FIV 185

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

aurelia77, ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Dodo ti-am raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ana_p bafta maine la test!!!!Scot majoretele pentru tine! Doamne ajutaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

LucaLuca - nu inteleg, nu pot sa-mi explic ce se intampla. Doamne ajuta sa gasiti puterea de a merge mai departe.

Mimi - acum sunt bine, duminica noaptea am sangerat si am stat ieri in pat, am facut gravibinon - azi m-am dus sa repet beta si era 4756 semn ca bebele creste frumos, Doamne ajuta.

Indraznesc sa rog iar pe cine ma mai poate ajuta cu gravibinon, mai am doar o fiola si e bine sa am pe ce pune mana in caz de nevoie. Am facut deja 2 fiole care m-au ajutat enorm si multumesc lui aurel_cris si catalinei pentru acestea.

Ioanatugs - cum te simti, sper ca esti ok, marti e hopul cel mare, multe reusite la Giulesti in perioada asta ...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Buna,
eu m-am intersat si nu se gaseste gravibinon nici in Braila nici in Galati, iar in Republica Moldova m-am interesat din mai multe surse si nu se gaseste .
Tu cum ai facut totusi rost ? stie cineva unde se poate gasi ?
Din cate am inteles se fabrica in Germania si am sa incerc sa vad daca pot gasi in Austria unde am o cunostinta . Situatia ta m-a pus pe ganduri si mi-am propus ca pana voi incepe procedura sa fac rost .
Eu se pare ca mai am de asteptat, in luna august sunt in concediu la Giulesti si nu se mai incep proceduri in iulie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Amzulica si eu ma gandeam la tine iubita! Am auzit ca nu te-ai simtit bine, dar important e ca a crescut frumos beta HCG-ul, asa ca stai linistita ca bebe e bine. Eu stiu ca poti folosi in loc de Grbivinon = Pregnyl, ca si el ajuta la fixarea sarcinii. Tutunaru recomanda cate un Pregnyl la 4 zile, in cazul in care sunt mici probleme si cate 4 pastilute de Magneziu B6/zi. Eu sunt bine, astept sa se scurga cele 7 zile pina la test. Ieri m-am cam speriat pentru ca m-a durut f. tare spatele de parca eram la ciclu, azi insa nu ma mai doare nimic si sunt mai linistita.
Miruna79 sper ca esti bine, iubita!
@dodo@ felicitari iubita pentru productie si pentru endometru....oaaau 17 ??? Multa bafta vineri la punctie, sa fie ovocite frumoase in toti foliculasii aia si sa iasa cu multi puiuti!
Aurelia77 tu ai avut ceva dureri, semne pina acum???

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Ioana, ce sa-ti zic ,
Am avut usoare dureri de uter in fiecare zi,dar usoare,insa azi am avut vreo 2 ore niste dureri destul de intense si parca ma durea si capul ,ce sa-ti spun m-am speriat putin ca pe mine ma doare capul inate de ciclu,dar am luat un no spa si parca acum e mai bine.Sper sa nu fie nimic rau.Oricim ma indoiesc ca mi-ar veni cilcul in ziua 6-7 de la et,daca ar fi sa vina.
Nu stiu daca sunt semne dara sta am simtit eu azi.
In rest eu nu am avut nimic.Chiar m-am simtit bine du Et de altfel si dupa punctie la fel.
Sper ca si la tine durerile de spate sunt doar semne de bine.
Oricum sa sti ca eu nu am iessit inca din casa.De vineri de cand am ajuns acasa stau doar cu AC si in casa.Ma misc doar pe aici.Maine m-am hotarat sa ies...
Va pup si sper sa va fie bine la toate

Mergi la inceput

amzulica eu cred ca te-ar ajuta si progesteronul injectabil.Dupa cate stiu gravibinonul e progesteronul injectabil+estradiol.Si daca imi amintesc bine tu ai avut valoarea progesteronului mai mica la analiza dinaintea ET-ului ( nu stiu daca tin bine minte).Intreaba dr. daca ar fi bine sa faci progesteron injectabil,de astfel de injectii cred ca ai putea face mai usor rost.Se gasesc in Ungaria,Germania,Anglia etc.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aurelia77 durerea de cap poate fi si de la utrogestanul pe care-l luam combinat cu caldura de afara, asa ca stai linistita!
Amzulica daca trebuie sa faci progesteron injectabil i-ti dau si eu cateva fiole de 250mg. Marti am inteles de la Iana-mari ca vii si tu la Giulesti si ti le aduc atunci daca vrei.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Ioanatugs ceva semne de gravideala?Tin pumnii!Vad ca mi-ai luat-o inainte de data asta !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput