Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Camy las' ca treci de la nopti albe pt pipi la nopti albe pt bebe! E muuult mai placut, o sa vezi.

Biri saru'mana. Ai dreptate, fiecare mama (mai ales la primul copil) e putin paranoia, dar cred ca e normal. De bucurat ma bucur si cand dorm...pt mine a fost o lupta sa o am. Este trofeul vietii noastre de care ne bucuram zilnic. Pur si simplu ne uitam la ea si ne explodeaza sufletul de fericire...restul pica in derizoriu...

Am si eu o intrebare pt mamici. Voi cum ii imbracati cand iesiti afara? Vreau sa vad daca sunt normala sau nu:)

Si vorba lu' Biri...azi nu mai naste nimeni? Chiar pauza asa? Poate se intorc Tecky, Didi, Boti...chiar mi-e dor de ele...

O saptamana frumoasa si plina de vesti bune sa avem! Noi astazi implinim 3 saptamani!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Dragele mele,

Intru si eu in sfarsit pe forum dupa 3 zile de dute-vino...
Avem multe vesti, si imi salta inima de bucurie ca sunt numai de bine.

Vreau si eu sa le felicit pe fericitele mamici, Mada, Boti si Mariana!!! Sa va traiasca printesele!!!!!!!!.

Caprioara, LA MULTI ANI!!! SA AI PARTE DE MULTA SANATATE SI FERICIRE IN VIATA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Ingry 35+ Alexandru David

Mergi la inceput

Sun-ule, cat ma bucur de mult ca ne tii la curent cum decurg inprimele zile/saptamani de sarcina. Iti multumim! E valabil si pentru Anaxena si celelalte mamici care deja au nascut!

Eu una parca prind curaj citindu-va, altfel as fi speriata rau de tot!!

Am vazut si pozici cu ingerasi! Sunt toti adorabili!!

Citeam din urma si am ajuns la povestea nasterii Amirei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ingry iubita, nu ai de ce sa fii speriata. Adica o sa simti tot soiul de frici, uneori si neputinta (cand plange si nu-l poti linisti), uneori epuizare...DAR dincolo de orice, bebe este cea mai tare baterie din lume. Se incarca si te incarca si pe tine cu energia atat de necesara. Si iti aduce atata bucurie si tandrete in suflet, incat toate celelalte lucruri se estompeaza!
Eu am ajuns la concluzia ca Dumnezeu ne iubeste tare mult pe noi, femeile, de ne-a dat darul de a fi mame, de a ne tine puii in burtica si mai apoi la piept. Este cel mai frumos simtamant din lume si ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa-l traiesc!
Si daca aveti intrebari, cu draga inima va ajutam. Fiecare din cunostintele si experienta ei!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Am citit povestea nasterii...Bravo Mada, esti o mama curajoasa!!! Inca o data felicitari si tie si fericitului tatic!!!

Mergi la inceput

Sun, iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase...m-au uns la inimioara!!! Esti o mamica extraordinara!!!

Acum pun cateva pozici cu camera gazulitei noastre!

Maine schimbam si semnatura! Yupiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele,

Sun...asa cum zicea si [b]Ingry, faptul ca ne impartasiti din experientele voastre care au fost si foarte recente...mai prind curaj si pe cuvant ca nu mai stiu cum sa mai nasc...cum na, nu zic cs nu o sa doara, dar nu-mi mai este frica, DELOC!!!

..eu acum imi astept frigiderul, au zis ca-l aduc intre 9 si 11..acum nu mai pot de nerabdare.., ca apoi vreau sa merg la cumparaturi ca sa-l umplu...in sfarsit merg sa fac si eu cumparaturi ca omu'...asa dor mi-a fost!!!!

...aaaaaa...si azi spal lucrurile mele si ale bebelusului.....cred ca sunt ultima care face asa ceva in sapt 39 de sarcina, dar uite ca ne-a ajutat DD si bebe a mai avut rabdare sa mai stea in burtica...

Cami [/b]38s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele! M-am trezit si eu, destul de devreme azi, ca sotul a lecat asta noapte la Cluj, si de fiecare data cand pleaca asa stau cu grija pana il vad acasa.

Ma termina astia cu stirile lor de la mare, tot weekwndul numai asta am vazut, cum e plin litoralul, cum lumea merge la plaja etc... Si eu imi doresc maca la o piscina sa merg dar imi dau seama ca daca intru eu acum in apa se revarsa toata pe margini Plus ca nu cred ca as mai fi in stare sa mai ies de acolo... Offf, poate totusi o sa mergem si noi un weekend la mare anul asta, bineinteles pe la sfarsitul verii, si asta numai dupa ce vedem ce si cum cu bb, daca putem sa o lasam acasa 2 zile. Ca oricum nu as merge cu bb acum undeva.

M-am uitat si eu in calendar ca sa ma orientez la o data pt botez si cred ca 1 august ar fi foarte potrivita, eu vreau sa o botez repede si apoi petrecerea mai vedem noi cand o sa fie, la toamna undeva. Dar inca nu e nimic stabilit asa ca mai vedem noi. Sotul meu este foarte reticent in a face planuri inainte de vreme asa ca eu n-am ce face, trebuie sa ma iau dupa el. Nici macar nasii nu i-am ales, asa ca... Avem noi o idee cam pe cine vrem dar nu le-am propus inca...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 5 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Noi am fost plecati ieri dupa-amiaza sa ne plimbam prin oras!!!..

Anna, m-a emotionat mult ce ai scris despre ultimul vostru weekend in 2!!! Eu m-am obisnuit atat de mult cu burtik ca , unoeri, parca nu as vrea sa nasc peste o luna ..

Andreea, bine ai revenit inapot.. Bianca si Denisa..

Ruxi, speram ca azi ai lasat depresia la o parte!!!

Ariabnabr, bun venit, chiar daca e pe ultima suta de metri!

Narci, doar 3- 4 epizitomii pe an??!!!! Bine , aici e cealalta extrema; prefera sa te taie chiar daca nu e neaparata nevoie...

Capri, hai mai ca tu ai burtica mai mare... Vreun semn ceva de la Ilinca??

Uffff!!! Nu imi vine sa cred ce am citit despre Boti!!1 Cum mai sa ii lase o seringa cu laptic sa o hraneasca pe Gagra timp de 12 ore!!!

Ma duc si eu ...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 42 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

si iar am uitat sa actualizez semnatura...ce putin a mai ramas...

Anna 38+ cu Ioana Maria
AMR 4 ZILE
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput