FIV 185

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kora - ai inteles gresit - eu nici nu am facut progesteronul inainte de ET. L-am facut tarziu - in ziua 12 de la ET si era 35 si aveam deja testul pozitiv - am transmis la dr. Dracea si a zis ca e ok asa. Am zis de progesteron injectabil si a zis ca nu e necesar. Deci ....tot de gravibinon am nevoie in caz de sangerari, pete.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Amzulica ok....,dar dupa cum am spus gravibinomul e progesteron injectabil + estradiol,deci se pot lua componentele si separat,logic vorbind.Bineinteles numai daca in prealabil ai aprobarea doctorului.Dracea ti-a spus clar sa iei gravibinom si numai gravibinom?Si eu stiu de tratamentul cu pregnyl pt sustinerea sarcinii....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Aurelia , ioanatugs va tin pumnii fetelor sa va ajute Dumnezeu sa reusiti ca se ne mai inveselim un pic pe aici.
Eu ma refac, fizic si psihic, deja ma gandesc la concediu, am facut ieri bhcg care a iesit 0, azi m-a sunat aistenta sa mi spuna ca doamna dr imi comunica sa continui tratementul pana joi ziua testului, desi stiu rezultatul dar trebuie sa fac cum zic ei.tot sangerez si cu cheaguri dar ma mira ca sanii sunt tot umflati si dor, mananac si nu ma mai opresc.Apropo eu am slabit dupa acest Fiv 2 kg(la ce rau mi-a fost!!!).
O seara placuta tuturor.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Aurelia, Ioana, va tin pumnii stransii sa veniti cu teste POZITIVE.

Ana_p (II) (II) si BHCG MAREEEEEE

O seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

miruna79,, nu pot sa cred cate vesti rele, am tot serat ca vei veni cu 2 liniute, sper sa reusiti sa treceti peste durere si sa mergeti mai departe.
Multumesc pt gandurile bune, maine fac pregnylul. Se apropie ziua punctiei.

Mergi la inceput

miruna

Ana_p mi-a spus ca sangereaza,azi e ziua 28 de cm si maine merge la bhcg.Eu mai sper pentru ea,macar un bebe sa se fi prins si poate daca celalalt nu a rezistat de acolo sa fie sangerarea,sa nu fie cm...A pus doi blastocisti perfecti,endometrul a fost 13 la ET...deci ca in cele mai frumoase vise....Ana stii ca eu iti tin pumnii pana in ultima clipa!DD sa fie alaturi de voi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Blanche25 multumesc frumos de urari!
Ana_p multa bafta maine la test!
Kora_pop nu stiu daca pot numi semne, durerile de spate pe care le-am avut ieri. Momentan sunt linistita si nu ma gandesc prea mult la tot ce inseamna cea mai mica durere si nici nu stau cu calendarul in fata. Las timpul sa treaca si oricum mi se pare ca a trecut saptamana prea repede. Numai Doamne Doamne stie ce ne rezerva viitorul!
Nu am inteles la ce anume ti-am luat-o inainte???
Miruna79 multumesc iubita pentru gandul tau frumos! I-ti doresc multa putere pentru a meerge mai departe!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Ioanatugs pai FIV-ul trecut l-am facut cam deodata,tu deja ai mai facut un FIV si astepti testul,dar eu voi mai face unul abia in octombrie.Iti doresc sa mi-o iei inainte si cu burtica,pe cand o sa fac eu FIV-ul urmator tu sa ai deja burtica maricica!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kora_pop acum am inteles ideea. Multumesc de urare si o sa-ti tin si eu pumnii in octombrie!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Luca imi pare nespus de rau.
Sper ca tu si sotul tau sa gasiti puterea sa treceti peste aceasta nenorocire.

elena

Mergi la inceput