*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*
Raspunsuri - Pagina 11
elilov3 spune:
simona imi pare rau la mine nr 1 numai este a murit la 5 luni dupa ce am nascut...te inteleg daca ai trecut prin asa ceva sau daca vrei sa dezvolti
21+
Dimitrie
Ramo2007 spune:
Am ajuns acasa de la birou...fetelor, ne topim de caldura in Bucuresti.
Acum pap...nu va spun ce , dar parca sunt nemancata de o saptamana...
Pe la 14:45 plec spre doctor, ca pe langa cabinet e problema mare cu locurile de parcare si nu vreau sa intarzi la intalnirea cu bebe.
BraveGirl, bafta la invatat si la licenta!
Fetelor, va multumesc mult pentru sustinerea voastra, daca nu e sotul acasa cand ma intorc, intru si va povestesc, daca e....va spun maine dimineata, ca el pune monoplol pe laptop.
Ramo
17+
Puiutul meu scump
anes spune:
Mirtha da, am citit. Eeiii... in ultimul trimestru. Bine ca pe mine oricum prea putin ma intereseaza pt. ca nu am de gand ca asta sa fie un motiv al problemelor (au fost ele destule)...
diana21 BAFTA!
Referitor la epilat, mie in seara respectiva epilatului, mi s-au declansat contractiile cu dureri (v-am povestit). Inseamna ca intr-adevar trebuie evitata durerea. M-am epilat si inghinal (cam mult) si acolo m-a durut tare.
BraveGirl Bafta la examene! BB iti va purta noroc!
Ramo2007 Bafta la eco! sa vii cu vesti bune!
22+ 
simona_1402 spune:
Pe al doilea l-am nascut prematur, dar nu foarte - la 32 sapt (30 de la conceptie). Nu a rezistat decat 2 zile. Am avut un medic ginec de-a dreptul imbecil, care nu mi-a urmarit bine sarcina si a gresit de multe, multe ori. Acum am schimbat evident medicul, e o d-na care este f draguta, o stiu de mult timp, a fost colega de clasa cu sotul meu.
Daca vrei 3 cezariene este posibil, va trebui totusi sa lasi ceva timp sa treaca de la ultima, mimim 1 an si jumatate, 2 ani dupa alte surse. Si ar fi de preferat ca inaite de a ramane insarcinata ultima data sa faci o eco transvaginala sa iti verifici starea uterului si a cicatricilor. La mine astea erau OK inca de acum aproape 2 ani.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+
elilov3 spune:
bravegirl bafta la examen o sa iei cu 10 ![]()
referitor la epilat eu folosesc aparatu de ras deci nu am nici un stres. eu cred ca diana are dreptate cu epilatul si contractile se prea poate
ramo ii dam bataita sotului
pai cum ne ti pana maine in suspans 
21+
Dimitrie
elilov3 spune:
simona
tampit de doctor cred ca ii dadeam omorul la varsta aia gestationala uff Doamne nici nu vreau sa imi imaginez 
21+
Dimitrie
loren@ spune:
Simona imi pare rau sa aud prin ce ai trecut...eu nici nu ma gindeam ca un prematur la 32 de sapt. ar putea sa aiba probleme..decit minore...dar daca zici ca din cauza unui doctor timpit se pot intimpla drame...off...Intrebare: dc ai nascut la 32 de sapt.?
Acum o sa mearga totul bine..Doamne ajuta!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
mnarcisa spune:
venind vorba de epilat am si eu o mica dilema
putem folosi cremele epilatoare? Eu pana acum ma faceam cu ceara, dar acum sincer imi este oarecum frica. M-am mai facut o data cu lama, dar nu imi place deloc cand incepe sa creasca
Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa
19+
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam
simona_1402 spune:
Motive sunt multe:
1. placenta praevia, despre care nu mi s-a spus ca aduce complicatii, doar ca trebuie sa fac cezariana
2. nu am stat locului, nu am avut nici macar o singura zi de concediu, eram chiar mai activa decat orice femeie care nu era insarcinata - 2 job-uri, munca de teren, mai faceam o scoala, casa, Radu era in clasa intai
3. nu am primit tratamente, cel mai grav nici macar pentru maturarea plamanilor copilului
4. uter cicatriceal
5. probabil si varsta, se spune ca peste 30 de ani nu mai este asa de usor
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+
loren@ spune:
Mnarcisa eu nu cred ca sunt recomandate cremele epilatoare...eu nu am folosit si nici nu o sa o fac! Poate sunt fete care le folosesc si iti pot zice mai multe!
Simona inca o data imi pare rau..cred ca, cu ajutorul medical competent, lucrurile ar fi stat altfel..offf...pacat!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+