*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*
Raspunsuri - Pagina 6
Alexa.1983 spune:

Cata promptitudineeeeeeee......incredibilllll....
deci cred ca aveti dreptate....IgM negativ...IgG 180.....deci sa inteleg ca am avut si NU o am si bebe e bineeeeee?

VA MULTUMESC MUUUUUUUUUUUL 

...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
elilov3 spune:
alexa cred ca ai anticorpi la respectivele boli e bine ca nu ai IGM pozitiv, oricum pentru linistea ta vb cu doctorul care te-a trimis sa le faci..ei stiu mai bine ca noi
celelate 2 nush ce sa iti spun ma depaseste
21+
Dimitrie
anca_27 spune:
Buna fetelor, haideti la o
.
Nu stiu ce-a fost ieri, insa toata ziua m-a sagetat ceva dinspre burta, pe interior, spre vagin. Aveam si dureri ca la ciclu insa rezonabile si constante. Am luat no spa insa tot degeaba.
Alaltaieri am avut altfel de dureri, ca fusesem la piscina cu o zi inainte, si-am innotat pt tot anul, ca nebuna
si cred c-am facut febra. Azi sunt ok, deocamdata nu simt nimic, thank God!
A, da, si ieri cred ca l-am simtit pe BB, au fost doua lovituri, una dupa alta, cum n-am mai simtit pana acum
. Eu cred ca el/ea a fost, e prea devreme si mi s-a parut?
Pupici si spor!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
elilov3 spune:
alexa am gasit si despre
Determinarea nivelului seric al ALT (alaninaminotransferaza)
Alaninaminotransferaza este o enzima hepatica sensibila la leziuni la nivelul ficatului. Este un indicator sensibil al afectiunilor hepatice. Cānd se produc leziuni la nivelul ficatului, ALT este eliberata din hepatocite, ajunge in circulatia sangvina si se obtin nivele serice anormale ale acestei enzime. Determinarea nivelului seric al ALT este cea mai ieftina si cea mai noninvaziva metoda de evaluare a activitatii hepatitei C. O singura determinare a nivelului ALT ofera insa informatii limitate despre severitatea bolii. Determinarea seriala, de-a lungul timpului, a nivelului ALT poate furniza informatii mai detaliate in ceea ce priveste evaluarea leziunilor hepatice, dar acuratetea acestei metode este discutata. Majoritatea studiilor sustin ca exista o slaba asociere intre nivelul ALT si severitatea leziunilor de ficat. Pacientii care initial prezinta nivele normale ale ALT, trebuie sa faca determinari seriale de-a lungul mai multor luni, pentru a confirma persistenta nivelelor normale ale enzimei. S-a observat ca in majoritatea cazurilor, normalizarea nivelului ALT la pacientii in tratament este asociata cu absenta virusului din ser. Cu toate acestea dupa intreruperea tratamentului, ARN HCV devine detectabil, cu mult timp inainte ca nivelul ALT sa revina la valori ridicate (situatie considerata caracteristica recaderii pacientului).
21+
Dimitrie
Alexa.1983 spune:
dar imi apare IgG si IgM la CMV.....
la ANTI RUBEOLIC nu-mi apare nimik...decat valoare lui...
...Vine un
la mami...
LAURA
21+ Deniel Alexi
Alexa.1983 spune:
piuaaaaaaaa....
E ok...ca scrie antirubeolic IgG 303.4...........
...Vine un
la mami...
LAURA
21+ Deniel Alexi
Ramo2007 spune:
Fetelor, eu de sambata mananc ca disperata...si niste ametecaturi... de zice sotul meu ca nu stie cum de nu dorm pe WC, oare azi poate sa-mi spuna cat cantareste bebitul, ca eu am pus aproape 2 kg pe mine...
Ramo
17+
Puiutul meu scump
loren@ spune:
Andreyutza la Hanul Dumetului..va spun ca sa va feriti de local..
eu o sa fiu nasa pe 10 august..la Restaurantul Riviera o sa faca...super fain si super conditii...sunt sigura ca si mincarea...pot sa va zic ca noi deja am rezervat localul pentru botezul Larisei? Sotul e nebun
, dar ce sa fac
...va fi pe 1 martie 2009 la Mariott...tot acolo a fost si botezul Biei!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
elilov3 spune:
alexa citeste aici si calmeazate
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71392
iar la rubeola stai clama tocmai ce ai facut depistarea de anticorpi anti rubeola si ti-a iesit bine...stai calma de aia ii zice anti rubeola ![]()
anca durerile pe care le descri si eu le am se datoreaza starii de oboseala sia efortului excesiv...parca sa terminasera zilele numai puteai inota la anul bataita fi cuminte pt bb 
21+
Dimitrie
Alexa.1983 spune:
Adik nu o sa mor ![]()
![]()
?????
........ce bucurieeeeeeee.....

...Vine un
la mami...
LAURA
21+ Deniel Alexi