Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !

Sunt si eu pe-aici , multam Lala ca ti-ai amintit de mine si mi-ai dat strigare .
De citit , citesc zilnic ...insa nu prea am timp sa raspund.
Eu mai am putin si ma apuca disperarea cand vad ce copii voinici si mancaciosi aveti...Sara parca ar fi bebe de 4 luni , chiar ma intreaba lumea "Cate luni are copilul ...4 luni , 4 luni jumate ?"
Nu pot sa spun ca mananca foarte prost ...cam 900 ml pe zi , cu tot cu supa de legume si carnita de pui , si nepunand la socoteala sucul de fructe. Tot ce papa vine pe tetina biberonului , cu lingurita n-am reusit inca s-o invat. Dupa mai bine de o luna de incercari fara succes , am decis sa fac o pauza , ca am impresia ca a capatat o aversiune fata de aceasta ustensila de mancat ...de cate ori incercam se lasa cu plansete...asa ca am renuntat s-o mai chinui si pe ea si pe mine. Voi incerca din nou sapt. viitoare si vreau sa incep cu branzica , poate asta sa-i placa mai mult ca fructele.
Oricum...cantarul nostru parca e blocat la 6700 g , ca de 3 sapt oscileaza in jurul acestei greutati.
Voi va laudati ca imbracati copiii cu hainute de 1 an iar piticei mele ii vin body-urile de 3 luni...
In rest , e bine ...se frichineste toata ziua , sta in fundulet , "canta" , chiuie , e vesela si dragalasa.
Astazi am tras o sperietura zdravana cu ea...inainte sa-i fac baita , pe cand o dezbracam , a regurgitat putin si cand ma uit mai bine, lapticul branzit avea firishoare rosii...am inghetat toata , m-am gandit imediat ca a vomitat sange si am luat telefonul s-o sun pe doctorita , cand mi-am amintit ca , in urma cu vreo 2 ore , ii dadusem sa molfoleasca o bucatica de miez de pepene rosu , ca prea saliva vazandu-ne pe noi cum mancam.Deci " sangele" care il regurgitase era de fapt miez de pepene...uufff , nici nu va dati seama prin ce spaima am trecut , bine ca mi-am venit repede in fire , ca ma faceam de ras la pediatra.
Despre "bortoseala" , asa cum zice Ancadragoman ...pana acum cateva ore , eram aproape sigura ca voi fi prima care sa va anunte ca devine membra a unei noi "odisei" . Mi-a intarziat ciclul 10 zile si cam aveam si simptome de sarcina...greata , oboseala , sani intariti. Din fericire , m-am linistit ...pt ca s-au decis rushii sa ma viziteze totusi in seara asta. Imi doresc bebe 2 , dar parca nu asa de repede ...poate peste vreun an ...daca pana atunci reusim sa ne mutam si noi la 3 sau 4 camere.
Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca...deh , daca apuc rar sa scriu , cand reusesc s-o fac , ma cam mananca degetelele...

Pup zuzele si clopoteii

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Gata fiecare copil cu ritmul lui de crestere...bine ca papa(bianca abia daca papa in jur la 700-800 ml pe zi)si e voiasa si cu chef de joaca...lasa ca se face e mare...

ginette
SA AI PARTE DE CELE MAI FRUMOASE IMPLINIRI ALTURI DE FAMILIE!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Noapte buna zuzici dragi......ma bag si eu la somn...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani pt mamicile sarbatorite : matgravidut,raca,iulia82,ginnette!!!Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puii si familiile voastre.
La multe lunite pt bebelusii sarbatoriti zilele acestea (nu ii enumar ca sunt prea multi iar eu prea obosita)!!!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii puiuti!!!
Lala esti singurica pe aici!
Pt cine este interesat in Mall Baneasa sunt reduceri pe la toate magazinele i-am cump bubulinei blugi pt toamna iarna de la Zara cu 40lei,plover 35lei,incaltaminte aceeasi firma 45lei,la Fox salopeta de blugi 30lei,nu va spun ce preturi sunt la cele de vara eu nu i-am luat pt ca avem prea multe pt acest sezon si nu are timp sa le imbrace,la Next(firma mea preferata pt copii) sunt super preturile si nu erau reduceri dar cred ca in curand vor avea si ei.
Cred ca eu sunt singura pe aici care nu a inceput diversificarea,citesc ca toate le dati puilor cel putin suculet de fructe,eu nu i-am dat nimic niciodata in afara de tzitzi,nici macar 20glapte formula,vom incepe la 6luni....Am tot incercat cu ceai sapt asta ca a fost f cald dar bubulina mea nu stie sa suga din bibe il molfaie, se joaca cu el, imi impinge mana,cu lingurita il scuipa,am niste emotii la diversificare, daca nu va accepta mancarica???

