*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

uite ca citeam din urma si am citit de TT si mi-am amintit ca am uitat azi sa imi sun doctorita sa imi zica cum au iesit analizele

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ramo,
felicitariiii,sa va traiasca fetitaaaaa
Anca,
ce sexoasa esti mamico,mor dupa pozele gen ale tale...,mi se par atat de naturale...la prima sarcina imi faceam 90% din poze dezbracata cu mainile peste sani sau nu...,acum asa drag imi este sa le privesccccc,repet faza cat m-o tine greutatea,ca de ma ingras tare ma pozez doar imbracata
Mamiselli,
groznic sa pierzi mesajul ,am patit-o si eu si dus a fost cheful de scris...
va pupammmm
Mnarcisa,
felicitari pentru puiutul premiat,cum a fost?banuiesc ca f emotionanta...,ce frumossssss,ce madra trebuie sa fii
Otiliaaaaaaaaaa,
faceti o pauza...,mai odihniti-va si voi o tzara...
vrem vestiiiiiiii

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ramo- felicitari pt printesa!
Eli- sa stapaniti sanatosi masinuta!
Otilia- ne tii in suspans?

==========
Corina 18+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Am tot citi ca discutati de contactii in urma durerilor.La ultimul control am intrebat care sunt conditiile in care pot merge la dentist...si mi-a zis ca daca am probleme cu vrei masea si ma doare sa merg neaparat ca orice durere din corp iti poate provoca un travaliu prematur ... Si referitor la subiectul dentist pot face linistita anestezie cu xilina..

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Noapte buna.... pupici la toate burticile si felicitari pt rezultatele foarte bune de la eco ... Ma bag si eu la somn cu bubulinul meu cel...mare... pot sa ii zic de acum

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Eli: Cum sa ma supar, mai burtica ce esti? Nu ma supar eu asa, cu una, cu doua ! :) Si mai ales pe gravidutza posesoare de masinutza noua.... De cand am vazut pozele tale tot cant: "Vitezomanul Gica/Si-a luat masina mica/Rosie ca focul/ Sa-i suranda norocul..." :))

Otilia: De acord cu dandusa!!

Mai, dar voi cum de nu dormiti? O fi de la caldurile alea....

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Buna dragelor!!!!!

Intrebare mai mult sau mai putin retorica: ma primitzi si pe mine in mijlocul vostru?????
Va citesc demult insa pana acum n-am indraznit....adevarul e ca in mod sigur n-am atat de mult timp de scris ca alte fete( desi, poate de acum incolo lucrurile se vor schimba) si n-am vrut sa incurc....
Mi s-a facut insa atat de dor de tzara....in momente de genul asta iti doresti sa fi acasa, nu intre straini, dar ma rog, se putea si mult mai rau...

Merci frumos,
Dea

DN 26.04.1974
UM 9.02.2008
DPN 15.11.2008

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

Mai, dar voi cum de nu dormiti? O fi de la caldurile alea....

pai aseara imi faceam si eu de cap ,asa ca m-am culcat pe la vreo 12 si ceva...taman bne ca azi la 6.05 mi-a dat trezirea Crinuta
acum astept s-o ia somnul sa bag si eu ca mooooor de somnnnnn
ps:nu contati pe mine azi...[omulet somnoros]

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata fetelor! haideti la cafea!
Pai nu e de mirare ca la ora asta sunt eu pe forum...voi stati noaptea,n-aveti somn..eu ma pun la un film pe la 9 si la 9 si un sfert dorm ca un prunc..dimineata aflu si eu despre ce a fost vorba in film..pur si simplu nu mai rezist doar daca sunt pe afara...
Diana felicitari pentru vestile bune de la morfo!!
Andy felicitari pentru rezultatele bune la TT! m-au distrat posibilele nume pt viitorii nostri bebei...ursuleti polari, pinguini, renisori
Ramo felicitari pentru fetita si pentru vestile bune!!
Anca27 succes la titularizare, la sfarsitul lui iulie sau in august ? sa ne spui cand sa-ti tinem pumnii!
Elilov3 pai tot engle am predat si eu , e frumos sa nu mai stii???!!! cat despre lubenita, si eu mananc pana nu mai pot si cand simt ca explodez, asa ca o consolare ma dau cu crema antivergeturi...(in speranta ca-mi intinde pielea si mai incape)(just kidding)
Haideti fetelor mai veniti cu fetite sa aiba fishiorii nostri de unde alege..pana acum nu e prea roz situatia pt ei...aproape 2 pe o gagica...si mie ca socrella nu-mi convine..
oricum anunt : viitor fat frumos , destept,cu posibili ochi albastri (posibilit de 100% daca nu seamana cu mine) , carliontat(posib 100% daca nu seamana cu mine),, blond ,astept fetite cat mai multe in odiseea celor mai curajosi bebici si mamici!!! sunt sagetator...deci mare fustangiu.... (asa, l-am rezolvat!)
Asteptam vestile bune de la Otilia!
Va doresc o zi frumoasa, racoroasa si plina de vesti bune!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ank83

Criss sa stii ca nu face nici un rau eco repetat copilului... spun asta pt ca ginecoloaga mea cand era insarcinata isi facea eco in fiecare seara cand termina programul de la cabinet sa isi mai vada odata puiul si sa ii zica noapte buna .

Super tare faza!!Oricum,dormea linistita femeia seara de seara

Ramo:felicitari pentru fetita! Abia astept sa vad si eu ce am in burtica.Saptamana viitoare am programare.Oare la 16 sapt si 2 zile imi poate spune sexul sau e tot prea devreme?

Oti:te asteptam cu vesti!

Eli:sa stapaniti sanatosi masina!Fumusica tare!

Fetelor,eu am schimbat semnatura azi,dar cu greturile stau exact la fel.Am sperat eu ca-s de la gynipral,am avut 1-2 zile cu greturi usoare dupa ce l-am intrerupt,dar apoi...Ieri mi-a fost cumplit de rau,am vomitat cred ca 10 min...naspa tare.Si vad ca si azi m-am trezit tot cu greturi...Asta e....

Va pupic si o zi buna va doresc.

Flori 15+

Mergi la inceput