Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
cati_magureanu spune:
Laura ! Multumim mult, mult!
I-am mai pus o poza lui Matei azi acolo (are fluturi in cap..hi, hi, hi)...de data asta l-am inregistrat pe numele meu..si-asa nu are nici o sansa sa ajunga prin vreo finala..avand in vedere ca sunt deja copiluti, acolo, cu 1300 voturi..asa ca ..stau linistita..Da' poza asta care i-am pus-o ultima, chiar mor dupa ea...
suntem la aceeasi adresa (nu o pot pune din motive bine cunoscute) numai ca la participant, in adresa de web, este CatiM-647.html in loc de Bratu Ana Maria-572.html
Ma amuza concursul asta!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ginnette spune:
Neata fetelor,
Multumesc pentru urari (Cati, LauraD, Gugu, Nicole, Miri, Helene, Ramo- scuze dak am uitat pe cineva)
Despre noi, ce sa va spun?! ieri m-am dus cu pipi la analize: la sumarul de urina - ca asta a iesit ieri dupa-amiaza - a iesit "prezenta florei bacteriene" - adik, nu e grav, in sensul ca leucocitele nu sunt crescute, dar a mai ramas ceva, pe-acolo; acum, astept maine, sa iasa si urocultura; dak iese sterila, va fi bine, dak nu, inseamna ca n-am terminat-o cu infectia si va urma iar, tratament
Imi pare rau ca va stric ziua asa, de dimineata
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Ce faceti fetelor? Unde sunteti?
Ce ati facut cu toate aseara... ???
Eu raportez ca mi-am indeplinit juma' de misiune si mi-am votat clopoteii inscrisi in concurs in dimineata aceasta. Urmeaza runda doi cand voi ajunge acasa ...atunci o sa ma semnez laura_eleni ...
ieri am fost cu copii la medic.
I-am facut vaccinul de 4 luni lui eleni. A plans putin dar a iesit mama pe hol cu ea ca sa pot vorbi cu doctorita.
De doctorita asta sunt super multumita. Daca cealalta nu mi-o controla nici la fontanela... asta i-a dat si sandalutele jos din picioruse sa se uite la talpitele ei ..
Are 7.700 gr. si 68 (sau 62 ????) cm.
Mi-a spus sa incep diversificarea cu suculet de mar si morcov si sa i le dau la masa de ora 10 dar si dupa amiaza la 16.00...
M-a intrigat putin ca nu mi-a spus sa-i dau treptat, cate o lingurita etc... ci direct 10-20 ml....
A, si am vazut ca i-a facut vaccinul in fundulet....
Shoseeeeeeeeeeee ?????? Unde esti fata frumoasa???? In vacanta ????
Mi-am amintit de tine ieri ca stiam ca si lui pietelul frumos i-a facut dr. vaccinul in fundulet, nu?!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iepuruta spune:
Buna fetelor!!!
Ma primiti si pe mine in grupul vostru ?????
Sunt o mamica de decembrie - puiutul meu este o fetita pe nume Ioana-Ecaterina, nascuta pe 11.12.2007 la spitalul Elias cu dr. Tutunaru.
A avut 3.350 gr. si 51 cm.
Va citesc de mult timp dar nu am avut "curaj" sa ma bag in vorba cu voi...
Mi se pare ca sunteti un grup tare misto, vesele si haioase!
Acum, am si eu o problemuta....
Daca aveti timp si sfaturi pentru mine....
fetita mea nu prea mai vrea sa manince si nu prea a luat in greutate ...acum la 7 luni are doar 7 kg....nu stiu ce sa i fac sa o conving sa pape mai mult...poate imi spuneti voi . deocamdata mai primeste lapte de la mine dar am inceput si diversificarea si nu ii prea place nimic din ce ii dau.
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui cati_magureanu
Laura! Multumim mult, mult!
I-am mai pus o poza lui Matei azi acolo (are fluturi in cap..hi, hi, hi)...de data asta l-am inregistrat pe numele meu..si-asa nu are nici o sansa sa ajunga prin vreo finala..avand in vedere ca sunt deja copiluti, acolo, cu 1300 voturi..asa ca ..stau linistita..Da' poza asta care i-am pus-o ultima, chiar mor dupa ea...
suntem la aceeasi adresa (nu o pot pune din motive bine cunoscute) numai ca la participant, in adresa de web, este CatiM-647.html in loc de Bratu Ana Maria-572.html
Ma amuza concursul asta!
Mami deMatei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
L-am gasit pe mihaita cu poza de la mama lui!!!
Votat !
Vorba sora-mii.... este tare-tare frumos baiatul tau! Nici nu ai cum sa nu-l vezi...
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
ginnette spune:
LauraD ,
Mie mi-a spus sa nu-i dau fructe dupa amaiaza; acum, dak e vorba de 1-2 ligurite de suc, nu cred ca e vre-o pb.
Si cred ca are 68cm - a mea cam atat avea la 6 luni (67cm) - nu poate sa aibe 62 cm!
Acum, nu i-am gasit pe Matei (de ereena), Matei (de Cati) si Mihai (de Nicole - aweya)- parca mai era cineva, o fetita, Ioana
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
Neata fetelor,
Multumesc pentru urari (Cati, LauraD, Gugu, Nicole, Miri, Helene, Ramo- scuze dak am uitat pe cineva)
Despre noi, ce sa va spun?! ieri m-am dus cu pipi la analize: la sumarul de urina - ca asta a iesit ieri dupa-amiaza - a iesit "prezenta florei bacteriene" - adik, nu e grav, in sensul ca leucocitele nu sunt crescute, dar a mai ramas ceva, pe-acolo; acum, astept maine, sa iasa si urocultura; dak iese sterila, va fi bine, dak nu, inseamna ca n-am terminat-o cu infectia si va urma iar, tratament
Imi pare rau ca va stric ziua asa, de dimineata
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Of, of....
D'aia nici nu te-am sunat ieri ca sa te urez de la multi ani...
Stiam ca mergi la analize....
O sa fie totul bine! Vei vedea!
Se face sanatoasa frumoasa adeluta!!!!
I-ai dat biotics cand i-ai dat antibioticul si cateva zile dupa ???
Pup dulce si tare buburuza frumoasa sa treaca "buba" repede!!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
citat din mesajul lui ginnette
LauraD,
Mie mi-a spus sa nu-i dau fructe dupa amaiaza; acum, dak e vorba de 1-2 ligurite de suc, nu cred ca e vre-o pb.
Si cred ca are 68cm - a mea cam atat avea la 6 luni (67cm) - nu poate sa aibe 62 cm!
Acum, nu i-am gasit pe Matei (de ereena), Matei (de Cati) si Mihai (de Nicole - aweya)- parca mai era cineva, o fetita, Ioana
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
Fetita ioana este fetita lui sora-mea
![](icon_smile_big.gif)
Apare sub numele "parvu" si este la pagina 9 acum
matei de cati_magureanu are 2 poze superbe. una este la pagina 1 iar cealalta la pag.6
matei de ereena - pag. 23,
robert pag. 21,
razvanelul - pagina 22
iar pentru cecelalte fete... ca mamica ei nu a anunta...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
AngeliquedeS spune:
Neata si de la noi
Ginette, ma adresez tie in primul rand cu un pupic mare si curaj, o sa fie bine cu puiutza ta!
Apoi intreba cineva, scuze, nu mai stiu cine, daca puii si-au scos o masa de lapte sau doua, trebuie sa spun ca al meu de o luna de cand am inceput diversificarea cu toate ca mananca dimin 130 de grame de fructe si la pranza 200 g (!!) de legume, tot mai vrea sa suga ca apucatul dupa aceea, cred ca ii e teama ca nu o sa ii mai dau tsitsi. aaa, si se trezeste si noaptea de 2 ori pt cate o scurta repriza...
Ieri am fost la plaja si l-am bagat cu barcuta in apa, asa i-a placuuuuut!! Pleoscaia cu manutele in apa, a fost mortal! In dupa amiaza asta mergem iar. Am poze dar inca nu le-am descarcat.
Gagici, eu nu ma oftic dc nu mananca pt ca aceste cantitati nu le mananca la ora fixa. Dc se trezeste la o si ii dau fructe si vad eu ca dupa 2 lgurite nu vrea, il las in pace si incerc mai tarziu si de obicei mai tarziu vrea. La fel si cu legumele, incerc la ora 13 daca nu vrea ii dau mai tarziu, nu vreau sa oblig copilul sa prinda frica si ura de masa, de ex ieri la 13 nu a vrut in schimb la 16 a papat 200 de grame. Si dc in loc de asta vrea san ii dau, nu ma cramponez, sunt multumita ca mananca doua mese solide pe zi, nu ma deranjeaza ora. Pe 15 mergem la pediatru, nu am mai fost de pe 3 iunie, sunt curioasa cum stam ca noi intotdeauna am avut pb cu greutatea. oricum la cat de agitat e si cat misca nu ma mir ca nu se pune mare lucru pe el.
Nemary, pe aceasta cale imi cer scuze ca nu ne-am intalnit in saptamana pe care ai petrecut-o la mare, dar atunci s-a nimerit sa m ff mari probleme in familie - cu mama - si nu mi-a mai ars de nimic. Am postat si aici in jurul datei de 25 iunie, cam asa.
Va pupic.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
AngeliquedeS spune:
Iepuruta, bine ai venit!!
Dupa cum cred ca ai citit deja mai suntem fete care avem pb cu greutate bebeicilor, dar nu tb sa te ingrijorezi mai ales ca a ta e si fetita si fetitele sunt mai micute. Nici adultii nu se ingrasa toti la fel, conteaza sa fie sanatoasa si vioaie si las-o sa pape in ritmul ei!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...