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ereena, merci de pont, am observat asta la o fata mai devreme si m-am abtinut (la reclama ma refer)... Ma duc acum sa ii caut pe voinicei si pe printese... Da' care-i treaba, ca eu nu il vad pe C. pe acolo... Adica.. Trebuie sa primesc vreo notificare, ceva? Sa confirm? In fine... Aaaa, si sper ca efectele alea le pot pune eu, daca vreau...

jelimoni, uf, ce naspa, si eu am plans cand mi s-a imbolnavit un coleg de serie de leucemie... Si e un baiat asa de bun si generos... S-a vindecat acum, lumea parca a uitat, colegii lui profita de el (il trimit sa stea pe la cozi la secretariat, etc.) iar el e prea finut si fraier si nu se menajeaza deloc... Da, am observat ca din ce in ce mai multi tineri se imbolnavesc de cancer... Si asta m-a intristat. Da' pe urma mi-am revenit, ca am vazut clipul cu Robertselu' cel vesel si plin de viata, mai, sa iti traiasca, e o minune de copil!!!

Gatta, eeeee, Sara e mai finuta ea asa... Parca ziceai ca si tu erai firava cand erai bb, nu trebuie sa te necajesti... Daca e lunguta, nu e rahitica, e vesela si evolueaza psihic si motoriu conform varstei respective, tre' sa fii mandra ca ai asa comoara!

Aaaa, miri, nu tin neaparat sa se tripleze Conrad la 6 luni, are tot timpul pana la un an, da' ziceam asa, ca se estima in urma cu ceva timp ca va ajunge acolo... Pana la urma, nu vreau decat sa fie sanatos, ca am vazut ce urat e sa fie odorul bolnav, si acuma inca vad Nu vreau sa se rostogoleasca, sa zica Ma_Ma, bine, sper ca le va face cu timpul , in fine, nu vreau decat sa fie sanatos si voios si sa se simta bine la mine, aici.

Eu va pup, ma bag la un film si apoi... zzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzz

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Draaaagaaaa, daca tot se poarta acest concurs...ne-am inscris si noi (daca vreti sa ne vedeti suntem pe paginile de la 7 iulie)..asaa de chichi...de amuzament! Am votat clopoteii nostri dragi: Mateiutu de Ereena, Robertino de Jelimoni, Razvanelu de Ramona si Adelutza de Ginette!
Nu-l gasesc pe jupanul Conrad!!! Vrem sa-l votam si nu dam de el...Ne-am uitat pe data de 6 iulie si nu l-a gasit! Mami de Conrad unde va gasim?

Laura_Dimitris, te consideram eu si inainte o dulcica dar acum te consider si mai si..o super-dulcica!! Multumesc pentru ce mi-ai spus! Am regretat tare mult ca am fost intr-o mare nebuneala cat am fost in Romania, caci am stat la socrela, in Drumul Taberei si am tot bantuit prin Moghioros-ul ala...insa socrela, nu are computer si nu am avut cum sa iau legatura cu tine..poate reuseam sa ne intalnim!

FLUTURASUL NOSTRU DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Matgravituz, raca si iulia va transmit si eu (cu un mic delay) LA MULTI SI FERICITI ANI!

Ginette, LA MULTI ANI si tie, sa fii fericita alaturi de cei dragi!

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI GINNETTE
SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Mai sunt eu... Incercam sa imi inscriu odrasla la concurs... Astept. Probabil un mail de confirmare, ceva. Nu il vad mai frumos, da' nu vreau sa ii iau dreptul de a participa doar pentru ca nu poate sa aleaga Ca el sigur s-ar baga, la cum rade in oglinda cand se vede, se crede Fat-Frumos, manca-l-ar mami pe el de crestat!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

mamica cu vederea slaba ce esti !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata!!!
Astazi dau eu cafeaua, daca am cui, pentru ca sunt cam singura pe aici... Oricum, sunteti asteptate cu cafeluta, ness, cafea cu lapte, ceai pentru lactatie sau ce mai vreti voi.
Strumfuletul meu s-a trezit de la 7.30 asa ca d-aia bantui pe aici asa matinala. Am votat picii inscrisi in concurs si ne-am inscris si noi, asa ca daca vreti ne puteti vota la poza asta http://www.flickr.com/photos/25114008@N06/2586238389/
Am citit dar inca nu m-am trezit si nu tin minte mai nimic, asa ca revin mai tarziu cu raspunsuri. Va pupam si plecam afara!

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihaita

Mergi la inceput