Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am venit si noi de la plimbare. E asa de bine afara.
SUN si eu as vrea sa scap de examenul asta, dar e foarte greu si nu prea sunt in stare sa invat, vad eu ce fac.Stiu ca acum bebe e in burtika, e cuminte, nu face galagie si as putea sa citesc, dar nu prea am putere.
In rest toate bune, tare as vrea sa nasc si eu saptamana asta, nu vreau sa am nastere provocata.
TIBERICA am si eu secretie, dar nu e nici galbena da nici alba si e asa parca sa zic ca un mucus, dar o am de cateva zile deja si la control vineri nu mi-a zis ca s-ar putea sa pierd din dop.

39+ Xenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Capri eu ma bag la dush si apoi ma azvarl in pat, cat ma lasa cineva:), asa ca-ti mai spun acum, inca o data, La multi ani! Sa ai tot ce-ti doresti si inca un pic peste!
Pozele sunt minunate, tu esti minunata si da, ai burtica mai mare decat tati!

Seara faina fetele mele!

p.s. pt cine intreba...porumbu not good...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna! Ne-am facut si noi curaj sa va spunem ca suntem si noi un pepenas de iulie august . Sper sa nu fie prea tarziu sa ne primiti in cercul vostru. Va citesc de mult, dar de scris nu am scris pana acum . Am o fetita de 3 ani si patru luni, Sonia si asteptam inca o fetita pe data de 31 iulie.

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sunule, . Multumesc mult de urari! Si voua va doresc tot binele din lume!

Cam asta este, cica pe acum ma nasteam eu cu 33 de ani in urma . Undeva intre fara un sfert si fara zece (mama nu stie ora exacta).

Va urez si eu noapte buna, ca e cazul sa mergem la culcare.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 2 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bun venit inapoi CICI - ce dragalasa Bianca! Ma bucur ca ai nascut usor si ca BB Denisa e asa cumintica! Sa iti traiasca printesele!

NARCI - zici ca DACA DOCTORUL are rabdare trece??? Pai ce mai, LUI isi face epiziotomie?? Nu pricep asta... Ca bebe cand iese, iese ca dopul de la sampanie!

ARIADNABR - Bun venit! Nastere usoara!

Fetele, ce credeti???
Am vorbit cu BOTI, si m-a lasat cu gura cascata! O sa va povesteasca ea, ca maine ii da drumul acasa, dar nu pot sa ma abtin !!!
Ma mir fara incetare de cate mai sunt unii capabili, in sistemul asta jegos si corupt si vai de mama lui, unde tot incompetentii se joaca cu viata si emotiile tale....
Stiti ca BOTI nu avea laptic. Acuma de-abia are. Si cica la Constanta nu le da bebeilor lapte cu bibe, ci cu seringa, cica sa nu se obisnuiasca bebe!
Si i-au lasat aseara o seringa cu 24 ml de laptic, ma rog, pe la 1 noaptea, si apoi au disparut ca potarnichile, la somn!!! Si da-i si descurca-te cu picatura aia de lapte pana dimineata la 10!!! Cand au aparut mandrele!!! Mai fratilor, saraca, va dati seama ce disperare, sa nu ai laptic, copilul sa iti planga in brate, tu, fara putinta, sa plangi deasupra lui, ca altceva nu poti face, sa amagesti copilul cu cate 2-3 ml de lapte la 2 ore, ca sa iti ajunga seringa, fara sa te mai gandesti ca dupa mai multe ore, laptele oricum nu ar mai fi bun de dat la bebe....
Nu mai am cuvinte pentru ce se intampla in tara asta!!!
Acum are si ea laptic si deja este mega fericita - i-a adus cumnata-sa cele necesare, pe blat... bibe, laptic, solutie de sterilizare...
O sa va povesteasca ea

Nu am terminat de povestit cu ea, ca o apucase pe fie-mea foamea.

Gata, fug la nanica.
Copilul cel mic doarme de la 9. Copilul cel mare se culca acuma, ca la pranz a dormit cam mult
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mda...iar am insomnii ..de la ora 22 de cand am intrat in casa cred ca am vizitat buda de cel putin 5-6 ori..mi-e somn, dar cand sa adorm...tre' sa merg la buda...offffff

..la cat de naspa a devenit situatia si eu cred ca am curaj sa nasc char si fara epidurala, a devenit extraordinar de greu...

na...vad ca sunteti toate linistite...asta e bine...
..ma duc sa ma mai amagesc un pic pe langa pat...poate pacalesc putin somnul..

Cami 38s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankule, mai nu stiu asa mi-a zis, ca el in an are cam 3-4 cazuri de epiziotomie si ca multi doctori taie chiar daca nu e necesar...La asta ma gandeam ca trebuie rabdare...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Saraca Boti...e speachless un astfel de comportament...

Bun venit Madalina! Sa-ti traiasca fetitele. Da-ne datele complete ca sa fii trecuta pe listuta!

Apropos...de Corinuk, Fiquelle, Carisma, etc. mai stie cineva ceva?

Ma bag iar la somn...

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

e clar...nopti albe voi mai avea de aici inainte...dar ce nu-mi vine sa cred e miscarea slabuta pe forum....

...sper sa va odihniti

Cami 38s+, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Sunule am ajuns sa citesc si eu din urma, imi inchipuiam prin cam ce ai trecut dar tot m-a luat plinsul, ai vazut tu de fapt si la telefon, mi-era si jena de ce o sa zici...Tu stai linistita ca nu numai ai tot dreptul sa fii paranoia dar sa nu-ti inchipui ca celelalte nu suntem. eu cel putin acum cu Toni si problema cardiaca clar macar am ceva motive, dar eram la fel si la anna. atita timp cit nu te impiedica sa te bucuri de copilul tau esti ok.

Nati
da mai exista copii care nu dorm cite 3-4 ore, am eu unul proaspat care cam asta face, vrea conversatie, patutul nu e bun.....nu cred ca e de la cafea neaparat, ca uite eu nu beau si tot asa. din ce stiu eu cafeaua si alcoolul se beau imediat dupa alaptat si pina la alaptatul urmator trebuie sa treaca macar 2 ore si e ok.

La noile mamici sa va zic cum ma descurc cu bb treaz si solicitant: i-am creat statii prin casa, adica sta in cosulet pina nu mai vrea, apoi in brate un pic si se muta in bouncer, e bine meci si acolo o perioada, apoi il mutati in baby gym de pilda, si tot asa, pina la urmatorul somnic. cam asa am facut si cu fiimea sa pot respira un pic, daca ar fi fost numai brate continuu m-ar fi apucat depresia.

Diana ai mare dreptate sa tii fata acasa, eu din acelasi motiv nu o mai duc la gradinita . ne-om descurca noi cumva.

Camy nu inteleg tu pina la urma cum ai ales sa nasti? te-am convins noi spre naturala ?

Capri sorry pt intirziere dar vreau sa-ti urez si eu LA MULTI ANI! si tot ce-i mai frumos si bun in viata sa ti se intimple, caci ai un suflet mare!

fetelor am admirat si eu toti pepenasii, nu nominalizez dar sunt toti niste minuni!

deci azi cine mai naste? vreo majoreta ceva?

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput