*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Buna,

Am si eu urmatoarele date:

DN 14.02.1972
UM 20.02.2008
DPN 27.11.2008

Ma ajuta cineva sa ma trec pe lista??

Multam frumos,

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa da am mancat si cratime si de toate tot ca sa raspund repede hihi. a si alexa ai vazut tu iarba rea sa piara nu da glumesc
anca se poate sa fi fost si bb de ce nu?
cu voi numai gateste omul
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

.....hai fustitza sus

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Neata,

Nici eu nu am dormit foarte bine, dar nu ca as fi primit vreo veste proasta si ptr ca am dormit in nestire ieri si asnoapte de unde sa mai imi fie somn.
Maine am programare la ginec sa vedem cum stam cu colul si ce analize mai imi da de facut. Zilele astea am lenevit la greu si nu prea am mai avut contractii.

Anca sa stii ca este bebicul tau care se "balaceste" pe acolo.
Eu l-am simtit de la 11 saptamni si toata lumea a zis ca este mult prea devreme si la inceput iam crezut, dar dupa o sapt am fost convinsa ca este el mancalar mama
Acum loveste serios nu gluma.

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 19+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Alexa,
am avut si rezultatele la analize asemanatoare cu ale tale.
In privinta antirubeolei sa stai linistita, inseamna ca ai avut si la asta se capata imunitate.
Nici cu CMV-ul nu este o problema IgG-ul (faza cronica) arata ca ai avut, dar IgM-ul (faza acuta, de moment) absent iti indica faptul ca nu il mai ai in acest moment. Problema CMV-ului este ca poate sa reapara oricand. Periculos este atunci cand apare pentru prima data in timpul sarcinii, deci nu este cazul tau. Eu am facut de mai multe ori analizele de IgM, pt ca iesea cand negativ, cand inconcludent. Interpretarea medicului a fost urmatoarea: acum nu este nici o problema, dar daca doamne fereste la un moment dat apare IgM pozitiv va trebui sa imi urmareasca foarte atent sarcina, eventual ecografii mult mai performante, pentru a se depista eventualele probleme ale copilului. Chiar si cu IgM pozitiv oricum sunt sanse f mici ca bebele sa pateasca ceva.
Asa ca gandeste pozitiv, nu ai nici o problema!

Simona

Mergi la inceput

simona_ scrie repede pana la 15 mesaje sa te putem citi in timp real eu a dat refresh la pagina de 3 ori si deabea atunci a aparut mesajul tau
o sa te treaca fetele stai linistita
alexa 'en garde'
anca si fi atenta zilele astea poate confirma bb prezenta miscarilor . a si sa ti minte data la care a miscat bb ca e importan pt stabilirea unei varste corect gestationale
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

hi hi, ce fericita sunt! citisem undeva ca nu exista fericire decat in clipe ... si ce clipe frumoase.... nici nu vreau mai mult
alexa, bine ca te-ai linistit!
da evilov, ai dreptate, merit bataitza, o sa mai merg la piscina dar promit sa nu fac exces.
ca veni vorba de exces... voi cam cat de des ? eu ma `cenzurez` cam la o data pe sapt, ca dac-ar fi dupa cat chef am, ar spune sotul c-am luat-o razna. nu va mai spun ce vise am . citisem despre stari de astea, dar nu credeam ca m-apuca chiar pe mine. hai, spuneti-mi ca si voi, ca altfel chiar ma simt prost.
17+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

zilnic..............
se putea si mai bine.......

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anca din punctul meu de vedere nu e deloc devreme as-l poti simti. Eu am simtit-o pe bebelina pe 07.05 in conditiile in care UM era pe 17.01. Deci pe la 15-16 sapt.daca fac bine calculul.
Sunt destul de multe particularitati care tin si de mama si fat si care pot genera diferente intre momentele in care fiecare il simtim pe bebe.

Edit . Pt. sex sa folositi prezervativ. Substantele din sperma - prostagladine - pot actiona asupra colului in sens negativ , sa-l inmoaie sau chiar pot determna contractii.

Simona 1402 bine ai venit . Inca putin si treci de moderare - 2 mesaje. Sarcina ta este urmarita de un medic din Slatina sau din alta localitate ?

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

anca 27 noi nu facem deloc pentru ca nu avem voie, deci sotul daca se poarta frumos poate primeste ceva de anul nou
daca nu ai interdictie de la doc de ce nu, cat priveste cat de des na nush...eu am facut paianjeni
simona_ revin mai scrie fuga cateva mesaje sa te vedem in timp real .
si eu am cmv si l-am luat la prima sarcina fapt ce a dus la malformatii severe la copil...pe vremea aceea nu stiam de cmv...si alti microbi.
21+Dimitrie

Mergi la inceput