FIV 185
Raspunsuri - Pagina 16
miruna79 spune:
Neata fete dragi
Am lipsit si eu 2 zile , incerc sa mi revin fizic si psihic si deja ma gandesc la ce va urma, cum vom proceda etc.....
ana-p imi pare foarte rau ca nu ai reusit, ma gandeam ca poate tu vei reusi avand in vedere conditiile, rezultatele obtinute si experienta dnei dr.Asta e capul sus si mergem mai departe , mai e si ziua de maine si Dumnezeu ne va ajuta sigur.
Dariaioana sa ma tii l curent cu ce vei face.
ioanatugs, aurelia haideti fetelor cu teste pozitive haideti sa ne bucuram putin.
dodobafta multa.
Amzulica ce mai faci, sper ca esti bine.
lorelai lorelaifelicitari si sarcina usoara.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
amzulica spune:
Miruna - multumesc bine - ma pregatesc de prima eco luni, avem mari emotii, sotul ma intreba daca trebuie sa se imbrace frumos :-) asa e el mai haios de fel.
Ioanatugs - iti tin pumnii strans, strans. Doamne ajuta
Cami
felicia_ spune:
Ioana, sunt si eu aici, cu pumnii stransi-stransi pt tine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
@dodo@ spune:
Uraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Tocmai am vorbit cu dna dr si mi-a spus din prima ca are o veste foarte buna pt noi. S-AU FERTILIZAT TOTI 4, maine la 10,30 trebuie sa sun din nou.
Au fost tare iubareti, nu?
Va multumesc din suflet pt galerie, si ramaneti alaturi de mine
antosit spune:
Dodo bravooo! Acum ca u fost iubareti, Doamne-ajuta sa fie si lipicosi!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
smoly spune:
Buna fetelor!
Mai intai vreau sa scot majoretele!
Ioana bafta multa la test,cu siguranta va fi pozitiv.
Aurelia si la tine la fel!
Fetelor sa dea Dumnezeu sa va tineti copilasii in brate peste 9 luni.
Dodo bravoo! Super ovocite ai avut de s-au iubit toate cu gigeii sotului.Sa dea DD sa fie niste embrioni lipiciosi si sa stea la mami in burtica 9 luni.
Acum despre mine pot sa va spun ca sunt in z10 de stimulare,am fost ieri la eco si am peste 10 foliculi pe ambele ovare(de, am ov polichistice),mai am de facut azi si maine stimulare si luni inapoi la eco.DR. Dracea a zis ca s-ar parea ca miercuri voi avea punctia..
Asa ca emotiile sunt cat casa,ovarele mele cat casa poporului si rabdarea mi-am pierdut-o
BAFTA LA TOATE FETELE AFLATE IN FOCURI SI NU NUMAI!!
Te astept, copilasul meu frumos!
Tabitha spune:
21ali: bine ai venit in mijlocul nostru . Ne pare rau ca esti nevoita sa apelezi la FIV, dar speram sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale aici, pe forum, si sa reusesti sa iti implinesti cat mai repede visul. Primele 10 sau 20 de mesaje pe forum iti vor fi moderate, vor aparea mai tarziu decat momentul in care le scrii tu, sa nu te sperii. Grabeste-te sa scrii acele mesaje de inceput si dupa aia va fi mai usor. E posibil din cauza moderarii mesajelor sa nu primesti raspunsuri la intrebarile tale, caci exista riscul ca fetele sa nu observe mesajele tale adaugate de moderatori mai tarziu, dar inainte de ultimele mesaje de la subiectul respectiv (nu stiu daca m-am facut inteleasa). Revenind la ceea ce scriai tu, pot sa-ti spun ca din cauza faptului ca trebuie sa recurg la FIV cu donator, nu am prea multe optiuni in Romania. As fi vrut sa merg la Dr. Dracea de la Giulesti (sau la clinica particulara a ei), dar intre timp am luat legatura cu Dr. Zadori de la Szeged si de data asta o sa merg pe mana lui. Probabil ca fiecare dr. e bun in felul sau si mai ales e bun pt. cele care au reusit cu acel doctor. Bafta multa si te asteptam cu drag in mijlocul nostru, insa nu-ti fa abonament pe termen lung, vrem sa te vedem la gravidutze si apoi la mamici urgent.
@dodo@ spune:
antosit, sa te auda Dumnezeu si sa fie foarte lipiciosi sa ramana cu mine 9 luni.
smoly, multumesc mult de urari. ovocitele mele au fost iubarete,dar nu cu sotului, caci el din pacate duce lipsa. Am facut cu donator.
Am si eu o intrebare pt fetele care au facut FIV.
Dupa ET pot pleca acasa cu masina, 300 km? Bineinteles, conduce sotul.
Va pup pe toate si va multumesc pt sustinere
nusy spune:
Rami: multumesc pentru invitatie,poate vom reusi sa trecem pe la voi.Pupici si sarcina usoara!!!
Ioana:
Nusy
@dodo@ spune:
21ali, bine ai venit printre noi si sa de Dumnezeu sa reusiti din prima. Aici vei gasi raspuns la orice intrebare, fetele sunt foarte dragute, si pe mine m-au ajutat foarte mult.
Scrie repede 10 mesaje, cum ti-a spus Tabitha, ca sa scapi de monitorizare.