Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
tiberica spune:
CAPRIOARA LA MULTI ANI! SA FII FERICITA SI O NASTERE USOARA!
MADA dar puternica mai esti, mamico ! tine-o tot asa!
SUN, e normal sa ai acele sentimente descrise de tine si acum si mai tarziu...dar cum esti tu de puternica si iubitoare o sa treci peste tot...
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!
AnnaBaby spune:
Mai am o intrebare: la cezariana trebuie sa-mi las bijuteriile acasa? Adica cercei, lant etc? ca sa stiu sa nu le mai iau deloc si sa le dau jos inainte de a pleca de acasa.
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 5 ZILE
vinebarza
bebe
poze
tiberica spune:
Anna am uitat sa spun ca daca secretia este galbuie asa ca un mucus e dopul, asa a fost al meu la prima sarcina dupa care s-au rupt membranele, dar daca nu e ca un mucus este doar o scurgere am si eu ceva dar este alba si dr a zis ca e normal fiindca se preg colul
Dai Vointa , Iei Putere!
tiberica spune:
Anna lasi acasa toate bijuteriile si nu unghii date cu oja...
Dai Vointa , Iei Putere!
tiberica spune:
Anna nu ai pt ce...
Dai Vointa , Iei Putere!
vias spune:
Buna fetele...
...Sun..multumesc pt reteta...nu o voi face azi...dar sper ca maine...abia astept...sigur o voi incerca...''miroase bine''..
Tuchi123 ma bucur sa aflu ca esti
in saptamana 13...sper sa-ti ajute DD sa fie bine de data aceasta...sa ai un bb sanatos..

Caprioara sper ca azi sa te simti bine alaturi de familia ta...sa suflii in tort si sa faci poze...exact...cel mai probabil vor fi ultimele cu Ilinca la purtator.
Annababy se pare ca si tu treci prin acelasi cosmar ca si mine...m-am saturat sa ma trezesc noaptea sa merg la pipi
...dar nu avem ce face...eroic mergem mai departe...stii de-acum..''MAI E PUTIN''
Si fetele...va rog sa nu ma uitati...da???????
Daca nasc (ceea ce ar cam fi cazul sa se intample
) daca e fetita...se va numi Timeea Cristina si daca e baietel Darius Eduard...
Multumesc mult!!!
Cami 38s+, cu
?????????
pustai
vias spune:
...si acum...merg la treaba...nimic de mancare...m-a pus sotul la calculat...
...cica sa iasa copilu' destept...![]()
Cami 38s+, cu
??????
pustai
bujo spune:
Anka exact asa si cu maica-mea, s-a schimbat radical dupa ce-a murit tata. Desi era credincioasa si inainte, acum nu trece duminica sa nu mearga la biserica si din pacate asociaza si multe superstitii cu credinta. Mi-a zis ca io m-am schimbat si ca mi-am pierdut credinta pt ca nu mai merg la slujba sa ma enervez de comentariile babelor.
Asta e, creada ce-o vrea.
Sun tare te-a mai afectat intamplarea asta nefericita. Te inteleg perfect cu temerile si cu panica, imi amintesc cum m-am simtit io cand am pierdut sarcina acum exact un an. Ma tot intrebam daca am fost eu de vina, daca nu cumva e o pedeapsa pt ceva ce-am facut, daca nu va fi asa si la sarcinile viitoare. De asta am si stat stresata in primele 2 trimestre. Am invatat insa sa ma resemnez pt ca nu se gaseste tot timpul raspuns. Nici acum nu stiu de ce-am pierdut-o dar m-am obisnuit cu ideea ca se mai intampla fara sa fi fost vorba de vreo vina sau de vreo problema concreta. Numai Dumnezeu stie de ce se intampla anumite lucruri.
Noi am fost la o plimbarik pe langa padure, am zis si noi sa profitam de timpu liber pe care il mai avem.
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
violeta29 spune:
Bunaseara!

CAPRIOARA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBELUS FRUMOS SI SANATOS!!!

Nu vrea Ilinca sa-ti faca o surpriza chiar de ziua ta, nu da nici un semn?
MADA, am citit povestea nasterii, te-ai chinuit ceva, bine ca Amira e bine asta e cel mai important!
Mmmm SUN, parca incep sa simt si eu mirosul de prajiturica
La noi santierul e aproape gata, maine speram sa terminam, singura problema e ca nu reusesc sa gasesc sabloane de flori si de fluturasi. Sotul meu ar fi vrut sa montam si patutul sa ramana totul in regula dar sa vedem daca reusim. Ca vrem sa plecam si la tara, ca tot e soata in concediu, sa mai schimb aerul putin!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
32+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 8 SAPTAMANI