*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Ramo ce frumoooos!
Sa-ti traoasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua! Ma bucur din suflet pentru vestile bune!

S-a mai marit numarul fetitelor de aici!
Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si
23+
Luca Gabriel
Andy08 spune:
Eeeei, Ramo, felicitaaari! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea! :) Deci vin intariri la capitolul carucioare roz!
Otilia?
Andy
15+
mamiseli_11 spune:
Va pupicesc fetele. De 2 zile va scriu si cade netul si mesajele mele kilometrice s-au pierdut. Felicitari pt eco bune, sa va traiasca bebeii. Eli frumoasa masina.
Noi suntem bine, ne agitam de zor. Ma bate bebe si noaptea. E miscaret si vioi. Sunt foarte fericita ca se simte bine acum cand misca. Va pup, am fugit la somnic.
Mihaela
20+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
Da Mav, suntem mamici curajoase de nov-dec.
Mihaela
20+
Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
anca_27 spune:
Ramo, felicitari si sa-ti traiasca bubulina! 
Si eu sper tot la o bubulina, Doamne-Doamne stie mai bine ce plan are, aflu si eu pe 28 ca n-a stat nicidecum sapt trecuta.
Evilov, cine mai e pe-aici cu vacanta nesfarsita si bani doar la inceputul verii?
Eu sunt invatatoare/educatoare si vreo 2 ani de suplinire gimnaziu de 8 ani, si-acu vreau sa merg la titularizare pe romana la gimnaziu, m-am saturat de pitici
anul asta a fost al patrulea de clasa I. Voi?
Ramo, apropos de Centrum Materna, nu stiu dac-am mai scris sau doar am vrut sa scriu, am vb cu o prietena asistenta care a studiat un grup de gravide ce luau Elevit si mi-a spus c-a observat ca luasera mai mult in greutate decat cele cu Centrum Materna. Si mie mi-a scris medica de fam Elevit, dar cand am vazut ca sunt diferente intre cele doua - am luat si-am comparat fiecare vitamina pe gramaj - am ramas la Centrum, si in plus are iodid pe care altfel trebuia sa-l iau separat, pt tsh marit.
Pupici si spor!
17+
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
elilov3 spune:
seara buna fetele
andy hihi te-am necajit
era doar o glumita am vazut cand m-ai pupat 
mamiseli ne bucuram sa auzim ca bb e voios si te face fericita
ramo
bravo felicitari pentru printzesa sa va traiasca si sa fiti sanatoase pana la termen si voioase 
otilia tu ce spui?
ginye?
fetele restu voi ce mai spuneti...secretoase sunteti zau de nu 
21+
Dimitrie
elilov3 spune:
anka pai eu sunt profa de engleze, ginye este invatatoare, iar oceanborn a fost si ea profa sau inv nush, dar stiu ca a lucrat in inv 5 anisori
eh ne mai plangem luam banii ii papam iar pana in oct chitaim ca soareci ...eu am si sotul tot in inv e prof de geo ![]()
21+
Dimitrie
elilov3 spune:
fetele eu momentan iau Elevit...ce e drept si de la centrum si de la elevit m-am ingrasat..oricum cu centrumul nu ma prea descurg vomit la greu daca il iau...acum il iau...acum vomit 
la elevit e rau ca na contine B12 care nu se prea intelege cu tahicardia mea na acuma ce sa fac imi place mai mult prospectul la centrum dar organismul nu....deci termin pastilutzele de elevit si incerc iarasi cu centrum poate poate ![]()
21+
Dimitrie