bebe. Cica unele contin zahar si trebuie sa fugim de ele... Am descoperit acum, pe un site produse Humana- borcanele... Pentru 4 luni + au piure de fructe, piure de fructe cu cereale si piure de legume... Ma gandesc sa car cu mine in Turcia cand plecam cateva borcanele... dar nu stiu in ce conditii trebuie tinute...la rece sau pot sta in caldura fara sa se intample nimic... Oricum atunci trebuie sa-i dau piure de legume, ca supita cine sta sa-i faca... Am un steamer din ala electric, dar ce fac, stau sa ma duc la piata sa cumpar morcovi sa-i fac?!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Gata, am curatat sterilizatorul
Cand s-a oprit si am luat capacul era plita aia parca mai arsa si cu piatra pe ea , noroc cu Cif, sa traiasca, tare bun mai e! Acum e luna!
Kitzy, nasoala faza cu fermoarul, te cred ca erai nervoasa! bine ca ai rezolvat...dar ar trebui sa duci rochia inapoi!!
Felicitari pt. Diana crestina si cumintica!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Adriuta, cum sa te uitam! Stim insa ca probabil ti-e mai greu sa scrii de aici si...aia e, asteptam sa apari. Felicitari micului americam arizonian crestin!
Kitzy, ai patit cum era cica sa pateasca ieri Adelina Elisei la nunta cu Chivu! -si deh, aia era rochie Armani...Important e ca a fost frumos si ca Diana a fost cuminte si s-a crestinat. Pupam fetele.
Ioana, nu e vorba de iresponsabilitate...Tu ai constatat ca nu se intampla nimic daca nu sterilizezi biberoanele si nu fierbi apa...si atunci n-ai mai facut-o! Bravo pt curaj, eu m-as teme de experimente de-astea...ca daca e sa se intample ceva, cine e de vina?! Cu toate ca m-am saturat de fiert bibe ca de mere padurete...Dar, pana la urma, revenim la vorbele lui Gecko...noi am crescut cu lapte de vaca dar copiii nostri nu au voie...cu scutece de finet, dar bebeii nostri sa nu cumva sa le luam Pampers ca tin mai umed decat Happy...cu biberoane de sticla si tetina de cauciuc, dar la ei merge numai Avent...asa si cu sterilizatorul si cu fiertul de apa plata de care parintii nostri nici nu auzisera...Oricum, din cate am inteles americanii nu sterilizeaza bibe in nici un fel, doar le baga la masina de spalat vase. Asa-i, fete de peste balta?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Ioana, e nasol cand incepi diversificarea si pleci in concediu, pt. ca ar trebui sa-i faci piure sau suc, sa nu-i strici programul de masa...uite, cum a facut Tuchi, i-a preparat la pitic si in concediu.
Mie nu-mi plac borcanelele alea, lui Vlad cred ca o data i-am dat. In rest, stiu ca fac eu si cumpar fructe si legume proaspete!
Eu de-aia nu vreau sa plec, pt. ca numai concediu nu e ala, sa stai la bucatarie sa pregatesti...
Noi vom merge la munte peste vreo luna si atunci tot laptic va papa si o sa fie simplu.
Bubu mic
Bubu mare
Poze
numeioana spune:
Are cineva sterilizator pt microunde? As cumpara unul, sa-mi fie mai usor, ca nu pot sa mai stau langa oala sa fierb pe caldura asta...
Cand plec in concediu o sa iau cana electrica, o sa fierb apa in ea si o sa oparesc biberoanele... Cred ca iau si incalzitorul de biberoane...
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Bubu, gospodina ca tine nimeni nu-i dar si mie borcanele gata preparate mi se par a fi cea mai buna solutie cand pleci in concediu...pai altfel numai concediu numai e daca tu stai si prepari legume...
...cu aceeasi rezerva pe care o am si in privinta laptelui, legat de ce ajunge la noi. Fetitei unor buni prieteni, de 2 ani, ii dadeau borcanase de la Nestle pe care le manca-nu le manca; atunci cand i-au adus din Austria aceleasi borcanase le-a mancat cu disperare, pe nerasuflate! Oare de ce?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
numeioana spune:
Hai mai Bubu, sa renunt eu la frumusete de concediu numai ca sa nu-i dau copilului cateva borcanele?! Ce crezi ca se poate intampla? Ca doar n-o sa ii dau numai borcanele... Asta o sa fie o singura masa intr-o zi, in rest o sa-i fac branzica, pt ca se prepara f usor si o sa-i dau fructe proaspete, ca au si aia acolo, cereale, lapte... Doar ca n-o sa stau sa-i fac supa si piure...
Lasa, ca supravietuim noi... Important e ca trebuie sa aflu in ce conditii pot transporta pe avion cateva borcanele... Cred ca trebuie puse in bagajul de cala...
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Ioana, Bubu, Naty multam mult pt urari!
Naty chiar ma gandeam dimineata ca am patit exact la Adelina cu rochia, ce ma faceam daca nu aveam cu ce merge? Ceva ce sa ma si incapa, ma prezentam in pantaloni scurti?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)