FIV 185

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

@dodo@, tin pumnii si mai departe sa fie totul bine. Da, eu cred ca poti merge acasa, iti lasi scaunul mai pe spate si stai relaxata. Succes!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dodo,are dreptate Moni,poti pleca acasa.Eu la ambele FIV-uri am plecat imediat si am avut de mers 285 km.Am dat scaunul putin mai pe spate si gata.Oricum,embrionii plutesc in uter in primele 2-3 zile,abia apoi se implanteaza,deci nu ai cu ce sa-i deranjezi.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

sincer sunt in ceata am asa multe sa va spun ,foarte multe intrebari dar nu stiu ce apare la voi scris.

Mergi la inceput

ce pot spune despre mine,mai intii am 39 ani ,am facut un IADcu dr Dracea in 2000 ,am reusit din prima ,am pierdut sarcina la 6 saptamini (nu aveam asa multe mijloace de informatie ca acum) apoi am facut cred ca 7-8 iad ,fara rezultate pozitive.Anul acesta cred ca ar fi decisiv ptr noi tinind cont si de virsta ,de aceea nu siu unde sa merg la ce doctor care sa ne trateze cu minimul de respect,spun asa ptr ca va citesc de ceva timp si am vazut ca nu orice usa deschisa are si lumina aprinsa.Va multumesc foarte mult fetelor ca aveti rabdare cu mine .

Mergi la inceput

FETELOR CARE ASTEPTATI DOUA LINIUTE SA VA AJUTE DUMNEZEU, IAR CELORLANTE FETE SA VA DEA DUMNEZEU PUTEREA DE A INVINGE RAUL DE LINGA NOI SA GINDIM CIT MAI POZITIV.

Mergi la inceput

SCUZE DAR AS VREA SA VA INTREB ,DACA AM PE 8 AUG COMISIA LA MEDLIFFE SI NU AM ASA UNDOSAR COMPLET,DOAR CITEVA ANALIZE ALE SOTULUI(EL AVIND OLIGO.....)CE VOR SPUNE DOMNII DOCTORI ,MA VOR CERTA ? NOI VREM SA FACEM FIV-UL IN SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

fetelor ,sunt eu disperata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cu bucurie si emotie va anunt ca am un beta HCG in z11 de la ET de 103.4
@dodo@ felicitari pentru embrioni, sa se prinda cel putin doi!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ioana - bravooooooooooooooooo eram sigura ca vei reusi. Felicitari, ma bucur mult pentru tine.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Amzulica multumesc frumos iubita! Mie inca nu-mi vine sa cred, ca vorbesc despre mine!!
Aurelia77 vezi ca tu urmezi iubita...

cu drag Ioana

Mergi la inceput