FIV 185
Raspunsuri - Pagina 11
rami 73 spune:
Fetelor, n-am mai intrat de mult, intrucat am inceput sa ma simt foarte rau, nu mi-am imaginat ca va fi asa... Nu pot manca mai nimic, mai am putin si cad din picioare, iar tensiunea fluctueaza in jurul valorii de 8/5... Asta e, suport orice, numai bb sa fie bine. Mai nou am devenit si paranoica, de vreo 2 zile nu m-au mai durut sanii si am observat o scurgere bej-roz pe tampon si evident ca m-am si infiintat la eco, desi fusesem si cu 5 zile in urma. Din fericire totul e ok, inimioara bate, in schimb eu cred ca o voi lua razna in ritmul asta...dr a zis ca daca nu ma potolesc ma trece pe diazepam. Adevarul e ca m-au afectat si vestile triste pe care le-am tot aflat, efectiv m-au marcat...
Lorelai, FELICITARI si aici, ti-am raspuns si la Odisee.
Luck, de data asta am facut protocolul scurt (data trecuta il facusem pe cel lung), iar stimularea a fost asa : zilele 1-5 de stimulare Puregon 100 u.i., iar zilele 6-10 de stimulare Puregon 100 u.i.+ 2xMenogon 75 u.i. Iar in zilele 8+9 de stimulare am facut cate un Cetrotide pentru a impiedica spargerea prematura a foliculilor. Am avut 7 foliculi din care au rezultat 5 ovocite (3 au fost mature). Tu ce planuri mai ai ?
Kora, imi pare tare rau pentru AnaP, este intr-adevar pura loterie reusita la FIV... Cat despre progesteronul facut la Medlife, sunt convinsa ca a fost o greseala, am mai auzit de rateuri la ei, dar evident ca daca ii intrebi nu vor recunoaste... Mai bine facea analiza la Bios. Oricum, evident ca n-ar strica sa-l repete
in z.21, sunt convinsa ca va iesi normal.
KITTA, asa cum ti-am zis mi-a fost efectiv imposibil sa ajung ieri la intalnire, ma simt f. rau de vreo 2 saptamani, mai am si zile mai bune, dar rare... Imi e dor de voi, povesteste-mi cum a fost. Astept vesti de la tine din Austria, Doamne ajuta !
Va pe toate si imi doresc sa aud numai vesti bune !!!
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
smoly spune:
Buna fetelor!
Lorelai felicitari sarcina usoara,bebe sanatos si mancacios!
Ana_p imi pare fff rau de nereusita ta.
Fetelor eu sunt in a 8 zi de stimulare si deva ovarele mele sunt cu 2 kile mai grele,cel putin asa le simt.Maine me duc la eco si abia astept sa imi spuna Dracea cand am punctia.
Am si eu o intrebare la voi:la punctie imi trebuie neaparat trimitere de la med de familie? Ca a mea a plecat in concediu....Si nu am luat trimiterea...
Te astept, copilasul meu frumos!
rami 73 spune:
Smoly, da, iti trebuie trimitere de la medicul de familie. Daca nu este medicul, poti cere de la asistenta lui, chiar daca nu e si parafa medicului, sunt convinsa ca nu e cabinetul inchis complet. Iar daca nu si nu...asta e, le explici celor de la spital si o sa inteleaga situatia, eventual poti duce trimiterea ulterior. In orice caz, cu siguranta nu vei ramane ne-punctionata. BAFTA MULTA !!
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
smoly spune:
rami mersi frumos pt raspuns!
O sa vad cum fac,sper ca macar asistenta sa fie....
Te astept, copilasul meu frumos!
dariaioanaxx spune:
Lorelai - felicitari si bebe la termen !
Kora - in leg. cu analiza de progesteron facuta la Medlife,am patit si eu cam la fel, adica, in ziua a 14 a de stimulare, la estradiol, un asa rezultat vag mi au dat si mie, adica estradiol > 1000; am sunat pe dna dr. si mi a explicat ca aparaul resp.(probail exista mai multe aparate de hormonale) nu este obisnuit cu valori mari, ca este pt. valori obisnuite de analize hormonale, nu pt. cele facute sub stimulare; cert este ca a doua zi am avut pe site rez. concret care era 3227; bineinteles ca am intrat in panica pt. ca eu mai facusem inca o doza de 200puregon+2 fl. menopur, deci se presupunea ca estradiolul imi ajunsese destul de sus, probabil in jur de 4-5000 si eram pe punctul de a face si doza a doua, am sunat dr. si mi a redus doza si bineinteles ca nu fusese anuntata de valoarea concreta; la prietena ta un rezultat concret aflat dupa o sapt. poate fi insa nereal;
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
amzulica spune:
Ramy - subscriu si eu pentru diazepam. In afara de asta sunt cu ochii in chiloti mereu. Sper sa-mi treaca totusi.
Cami
KoraPop spune:
Dariaioana dupa ceea ce mi-ai povestit si tu eu una nu m-as duce in timpul stimularii sa fac hormonalele la Medlife.La BIOS nu am avut deloc probleme, cel putin deocamdata...Bafta pe mai departe!
Kora
CARPE DIEM!
ioana_p76 spune:
quote:
citat din mesajul lui rami 73
Smoly, da, iti trebuie trimitere de la medicul de familie. Daca nu este medicul, poti cere de la asistenta lui, chiar daca nu e si parafa medicului, sunt convinsa ca nu e cabinetul inchis complet. Iar daca nu si nu...asta e, le explici celor de la spital si o sa inteleaga situatia, eventual poti duce trimiterea ulterior. In orice caz, cu siguranta nu vei ramane ne-punctionata
Fetelor, am si eu o intrebare, poate va pare ciudat, dar nu inteleg de ce trebuie trimitere de la med de familie daca oricum se plateste fiv-ul (deci si punctia)? Este vorba de vreo reducere daca avem trimitere?
Va intreb pt ca vreau sa inteleg orice ar fi legat de o eventuala suportare de la bugetul asigurarilor sociale.
Va multumesc pt raspuns si va doresc mult succes tuturor celor care sunteti acum in focuri!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
dariaioanaxx spune:
Kora - nu stiu ce sa ti spun, poate a fost doar ghinion la mine, a fost a 6 a analiza de estradiol facauta in timpul stimularii si ultima, de obicei a fosta totul OK pana atunci, adica recoltam dimineata la 7,30-8 si aveam rezultatul pe site in jur de 13,30-14; cand am facut insa ultimul estradiol era insa ora 11 si rez. nu l am avut decat partial in acea zi asa cum ti am spus, abia a doua zi pe la ora 10, am avut un rez. concret;
pup
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !