Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
citat din mesajul lui iepuruta

Buna fetelor!!!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru ?????
Sunt o mamica de decembrie - puiutul meu este o fetita pe nume Ioana-Ecaterina, nascuta pe 11.12.2007 la spitalul Elias cu dr. Tutunaru.
A avut 3.350 gr. si 51 cm.

Va citesc de mult timp dar nu am avut "curaj" sa ma bag in vorba cu voi...
Mi se pare ca sunteti un grup tare misto, vesele si haioase!

Acum, am si eu o problemuta....
Daca aveti timp si sfaturi pentru mine....
fetita mea nu prea mai vrea sa manince si nu prea a luat in greutate ...acum la 7 luni are doar 7 kg....nu stiu ce sa i fac sa o conving sa pape mai mult...poate imi spuneti voi . deocamdata mai primeste lapte de la mine dar am inceput si diversificarea si nu ii prea place nimic din ce ii dau.

BINE AI VENIT IEPURUTA !!!!!!

Siguuur ca te primim in mijlocul zuzelor nebune!!!!
Mai avem locuri disponibile pentru alta zuzulica!
Multumim de aprecierile facute la adresa "familiei de zuze"!!!

Cat despre problema fetitei tale... mai sunt fete pe aici care se confrunta cu aceeasi problema.... Uite, chiar gatta ne vorbea zilele trecute despre aceeasi problema...
Din pacate, cred ca lapticul vostru de la tzitzi este tare bun pentru ei si de aceea primesc asa de greu altceva.... Important este sa fie sanatoasa!!!!
Cred ca fetele care patesc la fel pot sa-ti dea mai multe sfaturi decat mine sau mai pertinente!
Oricum, la noi poti gasi un grup de sprijin, un suport pentru orice problemuta ai avea!!!

Mai scrie-ne cate ceva!
Ai fotografii cu micuta ta ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepuruta spune:

quote:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Iepuruta, bine ai venit!!

Dupa cum cred ca ai citit deja mai suntem fete care avem pb cu greutate bebeicilor, dar nu tb sa te ingrijorezi mai ales ca a ta e si fetita si fetitele sunt mai micute. Nici adultii nu se ingrasa toti la fel, conteaza sa fie sanatoasa si vioaie si las-o sa pape in ritmul ei!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Multumesc angelique de primire !!!ideea este ca nu mi am propus sa fortez copilul sa manince dar abia am scapat de enterocolita si a slabit mult, asa ca acum are greutatea pe care o avea si acum o luna si jumatate ....nu reusim sa trecem de aceste 7 kg!i n rest Multumim lui Dumnezeu e sanatosa si vioaie, nu sta o secunda locului.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui laura_dimitris

quote:

Buna fetelor!!!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru ?????
Sunt o mamica de decembrie - puiutul meu este o fetita pe nume Ioana-Ecaterina, nascuta pe 11.12.2007 la spitalul Elias cu dr. Tutunaru.
A avut 3.350 gr. si 51 cm.

Va citesc de mult timp dar nu am avut "curaj" sa ma bag in vorba cu voi...
Mi se pare ca sunteti un grup tare misto, vesele si haioase!

Acum, am si eu o problemuta....
Daca aveti timp si sfaturi pentru mine....
fetita mea nu prea mai vrea sa manince si nu prea a luat in greutate ...acum la 7 luni are doar 7 kg....nu stiu ce sa i fac sa o conving sa pape mai mult...poate imi spuneti voi . deocamdata mai primeste lapte de la mine dar am inceput si diversificarea si nu ii prea place nimic din ce ii dau.

BINE AI VENIT IEPURUTA !!!!!!

Siguuur ca te primim in mijlocul zuzelor nebune!!!!
Mai avem locuri disponibile pentru alta zuzulica!
Multumim de aprecierile facute la adresa "familiei de zuze"!!!

Cat despre problema fetitei tale... mai sunt fete pe aici care se confrunta cu aceeasi problema.... Uite, chiar gatta ne vorbea zilele trecute despre aceeasi problema...
Din pacate, cred ca lapticul vostru de la tzitzi este tare bun pentru ei si de aceea primesc asa de greu altceva.... Important este sa fie sanatoasa!!!!
Cred ca fetele care patesc la fel pot sa-ti dea mai multe sfaturi decat mine sau mai pertinente!
Oricum, la noi poti gasi un grup de sprijin, un suport pentru orice problemuta ai avea!!!

Mai scrie-ne cate ceva!
Ai fotografii cu micuta ta ?

si Eleni - 05.02.2008

Multumesc si tie pentru vorbele bune!
inca nu stiu cum sa postez folografii dar promit sa ma documentez! apropos m-am uitat la pozele cu copiii tai si sunt foarte foarte frumusei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

LauraD ,

Mie mi-a spus sa nu-i dau fructe dupa amaiaza; acum, dak e vorba de 1-2 ligurite de suc, nu cred ca e vre-o pb.

Si cred ca are 68cm - a mea cam atat avea la 6 luni (67cm) - nu poate sa aibe 62 cm!

Acum, nu i-am gasit pe Matei (de ereena), Matei (de Cati) si Mihai (de Nicole - aweya)- parca mai era cineva, o fetita, Ioana

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Fetita ioana este fetita lui sora-mea
Apare sub numele "parvu" si este la pagina 9 acum
matei de cati_magureanu are 2 poze superbe. una este la pagina 1 iar cealalta la pag.6
matei de ereena - pag. 23,
robert pag. 21,
razvanelul - pagina 22

iar pentru cecelalte fete... ca mamica ei nu a anunta... ... adeluta este la pagina 20 !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Neata fetelor,

Multumesc pentru urari (Cati, LauraD, Gugu, Nicole, Miri, Helene, Ramo- scuze dak am uitat pe cineva)

Despre noi, ce sa va spun?! ieri m-am dus cu pipi la analize: la sumarul de urina - ca asta a iesit ieri dupa-amiaza - a iesit "prezenta florei bacteriene" - adik, nu e grav, in sensul ca leucocitele nu sunt crescute, dar a mai ramas ceva, pe-acolo; acum, astept maine, sa iasa si urocultura; dak iese sterila, va fi bine, dak nu, inseamna ca n-am terminat-o cu infectia si va urma iar, tratament

Imi pare rau ca va stric ziua asa, de dimineata

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Of, of....
D'aia nici nu te-am sunat ieri ca sa te urez de la multi ani...
Stiam ca mergi la analize....
O sa fie totul bine! Vei vedea!
Se face sanatoasa frumoasa adeluta!!!!

I-ai dat biotics cand i-ai dat antibioticul si cateva zile dupa ???

Pup dulce si tare buburuza frumoasa sa treaca "buba" repede!!!!

si Eleni - 05.02.2008

In timpul tratamentului nu i-am dat - c-am uitat - da' i-am dat de miercurea trecuta; si voi mi-ati zis sa-i dau 7 zile, adik si azi; sa-i mai dau?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

quote:

Neata si de la noi

Ginette, ma adresez tie in primul rand cu un pupic mare si curaj, o sa fie bine cu puiutza ta!

Inimioara mea

Multumesc pt incurajari

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:

quote:

Dupa cum cred ca ai citit deja mai suntem fete care avem pb cu greutate bebeicilor, dar nu tb sa te ingrijorezi mai ales ca a ta e si fetita si fetitele sunt mai micute. Nici adultii nu se ingrasa toti la fel, conteaza sa fie sanatoasa si vioaie si las-o sa pape in ritmul ei!

Inimioara mea

Multumesc angelique de primire !!!ideea este ca nu mi am propus sa fortez copilul sa manince dar abia am scapat de enterocolita si a slabit mult, asa ca acum are greutatea pe care o avea si acum o luna si jumatate ....nu reusim sa trecem de aceste 7 kg!i n rest Multumim lui Dumnezeu e sanatosa si vioaie, nu sta o secunda locului.

Uelcam tu da clab ! Al meu sa invarte in jurul alor septe kile de vreo saptamana ! Disper .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!GUGU ti-am raspuns si data trecuta ca suntem in tara dar se pare ca nu ai vazut mesajul.Poate reusim sa ne vedem.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Desi cred ca ma veti considera o mama denaturata eu voi merge intr-o vacanta numai cu sotul si imi voi lasa copiii la mama.Bona Vanessei va veni sa stea si ea cu ei asa ca nu cred ca vor fi probleme.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui virgo

quote:

quote:

Inimioara mea

Uelcam tu da clab ! Al meu sa invarte in jurul alor septe kile de vreo saptamana ! Disper .

Mami de Matei Cazimir

Iti inteleg tare bine disperarea....

La mine, problema este ca la 4 luni fata mea avea 7 kg. !
Apoi a luat in greutate cate 150+200 gr. pe luna pe care le-a pierdut cand a fost bolnavioara..
A avut initial faringita si apoi a dat si enerolcolita in ea....

Deci, fata mea - de 3 luni are tot 7 kg. ... cu mici variatii....

Mergi la inceput