*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
simona intradevar multe motive, inconstienta, incompetenta fara comentarii ![]()
deci cand ma gandesc ca nu a primit trat de maturare a plamanilor ma apuca crizele 
lasa sa stai cuminte acuma si sa ai grija de bb
trebuie sa fie bine
vorba unei prietene acest copil trebuie sa se nasca orice ar fi sanatosi si voios la 40 (ma rog 38 la cezariana) de saptamani 
21+
Dimitrie
simona_1402 spune:
Cum stati cu caldura? As fi vrut sa ies putin sa imi cumpar ceva de imbracat, ca nu ma mai incape nimic, dar imi este frica. S-au anuntat temperaturi de peste 38
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+
elilov3 spune:
mnarcisa cremele epilatoare eu stiu ca au un efect toxic asupra organismului respectiv fat atentie te rugam renunta le ele
Multi ginecologi avanseaza ideea ca nu e bine sa te epilezi in timpul sarcinii decat prin barbierire. Ei spun ca in cazul folosirii cremelor substantele din acestea sunt nocive lui bb, iar in cazul folosirii cerii, stimulii durerosi de la baza firelor de par pot determina contractii uterine. La fel se pune problema si cu dusurile, daca sunt prea reci sau prea calde. Eu am observat pe pielea mea dusurile prea calde si am renuntat la ele.
Elementele chimice din compozitia cremei pot cauza iritatii serioase la nivelul pielii (inrosire, prurit, senzatie de arsura pe suprafata epilata). Asadar, daca stii ca ai epiderma sensibila, renunta la acest procedeu.
21+
Dimitrie
elilov3 spune:
simona nush ce sa zic astepta ora 18.00 si iesi atunci la cumparaturi nu o fi foc pana atunci...
eu cel putin dupa orele 18.00 ies la plimbare, cumparaturi si alte cele vrei sa gafai de caldura
21+
Dimitrie
loren@ spune:
Eu pe caldura asta trebuie sa gatesc pentru Bia...asa ca abia "astept"!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
mnarcisa spune:
elilov- multumesc de stat. Nu folosesc creme epilatoare. Nici inaite nu foloseam decat ocazional, cand mergem in concediu si stateam mai mult. Sunt fan epilat cu ceara, nici cu epilatorul nu ma pot face.
Astazi voiam sa imi fac programare la epilat dar cand formam nr de tel mia picat fisa sa epilatul cu ceara sau epilatorul pot cauza contractii si cum am eu suficiente nu mi-am mai facut programare.
Se pare ca nu mai rane decat lama si nu imi place, dar asta e.
Simona imi pare sincer rau pentru experianata prin care ai trcut. De fiecate data cand aud despre medici incompetenti mi de ridica parul in cap si imi vine sa ii strang pe toti de gat, sa ii desfiintez, dar din pacate sunt atat de multi.
Una din matusile mele a patit exact ca tine si medicii s-au spalat pe maini foarte repede. Dupa aceasta experienta la 2 ani sa trezit cu o minunatie de baiat.
Sarciina usoara pana la 38+si multa sanatate.
Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa
19+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam
elilov3 spune:
hai fetele cu vesti
ca facui carare intre calc si camera mea doar doar o scrie careva ceva ![]()
21+
Dimitrie
Alexa.1983 spune:
oooook...scriu eu....
Maine imi ies si analizele de Dry Test si poimaine de Listeria si pe 15.07 restul de sumar urina + col.......
ma iau iar emotiile.........

...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
Miky-ea spune:
Offf,tare greu e la munca...e cald si ma doare spatele...As vrea sa trag un pui de somn...
Asteptam burticile cu vesti bune!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
dandusa spune:
multumim de aprecieri ,burticute dragalase

Diana,Ramo,Otilia,tinem pumnii sa va intoarceti cu vesti minunate

Anes,
mersi de grija
,noi mancam in familie de la frigider,inclusiv pitika...si crede-ma pe cuvand ca atat noi cat si ea n-am avut nici o prb cu gatul...,ne calim cat putem de mult si zau ca tareee bine ne-a prins,mai ales Crinutei![]()
cand o vedea soacra-mea fara caciula in casa la 2 luni,murea de inima...sau ca-i faceam baie zilnic...sau c-o scoteam zilnic afara...inebunea...,"raceste copilul,nebunilor..." si uite ca n-a racit...,n-a avut nici un rosu in gat/otita sau alte complicatii...,doar mucii de cateva ori si o singura data tuse.
Simona,
imi pare rau ca ai trecut printr-o asa drama...
sa dea bunul d-zeu sa ai un bb sanatos nascut la termen
cumatra mea a pierdut o sarcina in trim 2,la cosmetica...,se epila cu ceara calda pe vremea aia...
eu nu risc...,inghinal ma fac cu lama si tare bine este...in rest cu aparatul...
crema de epilat sigur contine ceva toxic iti poti da seama si dupa miros...,aduce a amoniac sau nu stiu...,ceva asemanator...,eu nu m-as face cu ea...in plus parul creste la fel ca si cu lama...
Mamica stralucitoare
23+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006