FIV 185
Raspunsuri - Pagina 6
DORIS_71 spune:
LucaLuca am ramas fara cuvinte . Ma rog ptr. voi la Bunul Dumnezeu sa va intareasca pe tine si sotul tau si sa va dea forta necesara ptr. a merge inainte. E foarte dureros .
toate FIV-oasele.
stuart spune:
Catalina si LucaLuca,stiu ca nu exista cuvinte care sa va alinte suferinta &
DD si MD sa aiba grija de ingerasii vostri
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
miruna79 spune:
off Doamne, lucaluca cuvintele sunt de prisos, imi pare rau , sa te ajute Dumnezeu sa treci peste aceasta durere.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
claudia_prea spune:
Luca, de saptamana trecuta tot intru sa gasesc vesti bune de la tine si acum.... am ramas inmarmurita in fata calculatorului. Sa va ajute DD sa treceti peste aceasta durere, si cand te simti in stare, sa stii ca suntem alaturi de tine si te asteptam.
KoraPop spune:
Luca Doamneeee nu pot sa cred ce s-a intamplat....Am citit la celalalt subiect....Sunt alaturi de tine!DD sa va ajute!
Kora
CARPE DIEM!
@dodo@ spune:
lucalucaimi pare sincer rau si ma rog la DD sa va itaresca, pe tine si pe sotul tau. Nu e corect ce se intampla, dar asta e viata, cu rele si bune. Sper ca cele bune sa va bucure de acum in colo.
mimi_m, multumesc pt urari, FIV-ul il fac cu dr.Niculescu
kitta,multa, multa bafta, te asteptam cu vesti bune
antosit, iti spun sigur ca pana vineri dna dr Cocei nu este la Giuly, este plecata la un congres.
Dupa atatea vesti proaste, parca nici nu ma mai pot bucura ca la mine in ziua 10 de stimulare totul e ok, endometrul 17, 9 folicoli, din care cel mai mare are 16,5 mm. Mai am astazi tratament, maine seara fac pregnylul, iar vineri am punctia. Deja incep sa am emotii.
ioana, sper ca macar tu sa ne mai inveselesti. Ai un PM.
Va pup pe toate
aurelia77 spune:
Buna dimineata,fetelor
Dodo vreau sa-ti spun sa nu-ti faci probleme pentru ca si eu sunt pacienta dr Cocei dar si Dascaleasca a fost o profesionista si s-a comportat exemplar ca parca nici nu i-am simtit lipsa lui Cocei.A plecat exact inante de a face eu punctia...Stai linsitita ca o sa fie totul bine,Tin pumnii sa fie bine
Ioana,cum mai stai?
Miruna ,sper din suflet ca incepi sa te recuperezi ,ar trebui sa te relaxezi putin ,organismul tau are nevoie de refacere
Fetelor va pup si sa va bucurati de zilele de vara..
kineta spune:
LUCACUVINTELE SUNT DE PRISOS,IMI PARE RAU ,RAU,RAU,SUNT SOCATA,SPER DIN SUFLET SA AI PUTEREA SA O IEI DE LA CAPAT,PT CA TU AI FOST O OPTIMISTA SI TREBUIE SA TE RIDICI SI SA MERGI MAI DEPARTE.
kineta spune:
LUCACUVINTELE SUNT DE PRISOS,IMI PARE RAU ,RAU,RAU,SUNT SOCATA,SPER DIN SUFLET SA AI PUTEREA SA O IEI DE LA CAPAT,PT CA TU AI FOST O OPTIMISTA SI TREBUIE SA TE RIDICI SI SA MERGI MAI DEPARTE.
antosit spune:
Dodo multumesc de info, macar azi sa nu mai incing telefonul!
Monitu iar te-ai ascuns, mai scoate nasucul ca mi-e dor de tine!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"