FIV 185

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Dodo cred ca esti in focuri acum, punctie usoara si ovocite babane!
Iana ma bucur ca ai aparut...este greu dar trebuie sa ne ridicam sa mergem mai departe!
Felicia!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns!
Speram sa fie ceva, sa fi avut un inceput sa aratam ca daca se deconteaza punctia s-ar putea deconta si restul.
Oricum, nu mi se pare normal sa se considere cele doua ore cat se sta la punctie zi de spitalizare..nu stiu exact mecanismul decontarii intre casa de asigurari si spitalul Giulesti insa cred ca sumele corespunzatoare asa ziselor zilelor de spitalizare (de fapt ore) sunt primite cam in plus. Dar ce e normal in tara asta..

Multa bafta tuturor fetelor si sa auzim numai vesti bune!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor stie cineva de cand intra d-na dr. Cocei in concediu?La sfarsitul saptamanii urmatoare o pot gasi la Giulesti?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetele, va pupacesc.Azi de dimineata mi/am recoltat din nou pt bhcg si atata m/am speriat pt ca mi/au spus fetele de la laborator ca de data asta imi trimit la timisoara spre analiza sangele, aici la noi, la severin se face de curand analiza asta si m/am gandit ca nu sunt sigure pe ele si...ca au gresit rezultatul si ca poate nici nu sunt graviduta...Am fugit acasa si mi/am facut un test barza care s/a pozitivat din prima doar ca cea de/a doua liniuta e mai roz decat linia de test...Acum astept rezultatul pe luni seara...dar m/am mai linistit.
Noaptea trecuta am avut o migrena groaznica si nu am dormit deloc, am si vomat la un moment dat...A fost groaznic dar nu ma mai vait...asta sa fie tot necazul!
Sper din suflet sa reusiti cu toatele si sa fim alaturi pana la sfarsit!
Ioana, pupici!Tin pumnii stransi-stransi!!!

Mergi la inceput

Kora nu stiu cand intra in concediu banuiesc ca odata cu vacanta de la Giuly.Eu am reusit sa iau legatura cu daansa azi si mi-a zis ca saptamana viitoare ma asteapta mai putin luni si marti ca este ffff ocupata.Weekend-u viitor cred ca este libera pt. ca maine este la spital.

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

luck - eu am facut prima tentativa de histeroscopie in ziua 17 iar dupa o luna jumatate am repetat-o in ziua 12. Din cate stiu eu trebuie sa fi trecut perioada de sangere, si in rest se poate face oricand.Parerea mea este sa-ti faci curaj si sa te programezi pentru histeroscopie, sa fii sigura ca nu este nici o problema cu uterul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Luck, da, imi amintesc ca si tu ai avut un raspuns mai slabut la stimulare. Parerea mea e ca nu ar strica sa faci si tu pana in septembrie cand te apuci de FIV cele 2 analize care arata rezerva ovariana REALA, respectiv inhibina b si hormonul anti-mullerian, dar pentru asta trebuie sa faci un drum pana la Bucuresti, la Unisyn, in z.3.
Eu desi am avut FSH-ul tot timpul cam 7-8 (chiar si mai mic in trecut), analizele mentionate mai sus au iesit la limita inferioara rau de tot, deci...probleme cu rezerva. (inhibina a iesit 43 si AMH 1,2 (N 1-10). Eu zic ca inainte de a ti se prescrie o noua schema de tratament trebuie sa ai toate datele problemei. Succes !

Nusy, ma bucur ca ai facut histero si ai prevenit o posibila problema. Cand reiei procedura de FIV, poate totusi imi faci o vizita, eu reinnoiesc invitatia.

Lorelai, pacat ca nu ai posibilitatea sa faci analiza asta la un laborator calumea, nu stiu daca cele din provincie sunt de incredere, iar timpul de prelucrare mi se pare si el defectuos... Parerea mea e ca tu ai avut o valoare mai mare si in z.12 din moment ce ti s-a pozitivat atat de clar testul de urina. Oricum, sunt sigura ca o sa fie bine !

Ioana, cand ne dai vestile pozitive ? Abia asteeeept !!!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy de data asta trebuie sa fie cu noroc.Ce ai mai facut cu gonalul?
Ioanatugs ceva simptome ? Mai ai putin pana la test si vii cu o veste buna.
Antosit am aparut si eu dar nu pt. mult timp.Ce faci incepi cursa fiv in toamna?

Mergi la inceput

Iana da, asa ma gandesc dar trebuie sa vb intai cu Cocei.Voi sti mai sigur saptamana viitoare, daca nu va fi sept.(pt. ca la inceput ne-am programat concediul!) va fi octombrie...ramane de vazut!...aaa, si tu unde dispari iar?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Antosit sa fie cu noroc si eu as vrea prin noiembrie,dar nu stiu cum sa-l conving pe al meu sot.Zice sa mai astept sa mi se refaca organismul.
De disparut unde crezi ca-i frumos si tantari?In Delta,iubita am sa stau mai toata vacanta.

Mergi la inceput