*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(53)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by loren@

Eu pe caldura asta trebuie sa gatesc pentru Bia...asa ca abia "astept"!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

da' mananca Bia ?
Crinuta nu mai mananca nimic ce contine carne...,deci gatit...
mananca f multe lactate,mamaliguta cu ou/branza/smantana,salate de vara cu legume si iaurt/smantana...(acolo mai bag ceva carne de pui),fructe...,cereale...,soldatei cu paine/unt/masline/branza...si cam atat...
chiar ma inebuneste cand vine ora pranzului

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa e...papa si Bia asa de sezon...ei ii place supa si ciorba, mai ales zeama, dar mai baga si ceva carnita..in rest Danonino, macaroane cu brinza, piureu cu ou,smintina, biscuiti, inghetata, desigur, si lapte...a si fructe...caise, banane, zmeura cit mai multa, sucuri....cam atit!Ii mai plac si cartofii prajiti..dar noi nu facem in casa, asa ca daca iesim ii luam!
Si eu trec la lama!

Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

dandusa, din cauza caldurii, nici sebi nu mai vrea carne de niciun fel... si cand il chem la masa, raspunde invariabil "da' mie nu mi-e foame!"... si mi se trezeste in fiecare noapte de vreo doua ori... sa bea apa...
asa ca daca nu ma duc eu noaptea la buda, tre' sa-i duc lui apa... si tot fac drumuri prin casa noaptea...

criss, intrebai ceva in legatura cu niste dureri.... am mai scris eu despre asta, mi-a zis dr ca sunt de la ligamentul rotund. daca dai o cautare, gasesti destule info despre asta.

24+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mnarcisa sunt femei care se epileaza pana in luna a 9 -a (inclusiv TOTAL inghinal) - mi-a spus cosmeticiana ca a avut cazuri. Daca nu te doare foarte tare, poti sa continui (poate mai putin in zona inghinala). Eu am avut o experienta neplacuta acum o saptamana cu zona asta . Am hotarat ca ma epilez doar pe picioare, iar inghinal ma rad. Asta e... Cu aparatul electric ma doare si mai tare, de aceea m-am intors la ceara.

Simona

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

anes nu imi ramnane decat sa ma fac cu lama

Narcis George bobocel premiant de cl I si
Narcisa 19+

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

regulile trebuiesc invatate, pentru ca apoi sa ne permitem sa le incalcam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Va multumesc frumos pentru sustinere, sunteti cele mai dragute! Gata cu emotiile mele, Doamne ajuta ca totul e bineeeeee!!!

M-a tinut Pelinescu o ora, a fost super meticulos si atent...la un moment dat ma plictisisem si ma luasera si contractiile! Bebele e un grasunel, are 400g, mi-a spus ca daca creste in ritmul asta, va avea minim 3.600 la termen! Mi-a dat SAPTE pagini cu masuratori si explicatii, nu exagerez...tabele, grafice, masuratori de m-a zapacit de cap! Ideea e ca totul e bine, fluxul pe artere e ok, dimensiunile si morfologia lui bebe sunt ok, capul, inima si coloana sunt ok (pe astea le-a si studiat cel mai mult). Surpiza e ca am aflat ca placenta mea e in fata, desi eu stiam ca e posterioara, si ca e putin cam jos. Dar cordonul ombilical e plast in mijlocul ei, ceea e e super! Placenta se mai poate ridica, asa ca nu ma stresez. A zis ca nu e praevia, ci doar putin mai jos decat ar fi trebuit sa fie! O alta surpiza ar fi ca dragutul meu col, cu tot cu cerclaj, asa strans de gat cum e , e lung, cica! Bebe a frumos foc, seamana bine cu mine , cel putin urechile sunt identice cu ale mele! Lichidul amniotic e in cant. normala, iar placenta e gradul 0! Cam asta ar fi! Sunt foarte fericita!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Ah, am uitat sa va zic. Eco a fost 4D, l-am vazut pe bebe asa cum e el in realitate, am si niste super poze, o sa le pun mai pe seara! Si a costat o caruta de bani, adica 4,5 milioane! Dar a meritat, zic eu, o ora l-a intors pe toate partile si mi-a garantat ca inima e ok si ca ce se poate vedea la 21s e exact asa cum trebuie sa fie!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, ma bucur foarte mult pentru voi!!!! Bravoooo!

24+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana bravo felicitari grasutul lui mama mai detaliezi ceva...
sapte pagini moama acuma numai am rabdare si mai am 10 zile pena la echo...uff
21+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare burtici! Felicitari mamicilor ce si-au vazut puiutzii si celor cu rezultate bune la analize. Pt. noile gravidutze inscrise la odiseea noastra: bine ati venit!

Eu am simtit nevoia de o pauza de DC dupa vestile proaste din ultimul timp pt. ca, la fel ca Andreyutza, am inceput sa-mi fac multe griji pt. puiul nostru. Abia astept urmatorul control, sa vad ca totul e ok.

Am primit si rezultatele de la testul intergat pe care l-am facut:

- risc s. Down: 1:38.000
- risc trisomia 18: 1:99.000
- risc defect t. neural: 1:9460.

Din pacate nu am valorile de referinta...Pt. SD si trisomia 18 cred ca sunt bune, dar pt. tub neural? Cei de la lab. au zis ca sunt ok toate, dar, deh!, paranoia e in floare....

Ma duc sa citesc din urma.

Andy 15+

Mergi la inceput