FIV 185

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Te felicit si aici.
Sarcina Usoara si la Termen

Mergi la inceput

Noua Graviduta,
Te urmam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

lorelai_lorelai, ma bucur foarte mult, in sfarsit vin si vesti bune, s-a deschis conducta cu gravidute, fii atenta ca suntem pe urmele tale.Cu siguranta BB v-a sta 9 luni in burtik la mami.
FELICITARI, MULTA, MULTA SANATATE.
Ura, incep sa apara

Eu, in seara asta fac pregnylul, si deja imi creste pulsul cand ma gandesc la ziua de vineri

Mergi la inceput

Daca iti mai provoci singura frica vin peste tine,
Fi cuminte noua nu ni s-a intamplat nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

aurelia77, multumesc mult de sustinere, am sa ma gandesc la asta si sper sa depasesc momentul mult mai usor. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lorelai felicitari, sigur a fi bine de data asta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Lorelai FELICITARI!De data asta trebuie sa fie bine!Ai mare grija la tratamentul de sustinere,sfatuieste-te cu dr. si vezi daca nu ai cumva nevoie de progesteron injectabil suplimentar.Doamne ajuta!

Fetelor Anei_p i-a venit CM,peste utrogestan.Si-a facut bhcg,dar numai azi primeste raspunsul.Inca doua fete care au facut deodata cu ea si la fel cu blastocisti li s-a intamplat la fel,le-a venit cm.Nu mai inteleg nimic....puteam jura ca datorita faptului ca au facut FIV cu blastocisti au sanse muuuult mai mari,dar...numai DD decide,nu conteaza nimic altceva.Ana si-a facut progesteronul inainte de ET cu o zi( la 5 zile de la punctie) si a avut valoarea 443,50.Eu una nu am mai auzit de o asa valoare.Voi ati mai auzit?Deci nu avea inca embrionii pusi,luase doar 4 zile cate doua utrogestane la 8 ore,dar chiar si asa asemenea valoare nu exista in limitele normale date de Medlife unde a facut analiza.Pana si o gravida in trimestrul III poate sa aiba maxim 252,....ceva.Voi ce ziceti, ce s-a intamplat oare?Organismul ei secreta cantitate atat de mare de progesteron?Poate fi asta o cauza a neimplantarii embrionilor?Ca....se stie ca nici prea mult progesteron nu e bun( dar de obicei ne referim la dozele pe care le luam in tratamentul de sustinere).Asteptam parerea d-nei dr. Dracea referitor la acest lucru...A!Si inca un amanunt:in acea zi cand si-a facut analiza cei de la Medlife au dat rezultatul >40,iar dupa ce le-a cerut valoarea exacta,abia dupa vreo saptamana au catadicsit sa ii puna valoarea exacta pe site,adica >40.....fiind 443,50....Nu puteau spune totusi >400????Peste 40 ,ai intelege eventual 49,ca apoi e peste 50 si tot asa....ce nesimtiti cei de la laboratorul acela!!!!!!

Ana sunt alaturi de tine,stii asta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lorelai, felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme notabile!

Kora, pe mine ma ingrozesc toate socotelile astea hormonale si cum nimeni nu da 2 bani pe sanatatea ta... ce sa mai zicem de reusita unei proceduri atat de dificile si costisitoare ca FIV!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

nu exista posibilitatea sa fi fost gresita analiza totusi? poate era 43.
Eu sunt patita cu medsana, o situatie asemanatoare, persoana care a scris analiza a trecut o alta valoare din greseala. 443 e aproape imposibil.
Eu zic ca e important sa afle care e adevarata valoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

psj exact acelasi lucru i l-am spus si eu Anei,puteam jura ca e grseala de tastatura si ca in loc de 43 au scris 443,dar ea a fost ieri la Medlife si a vorbit cu dr. de la laborator care i-a facut analiza si i s-a spus ca garantat valoarea e corecta!Asa zic si eu,ca e imposibil,nu am mai auzit de o asa valoare de progesteron,iar daca totusi e greseala si nu recunosc cei de la Medlife e si mai grav.Ana vrea macar sa stie ce sa faca pe viitor,ca daca are un asemenea surplus de progesteron in organism sa ia masuri,daca se poate cumva....

mihaele, Ana sunt alaturi de voi

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput