FIV 185

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Iana stiu cum e, ca si al meu este cam speriat mai mult de urmarile tratamentelor astea, dar eu i-am promis ca nu depasim 2 fiv-uri pe an!
... si daca ajung prin zona iti dau de veste, nu scapi!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Bine,draguto.
Dodo ceva vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iana: n-am reusit nimic...am sa-l fac eu in septembrie, daca incep FIV-ul.Dracea mi-a spus ca se poate face,fara probleme, inca vreo 2-3 luni dupa(nu-i dispare efectul chiar asa,brusc,in luna expirarii).Oricum,in septembrie inca e valabil.

Ioana,Aurelia: un test de urina???Macar de curiozitate?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna, va multumesc mult de tot pentru sustinere.Tot ce a tinut de mine am facut, de acum numai Dumnezeu decide.
Am fost prima la punctie, a fost totul ok, cu exceptia faptului ca si acum rade sotul de mine cat am batut campii dupa anestezie. Eu care nu sunt prea vorbareata, cand am iesit din sala am vorbit in continuu.
Din cei 9 folicoli cati se vedeau la eco, doar 4 sunt buni. Maine la ora 10,00 sun la Giuly sa-mi spuna cati din ei se vor iubi cu, si vor ajunge inapoi in burtik.
Intradevar nu a fost atat de rau precum credeam, ma simt destul de bine, doar burtik ma doare putin.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

,
Nu iubita ,n-am curaj....
Mi-a disparut tot tupeul pe care-l am de obicei,
Astept .Oricum la mine este doar ziua 8 azi.
Este totusi poate prea devreme.
Dodo?Mai traiesti????
Ma mir.............
Ei vezi ca n-a fost asa nasol.Poateimpreuna peste cateva zile....

Ioana facem galerie pentru tine prima.....[
Felicia
Rami,sa ne iei si pe noi cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Da,Aurelia,este prea devreme in z 8...La Ioana stiu ca este ziua 10. Eu in z 12 am facut testul de urina si a iesit pozitiv,dar poate iesi si mai devreme sau..mai tarziu.

Dodo: felicitari pentru cele 4 ovocite si DD sa va ajute sa se transforme in 4 embrioni frumosi!

Fetelor,tocmai am studiat noua lista de medicamente compensate,modificata din 10 iunie.Si am vazut ca apar iar Gonalul si Puregonul,cu specificatia ca se dau in conditiile aprobate prin Ordin al Ministrului Sanatatii.Din cate imi aduc aminte,asa scria si anul trecut,cand eu luam Gonalul compensat...asadar,s-o putea iar??? Ca la incepututl anului le scosesera de la compensate.
Si inca ceva...apare pe lista si Gravibinonul...asta sa insemne oare ca se va aduce iar la noi in tara Gravibinon? Ce parere aveti?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Dodo gata ai scapat, acu sa ne rugam sa fie dragoste la prima vedere si sa ai 4 embrionasi frumosi numai buni de transferat!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
@dodo@ felicitari pentru cele 4 ovocite si tin pumnii sa iasa tot atatia embrioni frumosi! Stiu cum e sa astepti sa vezi cati s-au fertlizat, dar va trece si asta, important e sa se termine cu bine! Tin pumnii pentru tine!
Nusy tauras drag, eu urasc testele, ma stii doar! Voi face direct beta HCG, ca sa nu am un stres in plus. Ma mir si eu de unde atata rabdare la mine...!
Iana_mari
Aurelia77 si penru tine un rand iubita.....
Lorelai_Lorelai ma bucur ca te-ai mai linistit! Felicitari pentru testul foarte pozitiv pe care-l ai si sigur beta HCG-ul facut azi o sa iasa foarte mare! Multa bafta in continuare!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ioanatugs abia astept vesti bune de la tine!Daca tu vei reusi ,imi vei da sperante mari,mai ales ca pe undeva ne asemanam cu raspunsul la tratamentele de la Giuly si suntem pe mana acelorasi doctori....!
Dodo felicitari pentru cele 4 ovocite!Nu uita,unul si bun minim trebuie sa fie ca sa devina coplilasul vostru!Iti tin pumnii stransi!
Aurelia bafta maxima!

Fetelor eu ma mir cum sunteti atat de tari si nu va faceti teste de urina!In zi 10-11 s-ar pozitiva cred daca ar fi sarcina,dar...va felicit pentru taria si hotararea de a astepta bhcg.Oricum in zi 11 se poate face bhcg sigur.Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna dimineata,sunt noua pe forum desi va urmaresc de foarte multa vreme am fost alutari de fetele cu reusite cit si cu cele nereusite .stiu ce inseamna sa astepti cele 2 liniute luna de luna.Problema mea fetelor este ca mam hotarit sa fac FIV dar nu stiu unde ,desi am programare la Medliffe pe 8 aug la comisie si fiind vorba de multi bani,de virsta mea de 39 ani as vrea sa incep cu dreptul la noi fiind problema la sot cu oligospermie si probabil si virsta.Sper sa ma ajutati .Va multumesc!

Mergi la inceput