*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana si Andy vin si eu, tardiv , din urma : multe , multe felicitari ! Ma bucur pentru voi si va doresc sa veniti cu vesti la fel de bune pina la final.

Diana se pare ca avem o pereche de grasunici...

Ramo si Otilia va steptam cu vesti la fel de bune.

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

greu cu voi, va las la pagina 7 si de-abia va mai prind la 16 ...
deci, m-am lamurit si cu si cu simtitul de BB.
azi burtica mi-a purtat noroc. am mers la inspectoratul scolar pt ceva hartzoage si era un codalau imens. am stat eu vreo ora jumate, mai aveam de stat vreo ora, colegele imi spuneau sa ma bag in fata ca sunt gravida, insa decat sa-mi iau urlete si strigate mai bine am stat cumintzica la rand pana m-a vazut o madame inspector. `sunteti insarcinata?` `pai ia haideti cu mine, cum sa stati la rand si pe caldura asta?` `pai, sunt doar gravida, nu sunt bolnava`... si m-a bagat prima.
tocmai am numarat toate burticile inscrise aici, suntem 102 daca nu ma insel? poate am mai pus eu si-n plus....
si de plictis si de faptul ca n-aveam poze cu burtica, mai nainte mi-am trantit niste poze, unele soata, unele eu singurica, poftiti http://community.webshots.com/album/563974112VSVOcx
17+

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Anes, Diana, Dandusa, Simona, Mav, Bravegirl, Mnarcisa, Mirtha, multumesc mult!

Sper sa avem parte numai de vesti bune de acum incolo, ca zic ca au fost destule rele pana acum.

Si eu abia astept sa ajungem in noiembrie-decembrie si sa incepem sa avem emotii pt. fiecare puisor care vine pe lume.

Fetelor, voi v-ati gandit cum se va chema capitolul nostru de la Clubul scutecelor? Ca vad pe la altii ghiocei, pepenasi....si ma tot gandesc: ai nostri ce sunt? Fulgisori? Fulguleti? Renisori? Pinguini? Ursuleti polari? :) Cadouri? Globulete? Braduti? Hai ca vad ca nu ma mai opresc...:)

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridus multumesc pentru urari!
Simona 1402 bine ai venit! Multa sanatate si o sarcina cat mai usoara si la termen! Imi pare tare rau ca ai trecut prin asa tragedie!
Super reactioneaza Radu in ce-l priveste pe bebe! O sa ai un ajutor de nadejde in el!
Diana ma bucur din suflet pentru vestile excelente de la ecografie! Ai dreptate, o asa ecografie merita toti banii. Asa am gandit si eu dupa eco facuta la 20 de saptamani. Sa fi sanatoasa si tu si bebe si in continuare!
Andy felicitari pentru rszultatele bune de la analize!
Elilov sa stapaniti sanatosi masinuta! E foarte frumoasa!
Anca 27 suuper sexy pozele! Esti o mamica tanara si frumoasa!

Maine si poimaine o sa va mai tin si eu de urat pe aici in cursul zilei, pentru ca mi-am luat 2 zile de concediu. Sotul pleaca la Braila in delegatie si nu am cu cine sa-l las pe David, pentru ca merge la o gradinita de vara pentru inca 1 luna jumate tocmai in partea cealalta a Bucurestiului si nu-mi permit sa bat drumul cu el panaa colo de 2 ori pe zi..asa ca prefer sa stau cu el acasa.

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mnarcisa uite masinutza
http://news.webshots.com/album/564003551QtlXBw
anka pai d-na profa ce predai...bag de seama ce ne astrangem pe aici cadre didactice hehe
andy vreau si eu in enumerare pe mine m-ai uitat
ramo, otilia hai cu vestile suspans a
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ramo, Otilia haideti cu vestile bune!

Ami, mamica lui David (6 ani si 11 luni)
si 23+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Eli: Pai cum sa te uit? Pe tine te-am pupat prima, intr-un mesaj anterior (ala cu permisul)! :) Adevarul e ca si eu ma caut cateodata in enumerari si cand nu ma gasesc...sunt triiistaaa (cam sufar de mania persecutiei de cand sunt gravida), dar apoi ma linistesc ca stiu ca fetele multumesc tuturor (chiar daca mai scapa cate un nume).

Amalia: Multumesc .

Andy 15+

Mergi la inceput

Dar nu ar cam fi trebuit sa ajunga fetele noastre (Otilia si Ramo) de la dr.? Sau poate or fi ajuns, dar pana mananca, pana isi trag sufletul, pana pupa sotiorii (mai ales Otilia, ca, deh!, nu l-a vazut de mult timp...).....Ei, noi asteptam cuminti!

Andy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Elilov, abia acum ti-am admirat si eu masinuta cea noua! Sa va poarte sanatosi oriunde veti dori voi!

Otilia, Ramo, asteptam vesti!

24+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am sositttttt...de ceva timp, dar am papat si am anuntat parintii, finii, nasii ca o sa avem o FETITA......exact cum simteam eu.
E tare jucausa, nu a stat locului cand face nenea dr. masuratorile.Totul e in regula, m-am intepat si pentru Triplu Test si pe 18 avem rezultatul.Doamne ajuta sa fie bine!
Eco morfo fetala de trim II o fac la Pop pe 15 august si al dr. meu pe 18 august.
Mi-a dat sa iau fier, 10 zile pe luna si Centrum Materna.Eu luam Elevit, dar o sa termin folia si apoi il schimb.
Acus...trebuie sa ne gandim la nume.....greuuuuu.
O sa-mi pun carut roz...hehe...

Ramo 17+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput