Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MAI CAPRI - cum adica erai trista????

Si eu care ziceam sa ajung cu citirea la zi, macar pe capitolul asta, si intre doua alaptari sa reusesc sa te urez si pe tine

MAI CAPRI!
Iti urez sa fii fericita! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de boboceii tai si de tati! Nastere usoara si multi ani sa traiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna burtici si mamici
Am ajuns si noi acasa vineri, dar din pacate nu am putut sa stau la calculator din cauza de dureri... de la cusaturi. Si acum le mai simt, dar macar pot sta cat de cat in fund. E de jale, nu alta.
Multumesc tuturot pt incurajarile dinainte de nastere. Noi suntem bine.
Nasterea a fost foarte usoara, ca si la bIanca, de altfel. Dupa nastere moasa mi-a facut o adevarata opera de arta intre piciare. Am stat mai bine de jumate de ora la brodat. Mi-a facut 3 injectii cu xilina ca trecea efectul pana reusea sa coase 3-4 fire.
Am nascut la ora 19 o gaza mica, Denisa Ioana, de 3400 grame si 51 cm. A primit nota 8 la nastere si 9 dupa 5 minute.
In prima zi a fost cam maraite, probabil de foame, ca nu aveam ce sa ii dau de papa. Dar dupa aceea parca nici nu aveam copil langa mine. Mananca si doarme. Nu stie sa planga. Mai mult face ca o scartaitoare. Dar daca ati vedea-o cum mananca... si apoi doarme cate 4-5 ore. Se trezeste doar odata pe noapte, in conditiile in care la ora 8 seara consider ca e noapte deja. M-am chinuit putin cu ranile la sani, dar acum mi-am revenit.
Mi-a placut foarte mult reactia Biancai cand a vazut-o pe Denisa. Era atat de incantata si repeta mereu bebe bebe. Dar cea mai tare faza a fost cand ma pregateam sa ii dau Denisei sa manance. Bianca a inceput sa strige, sa planga si vroia sa o ia pe sora-sa de langa mine. Striga ca ma mananca bb. Era mortala. Acum s-a obisnuit ca asa papa bb si cand vede ca se trezeste vine si imi ridica tricoul sa ii dau mancare.
Nu am reusit sa citesc nimic din pacate si vad ca sunt cateva capitole, asa ca sper sa reusesc zilele astea si apoi sa va raspund.
Felicitari mamicilor care au nascut in perioada cat am lipsit. Sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti.

Andreea Denisa Ioana si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

A.cicel, ia paracetamol pentru durerile de la epizio, si sa vezi ca trece . Eu habar nu am ca am acolo taietura, si ma indoiesc ca au avut astia vre-o tehnica minune .... MA bucur ca ai noroc de un bebe cuminte.

Capri
LA MULTI ANI si nastere usoara!!!!!!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Ruxi multumim pentru poezie. Mi-a placut mult. Si sotului la fel
Am citit de colici. Pana la 2 saptamani nu e voie sa dati nici un feln de picaturi la bebei. Masaj pe burtica in sens invers acelor de ceas si puneti langa burtica o sticla cu apa calda. Denisa asa se calmeaza. Nu plange de durere, dar vad cum strange cateodata piciorusele. Si daca stiu ca a mancat bine si ea mai cauta in continuoare sa manance e clarca sunt colici. Dr de la spital a spus ca asta e un semn de durere de burtica. Mai puteti sa le dati ceai de chimen. In nici un caz de musetel, ca le merge burtica.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cu ceaiul de musetel asa e cu zice A.cicel. Imi amintesc ca ne-a zis la curs ca sunt de evitat ceaiurile de musetel si tei. Fac purgatie.

bujo 38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc, pe diagonala, ultimele capitole. Dar la 104 m-am oprit.
Laura sa-ti traiasca minunea mica si scumpa. E o frumusete de printesa si mai presus de toate, o luptatoare. Nu mai pot sa scriu ca imi curg lacrimile citind prin care ati trecut.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna fetelor,
ne-am intors de la iarba vesrde si pot sa spun ca sunt mai bine acum.
DIANA M, CRIS, DANA81, SUN, ATB va multumesc mult pentru incurajari. aveti dreptate! eu sunt o fire tare optimista de obicei si cad rar in depresii, dar cand cad....e mai rau. faptul ca ma intalnesc cu voi aici zilnic ma ajuta foarte mult, sa stiti. si chiar ma bucur ca am dat peste site-ul asta.
TURTU si eu evit sa ma uit la emisiuni din astea, dar pe astea am scapat-o!!! si a fost suficient sa aud primele vorba ca m-a si apucat! ma ingrozeste ideea cumplit. Singurul lucru care ma linisteste este ca trebuie sa am incredere inDD si ca el stie ce e de facut.
ANKALAURA asta e cu paranoia...ce sa -i facem??
Ii admir comoara lui SUN si nu vreau sa imi imaginez ce a simit ea atunci! ma face tare vulnerabila povestea ei...
TUCHY123 ma bucur ca ai revenit!! si iti doresc ca totul sa fie bine de data asta!
A. CICEL welcome back! am fost tare emotionata cand am vb la telefon, cred ca ai avut senzatia ca sunt pe alta planeta, dar pana m-am dezmeticit eu....Ma bucur ca ti-a placut poezica!
merg sa vfac un super dus! m-am jucat toata ziua cu pisicile matusa-mii, am mancat de am spart, mai ales mere crude! asa ca sper sa am un somn....liiin!

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Tuchi, felicitari si Doamne ajuta!!!O sa fie bine de data asta, o sa vezi...
Ne-am uitat si noi la poze de pepenashi frumosi pe picasa, i-am admirat pe toti, Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa-i aibe in grija Lui.Niste minunatzii.

Noi suntem bine, mai cu o durere de spate, mai cu un umflat de picioare, mai cu o intzepatura dar per ansamblu eu cred ca merge binisor.Dr Leite era multzumit acum cateva zile, mai mergem la control peste doua saptamani sa vedem cum evoluam...
Sistemul aici e cam cum e la Mada daca bine imi dau seama, in sensul ca te lasa sa evoluezi natural, nici adeptii epiziotomiei nu prea sunt decat daca e necesar (dr Leite face cam 3-4 epiziotomii pe an).Ei zic ca daca dr are umpic de rabdare se poate rezolva si fara epiziotomie.Acum cum o fii numai sa fie bine...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

vad ca a fost un week end tare linistit!! unde ati disparut???

de cand ma pot da cu GARMASTAN? si de cand pot incepe sa beau ceai de zmeur?

Pepenasi, ioc!
mamici ocupate.....
ma duc la somnic...

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sara buna,

Am promis ca revin pe seara, asa ca am revenit .

Multumesc muuuult de urari, fetelor !

Mai am cam 30 de minute si implinesc 33 de ani !

Ilinca vad ca a dorit sa se nasca dupa ce implinesc aceasta varsta interesanta . Io o astept oricand! Tati acum monteaza patutzul la noi in camera.

Am pus poze facute azi pe contul de la semnatura mea. M-am intrecut si cu tati in burtzi, o sa vedeti in poze .

Musafirii au venit pe la 13:30 si am facut si gratarul inainte sa mor de tot de foame. In final a iesit bine, mai ales pen'ca au venit fara soacra-mea (de obicei vine cu ei desi pe mine nu ma previne nimeni ).

Sper sa va placa pozele, io una m-am distrat copios la intrecerea de burtzi .
Ma intreb daca sunt ultimile cu Ilinca la purtator, sau mai apuc o sedinta foto pana nasc.

Va pup dulce pe toate,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 39+

AMR 3 zile

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput