*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fetelor!!!

pe mine m-a marcat destul de mult povestea lui carpediem. de cand am aflat stau numai cu gandul daca e bebe bine.

elilov felicitari pr masinuta. s-o stapaniti sanatosi toti trei.
mav, unde ai pus poze cu tine ca eu nu le vad?
alexa, intr-adevar esti o mamica sexy. dar ce-ai patit? de ce strigi dupa ajutor??????
loren@, nu ne spui cum a fost la botez?

fetelor, va doresc o saptamana usoara si frumoasa. sa trecem cu bine peste canicula care s-a anuntat.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Alexa spune daca e vorba de IGG sau IGM/IGA...la analizele astea...daca e vorba de IGG e ok ca ai avut boala...daca e vorba de IGM sau IGA e mai nasol!
Andreyutza nu am fost la botezul unde o sa fiu nasa...ci la unul oarecare...de altfel nu pot sa-ti zic de la asta ca a fost execrabil..atmosfera, muzica care mi-a zbierat in timpan...fumul, iar mincarea, sper sa nu facem niciunul enetrocolita!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata
Bafta fetele cu ecografiile!
Diana, astazi faci morfofetala, nu? Sa ne pove!
Lorena, tu ai maine, ca si mine...eu ti-am zis, am la 13 programarea. Chiar m-a sunat ieri, asistenta pe mobil, sa ma intrebe daca confirm.
Stai linistita, o sa vezi maine ca totul e ok
Si eu am emotii.
Otilia, bine ai venit in tara. Cat stai?
Ank
Carmen
mav, ce urata intamplare cu amicul acela...

Alexa....
Fibrinogen 368.2 - nu stiu ce semnfica
Alaninaminotransferaza GPT/ALT 42.61 - este o enzima a ficatului, daca este putin iesita din limite, stiu ca nu sunt probleme, este oarecum normal in sarcina
ANTIv RUBEOLIC 303.4 - normal era pana la 10 - cred ca este vorba de acelasi lucru ca la cmv, un IgG, care ar semnifica faptul ca ai avut rubeola....nu apare si un IgG pe acolo? si la fel, un IgM care ar trebui sa iasa negativ?
CMV IgC 180.1 - normal pana la 6 - cred ca este vorba de IgG, care semnifica faptul ca ai avut virusul numit cmv...deci ai imunitate. Nu ti-a dat si valoarea la IgM...care ar trebui sa iasa negativ...
Hai ca nu e dracul chiar asa negru, nu fii speriata!

Pupici si ne mai auzim...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

alexa eu cred ca ai incurcat semnele, daca IgG e mai mare de 10(sau valoarea data de ei) la rubeola inseamna ca ai avut boala, deci ai anticorpi asa ca e de bine... la fel si la cmv.. asa cred ca e..
la IgM trebuie sa fie absent ,atunci inseamna ca nu ai boala acum,

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Alexa si eu zic la fel : suna medicul de familie sau chiar ginecul. Eu oricum incurc IGG cu IGM asa ca nu are rost sa ma pronunt iar la prima analiza chiar nu ma pricep. Poate inteleg fetele despre ce este vorba si reusesc un raspuns.

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Eli imi apare asa:

CMV IgG 180.1- val neg < 6
CMV IgM 0.16 - val neg < 0.85
Anti rubeolic 303.4 - val neg < 4.9

cam asa e scris.......

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 21+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alexa fibrinogen iata ce am gasit despre el
Definitie
Fibrinogenul este factorul I plasmatic al coagularii. Fibrinogenul este o proteina globurala prezenta in plasma sanguina care, sub actiunea trombinei, este hidrolizata partial rezultand o proteina insolubila, fibrina. Afectarea nivelului plasmatic al fibrinogenului este expresia afectarii directe a diverse organe, intre care a ficatului, ca sediu principal al sintezei sale.
Valori normale
Continutul in fibrinogen al plasmei sanguine este in mod normal cuprins intre valorile de 240 290 mg la 100 ml, la ambele sexe.
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Alexa, scuze dar nu se editase tot mesajul. aparuse doar strigatul de ajutor. am vazut ca ti-au raspuns fetele care se pricep.
Ramo, bafta la eco azi. aaa, si apropo de vise, ziceai vineri ca ai visat ca era cutremur. si a fost, ai vazut? numai ca mic si in buc nu s-a simtit. ooofff, visele astea.
Diana inteleg ca si tu esti azi la eco? Bafta, sa vi cu vesti bune.

Bafta tutror fetelor care merg azi la eco sau la control!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Alexa la CMV e clar..ai avut si nu mai ai..e ok..si cred ca si la rubeola e la fel..ai avut-o in copilarie!
Monicabo da, si pe mine m-a sunat asistenta...poate ne vedem pe acolo, cine stie? Nici nu stiu daca sa ma duc mai devreme sau chiar la 14:30...ma decid eu!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Loren@ , chiar asa rau a fost? pai unde au facut botezul? si tu cand o sa fi nasica?

15+

Mergi la inceput