*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sa va fie rusine...hi hi..noi ca in vorba cintecului "o data pe luna sa ducem o viata buna!"...desi, dupa ultima isprava cind am ajuns la doctor, nu cred ca ma indraznesc pina nasc!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Mai are cineva dureri cand se misca copilul? De fiecare data cand se rasuceste putin, simt o durere ascutita, foarte scurta, in partea de jos. Eu obisnuiesc sa spun ca nu si-a taiat unghiile...

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

elilov.....ce bebe.....ce malformatii????....nu stiu povestea ta....ce s-a intamplat...???

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna, fetele! Eu sunt stresata rau, mai am o ora si ceva pana la eco morfo...

Cat despre sex, la noi e pauza pana dupa nastere...de la 13s, de cand am facut cerclajul, am interdictie totala! Uf...de ce mi-ati adus aminite, relelor???

Alexa, eu zic ca e ok, ai avut bolile si acum ai imunitate la ele. Despre cele doua legate de ficat, nu stiu prea multe, dar parca nu par tocmai ok. mergi la dr. repede sa vezi care e treaba!

Am vazut ca a zis cineva ca CMV se poate face de mai multe ori. Mie mi-a zis dr. mea ca NU SE POATE asa ceva, odata ce ai facut boala, citomegalovirus, nu o mai poti face!!! la fel si rubeola, toxo, etc. Singura care nu lasa imunitate si se poate face de nspe ori este Listeria!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

mai fetelor daca va spun ca noi am prestat o singura data de cand am raman ..... si asta pana sa mergem al aprima eco. dupa ce la vazut pe 'tic-tic' nu sa mai atins de mine. La inceput era ok si ptr mine ca nu pre aveam dispozitia necesara, iar acum card as presta si de n ori pe zi imi este frica cu contractiile. Dar de visat ...... si indca ce vise (asta asa de vreo 4-5 zile)
Maine am sa il intreb pe dr daca am voie sau nu.

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 19+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

In privinta sexului, si noi am renuntat. Imi este foarte teama pentru bebe, mai ales cu antecedentele mele. Si daca nimeresc o scena mai incinsa la TV schimb repede, sa nu mi se faca pofta.. Saptamana viitoare s-ar putea sa imi fac cerclaj, deci s-a terminat oficial subiectul.
Bebele sa fie bine, ca avem timp de recuperat pe urma....

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

loren@ mai bine stai "linistita" cu si ai mare grija la contractiile alea!
Noi de vreo patru ori in total, am prestat de cand am ramas gravida . Mai ales cu problemele mele din primul trimestru!

Alexa ZILNIC?

diana21 totul va fi bine! Nu are cum sa fie altfel! Ai sa vezi cum vii si ne povestesti incantata despre BB!

Mirtha stiam ca din cauza spasmelor uterului se pot genera si contractii, nu din cauza spermei, iar aceasta (sperma) nu influenteaza cu nimic.

Bia, ce mai zici?

22+

Mergi la inceput

Diana,
Eu sunt cea care a zis ca CMV-ul poate reveni. Crede-ma ca asa este. Am studiat problema indelung. Nu numai ca revine, dar nici nu exista un tratament si nici nu poti sa stii cum sa te feresti de asa ceva. Mai mult, se pare ca un procent mare din populatia adulta (80%) ar fi avut la un moment dat asa ceva. Important este sa nu il faci prima data in timpul sarcinii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca eu l-am simtit pe bebe la 17 sapt si 2 zile si de atunci ma bucur de fiecare lovitura, acum se si vede daca stau pe spate si sunt pe faza in mom in care da
despre sesc.... cam o data pe luna ..cu toate ca nu am contraindicatii dar cam asa mi se cashuna mie..in schimb si eu de vreo sapt mai visez din cand in cand cate una....pana acum nu am avut niciodata in viata mea astfel de vise...dar acum vad ca orice e posibil
Vai fetelor cand va aud ca inca mai vomati...va compatimesc, eu nu mai am probleme deloc , am suferit 1 luna pt toata sarcina!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa ti-am trimis PM
eu stiu ca actul in sine provoaca contractii [:D
21+Dimitrie

Mergi la inceput