FIV 185
Raspunsuri - Pagina 9
luck spune:
Nu am mai intrat de foarte mult timp si astazi citind din capitolele pierdute ce sa vad...
Rami 73
FELICITARI din suflet draga mea ,ma bucur nespus pentru tine si iti doresc din toata inima o sarcina usoara si peste 9 luni sa va tineti in brate bebele mult dorit.
Am inteles ca nu ai mai facut inhibare,poti sa-mi spui cu ce ai facut stimulare???
Valeria 72
FELICITARI si te rog sa tragi si pe altii dupa tine !!!!!!
Gabita 78
da,acidul folic ingrasa,cel putin si in cazul meu a fost tot asa.
Andicu
LA MULTI ANI !!! pt bebe Filip,sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
Ana_p
multa bafta maine la test,iti doresc din tot sufletul un test pozitiv !!!!!!
Catalina,Luca
cuvintele sunt de prisos , DD sa va intareasca si sa va dea putere sa treceti peste ....
Doris 71
eu zic ca tratamentul cel mai potrivit e acela cu care stii ca obtii foliculi respectiv ovocite.Daca ai unul stiut cu care ti-a mers bine eu zic sa nu-l schimbi .
Bafta tuturor fetelor cu bebei la purtator sau in plin tratament !!!!!!!!!!
miruna79 spune:
Ana-p tin pumnii tari tari , sa fie teste pozitiv si sangerarea sa fie ceva trecator sinu menstruatie.
Ioanatugs, sa stai linistita , sa nu faci efort si te asteptam cu testul pozitiv
dodo, Kora merci de sustinere, dodo bafta multa sa ne bucuram curand de testul pozitiv,si Kora sa fie fivul din octombrie cel reusit .
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
amzulica spune:
Kora - asta fac de doua zile ma tot uit ca pot lua cele 2 componente din gravibinon separat si anume hidroxiprogesteron caproat se gaseste la fiole de 250 mg si sub denumirea de progesteron Depot si respectiv estradiolul valerat la fel se gaseste la fiole de 10 mg adik exact cat trebuie sub denumirea de estardiol Depot. Ambele produse de Jenapharm le-am gasit in Germania. As lua un nr. min. de fiole si in functie de ce spune doamna doctor sa fiu acoperita.
Cami
KoraPop spune:
amzulica gand la gand!Produsele pe care le ai sunt foarte bune,se stie ca atunci cand iei estradiol trebuie sa iei si progesteron injectabil ( pentru balansarea hormonilor in organism),dar cantitatile trebuie sa ti le dea dr. Dracea.Eu sunt de principiul ca inainte de a lua ceva sa intreb dr. ( vitamine si naturiste am mai luat si eu fara aprobarea dr,dar dupa studiu indelungat).Estradiol poti lua si de la cycloprogynova ( pastilele albe) sau estrofem.Gravibinom nu cred ca poate indica vreun dr. din moment ce stiu si ei ca nu se mai fabrica si nu se mai gaseste nicaieri.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Fetelor zi de zi ma demoralizez tot mai rau citind atatea vesti triste....Am citit acum la "Durerea unei pierderi de sarcina" ca si Zafira a pierdut sarcina,la 9 saptamani....Ce se intampla fetelor...?Nu e drept....
Zafira DD sa va ajute sa mergeti mai departe!
Ana_p macar tu adu-ne o veste buna azi!Eu inca mai sper pentru tine!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Evy28 spune:
Buna fetelor
am intrat sa va spun ca sunt alaturi de voi in fiecare zi si ma bucur de reusitele voastre , si plang alaturi de voi la suparare . stiu ce inseamna durerea unei nereusite .
cand citesc ce scrieti ma gandesc daca nu cumva faptul ca nu am reusit este ca mi-au prescris numai utrogestan vaginal .
oare trebuia sa mai iau ceva pentru sustinerea sarcinii ? ma uimesc cand vad ce scrieti .
o sa fac si eu transfer cu embrioni congelati si sper sa reusim cu voia domnului .
imi spuneti si mie ce ar trebui sa mai iau ca sa fie bine ?
va multumesc mult
pupici
Blanche25 spune:
Evy, din pacate nu exista o reteta a succesului, multe fete au ramas gravide doar cu utrogestan si acid folic. Se recomada si alte med. dar in cazul endometrului mic, foliculi cu o calitatea nu foarte buna, dar medicul trebuie sa ti.o recomande in functie de analize.
Vei face FIV cu congelati, deci corpul tau va fi mult mai linistit dpdv hormonal, trebuie sa se prinda. Mult optimism si sa vii cu vesti bune!
Ana_p, te asteptam cu testul pozitiv!
luli spune:
Luca, Miruna79, Zafira ...va inteleg perfect prin ce treceti...este cumplit...de fapt durerea nu poate fi descrisa...insa stiu ca sunteti precum pasarea Phoenix si nu va lasati pana nu va impliniti visul, curaj - asta trebuie sa va intareasca si sa o luati de la capat cu mai multa hotarare.
Behind every love is a great story
Luli
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, nu am intrat de ceva vreme dar v/am urmarit din umbra.Anunt si eu FIV2 reusit cu un bhcg in ziua 12 de la et de 47,8.Inca nu stiu daca ma pot bucura indeajuns deoarece mi se pare cam mica valoarea si ,dupa cum stiti, sarcina obtinuta la fiv/ul trecut am pierdut/o la 3 saptamani si de la et.
Va sarut si va urez la toatele cat mai multe bhcg/uri mari...