FIV 185

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Iana ce bine ca ai mai intrat si tu.
Nu mai stiam nimic de tine, sper sa-ti fi revenit cat de cat si sa privesti in viitor.
Iti trimit o si un gand bun, la fel si celorlalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Multumesc,Bubu.Sa zicem ca mi-a fost putin mai usor decat prima data dar nu pot uita esecul si izbucnesc in lacrimi de cate ori vad mamici si copii mici.Probabil asta ni se intampla tuturor celor cu rezultate negative.Intr-o zi d-zeu va avea mila si de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora: nici mie nu mi-a spus dr.Dracea sa-mi fac progesteronul,l-am facut tot din proprie initiativa.Sunt curioasa ce o sa-i spuna Anei legat de valoarea lui,ti-am zis,mie mi-a spus ca nu e o problema.Iar femeile pe vremea raposatului faceau,intr-adevar,pentru a avorta, progesteron injectabil,insa faceau brusc si o doza mare,ceea ce era un soc pentru organism..pe cand noi luam constant aceeasi doza,deci nu e acelasi lucru.Te pup si asteptam vesti de la Ana in legatura cu asta.

Iana: fii tare! Si eu simt la fel,dar...n-am ce face..decat sa continui pe acest drum.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy ce faci ?Cand incepi?

Mergi la inceput

Iana: multumesc,bine.Am facut vinerea trecuta histeroscopia la Giulesti,cu dr.Dracea,noroc ca m-am dus caci mi se formase sinechie cervicala de la chiuretaj(si mai ales rechiuretaj),era lipita chiar intrarea in uter,mi-a aratat-o si mie pe ecran(incercam eu..pana poimarti..degeaba)mi-a dezlipit-o pe loc(caci era proaspat facuta),totul e bine la uter si col..asa ca la inceputul lui septembrie incep tratamentul FIV(daca la eco de la sf.lui august ovarele mele se prezinta bine,fara chisturi).Pupici!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Lolerai_Lorelai FELICITARI de mii de ori!!! Stai linistita ca e buna valoarea pentru z12, are destul timp sa creasca!!! Mi-a dat prietena ta Aurelia vestea ieri si m-am bucurat foarte mult pentru tine. Acum nu te mai gandi la ce a fost si bucura-te de noul tau statut de graviduta! Felicitari inca o data!!
Nusy ma bucur ca ai facut si histeroscopia si acum te-ai linisit, iar in toamna va fi totul perfect!
Iana_mari multumesc frumos de incurajari! Nu fi trista iubita, o sa rasara soarele intr-o zi si pentru tine, cu siguranta!!!
Aurelia77 mai avem putin...!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, esti cumintica, linistita si nestresata, da?
Ana_p... tare rau imi pare ca n-ai reusit nici tu...
Aurelia, si eu te-am "prins" pe la ale subiecte, bafta multa!
Nusy, deocamdata niciun plan... Bine ca ai facut histerosopia, altfel ramaneai cu sinechia...
Lorelai, ai mai repetat bhcg? Sper din tot sufletul sa fie bine in continuare... imi imaginez ca esti cu inima cat un purice...
Iana, e greu, stiu...
Kora, Moni, Anto, Bubu

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicia cumintica =da , linistita = da, nestresata = nu

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Rami 73 ,
nu stiu daca iti mai aduci aminte dar si rezerva mea ovariana pare ca e pe sfarsite si spun asta pe baza valorii destul de ridicate a fsh pt ca celelalte analize din care sa rezulte rezerva ovariana nu le-am facut.
Eu zic ca rezultatul tau la stimulare , care a fost destul de usoara zic eu , a fost deosebit de bun dupa cum este si rezultatul.
Eu ma pregatesc sufleteste deocamdata pentru o noua incercare in septembrie.
Nusy
o idee nemaipomenita mi-ai dat si mie , trebuie sa fac histeroscopie , nu am facut-o niciodata.
Poti sa-mi spui in ce zile este indicata in sensul ca eu sunt in z 13 a CM si probabil o sa pot face doar in luna august.
Ioana_p 76

Mergi la inceput

Luck: eu,neavand nici o sansa sa raman natural gravi,am putut s-o fac in orice zi dupa ce s-a terminat menstruatia.Mai precis,am facut-o in z 21 a ciclului(asa a putut dr.,a fost plecata in zilele anterioare).In mod normal se face dupa ce se termina menstruatia si pana la ovulatie.Ne tinem de manuta in septembrie? Unde te-ai hotarat sa faci FIV-ul?

Nusy

Mergi la inceput