*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

a si anka inca ceva la mine la liceu parca a inebunit catedra de limbi eu sunt gravi nasc in nov, colega mea de eng e si ea gravi naste in sept, colega de rom e gravi naste tot in sept, fata de rom cealalta se marita in august...numai evenimente cele de franceza sunt si maritate si cu copii numai noi ramansesm...ramane directorul fara profe din toamna e ceva nu?
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Felicitari Ramo ! Sa va traiasca bubulina !

Fetelor posesoare de burtici culculeate va ajung din urma carucioarele roz.

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

hehe Mirtha e bine asa doar nu vrei lupte intre baieti pentru fete cate una pentru fiecare sa nu se supere nimeni
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, multumesc, va pupicesc pe toate, sa fim sanatoase noi si puiutii nostri!
Greu cu numele astea....ma dau batuta in seara asta, ma duc la dus si apoi la nani, tati e la fotbal cu baietii...si-a lasat fetele acasa.
Apropos de epilat, eu ma fac la cosmetica, cu ceara si inghinal total, pana acum n-am avut probleme.

Ramo 17+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumesc Ank83 si Elilov3 ca mi-ati spus cum sa-mi adaug fetita la semnatura
Azi am intrat tarziu deoarece am fost iar la ecograf (sper ca nu afecteaza bebele) dar dupa cel de sapt. trecuta nu am inteles mare lucru ...dar nici azi (bineinteles la alt dr.) nu sunt prea linistita .
Voua v-a zis ca este deja copilul pozitionat cu capul in jos ? cam repede dupa parerea lui(la 20 sapt...se pare ca e mai mare cu 1 sapt. decat mi-a zis medicul ginecolog) si ca placenta ar trebui sa se mai ridice putin e f. aproape de vagin de altfel ca si capul copilului
Dr. a zis ca e in regula doar ca la urmat. eco trebuie urmarita pozitionarea placentei .Eu ma simt bine dar nu sunt prea linistita cu ce mi-a spus . Mi-a mai zis ca are 130 batai/min inimioara ca are o greutate de 310 gr. ca e maricel pt. varsta data de ginecolog si probabil e mai mare cu vre-o sapt...cred ca ar trebui sa-mi schimb si semnatura in 20+

Criss 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Abia acum am citit si de ligamentul rotund , multumesc Mav
da chiar asa erau durerile cum sunt descrise ...sau vor mai fi , momentan m-au lasat ...dar m-a cuprins panica asta ca e copilul deja cu capul in jos asa aproape de vagin offf

Criss 19+

Mergi la inceput

criss stai calma mama ca de copilul sta cum ii place azi sta cu capul in jos maine sta in partea dreapta a abdomenului, maine in stanga si tot asa...colul sa fie lung si inchis si totul e bine...si mai ho cu echo ce esti paranica lasa bb sa creasca mergi la morfofetala si vezi ce zice acolo ca de asta cica e cel mai imp ex de pe perioada sarcinii deci stai calma
eu am bagat o burta de pepene si una de lubenitza si burta sta sa crape
va pupik si va urez o noapte placuta
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Criss... asa e stai linistita ..bb are inca loc berechet sa se intoarca cu capul unde vrea el.Poate vei avea surprize si la urmatoarea ecografie va fi iar cu capusorul sus. La mine Raul s-a intors in sapt 28 ... si atunci era marisor ca in noaptea in care copilul meu a migrat nu am putut dormi deloc ...ca ma miscam cu totul... am crezut ca mai are pe unul acolo in ce hal se misca burtocul

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Elilov mai lasa mama loc si pt bb in burtoc ... se cu lubenita acum pt spatiu

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Criss sa stii ca nu face nici un rau eco repetat copilului... spun asta pt ca ginecoloaga mea cand era insarcinata isi facea eco in fiecare seara cand termina programul de la cabinet sa isi mai vada odata puiul si sa ii zica noapte buna .
deci daca ea ca medic obstretician facea asa...atunci cred ca nu e nici un pericol.... zic asta fizic... ca psihic cam duce la dependenta

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput