*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*
Raspunsuri - Pagina 10
Alexa.1983 spune:
Diana
Otiliav
Ramo
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
elilov3 spune:
diana uite asa se apuca omul de fumat si de tras la masea
mama ei de asteptare 

tinem pumnii fetelor 
21+
Dimitrie
simona_1402 spune:
Sunt urmarita de un medic ginec din Slatina, de fapt e o ea. Pana acum mi se pare OK, este foarte draguta, imi explica multe chestii. Am mai fost si la alt medic din Bucuresti, mi-a confirmat ce mi-a spus medicul meu, ba inca a fost mai zgarcit in explicatii. Pe final totusi sunt tentata sa vin in Bucuresti. Am o sarcina cu risc, nu imi poate garanta nimeni ca o duc pana la termen si m-as orienta catre un spital cu o sectie de neonatologie buna. Doctorita mi-a zis ca, in cazul in care ma hotarasc sa plec din Slatina, imi recomanda ea unde sa ma duc. Va fi greu, pentru ca mi-a atras atentia ca daca aleg asta va trebui sa stau in Bucursti de pe la 7 luni si jumatate.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+
loren@ spune:
Ramo, Otilia succes fetelor azi...va tin pumnii sus de tot!
Diana eu cred ca epilatul poate da contractii urite...nici eu nu stiu acum cum sa ma fac...offf...sapt. asta e musai sa fac ceva si nu stiu daca nu ar fi cazul sa trec totusi la aparatul de ras, macar in zona inghinala!
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
22+
BraveGirl spune:
Bafta fetelor care merg azi la eco!
Eu nu stiu cand o sa apuc sa citesc ce ati mai scris pt ca sambata am licenta. Si daca pana saptamana trecuta era grila, acum ne dau si probleme si grile la prima vedere. Deci am serios de invatat.
Bebe mic e bine, f vioi, nu prea doarme noaptea. Ii place sa petreaca
si sa o tina pe mami treaza. Se vede prin burtica cum se intoarce si cum loveste. Sunt topita toate dupa el.
==========
Corina
18+ 
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Simona multa bafta !
Suntem citeva care avem sarcini cu risc iar Diana a facut deja cerclaj.
Si eu sunt urmarita de o gineca din Craiova si de un ginec din Bucuresti. Sa speram a va fi bine. Insa tot spre Bucuresti m-as orienta pentru nastere. Poate ca nu va fi totusi asa grav incit sa te muti de la 7 luni in Bucuresti. Poate ca sarcina va merge spre bine si spre mai bine asa incit vei putea face fata unor consultatii la Bucuresti. Iar pentru nasterea in sine se gasesc solutii. 
Mirtha
24+
Eva
simona_1402 spune:
Mi s-a recomndat sa stau in Bucuresti pe final tocmai pentru ca nu am voie sa merg f des in masina, de preferat deloc. Va fi a 3-a cezariana si este risc mare de rupere a membranelor sau, si mai rau, de desfacere a vechilor cicatrici. Asa ca stau cuminte in pat si nu fac absolut nimic.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+
Miky-ea spune:
Dragi burtici,va salut pe toate si va tin pumnii tuturor celor care mergeti la medic astazi!

.Atept vesti bune!Ca doar suntem puternice,da?
Eu vreau sa va spun ca piticul meu se agita,de dimineata e f activ,il simt...si mi se pare incredibil sentimentul!
De azi am revenit la munca....

Va urez o zi minunata!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
elilov3 spune:
bravegirl ne bucuram de bb petrecaret 
miky la fel bv pt bb miscator 
simona 1402 a 3 cezarian wow lamurestema 1 cu radu, 2 cu 19 sapt acuma si a 3-a?
sunt curioasa eu sunt la a 2 sarcina prima a fost o cezarian asta tot cezeriana va fi si vreau si nr 3 ![]()
21+
Dimitrie
simona_1402 spune:
Elilov sunt de fapt asa: 1 cu Radu, 2 din pacate nu mai este, 3 in desfasurare, 19+
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
19+