Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
asiza, nici eu nu i-am gasit oanei crocsi in tm marimea ei ... i-a cumparat cristi, sotul bebinutei, parca din pitesti :)
acum am vazut unele modele gen croscsi ff draguti si la skechers... ma bate gandul sa-i mai iau o pereche.... chiar ma duc maine sa vad dc ii gasesc nr ei... dc vrei, ma uit si la modele de baieti, imi poti spune nr lui denis pe mess si eu iti spun ce si cum au
uite, mie mi-au placut www.skechers.com/catalog/browse.do?function=displayProductList&gender=G&catId=64&index=0&viewAll=false&sort=popular&prodId=23072&styleCode=86869" target="_blank"> astia de la sketchers, nu aveau toate modelele de acolo. iar la baiteti parca mi-aduc aminte ca i-am vazut pe www.skechers.com/catalog/browse.do?function=displayProductList&gender=B&catId=64&index=0&viewAll=false&sort=popular&prodId=22802&styleCode=92042" target="_blank"> astia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Buna seara, buna sa va fie inima.
Eu putin si pe fuga, ca iar sunt rupta. Ieri plaja , azi water park
, piticii veseli si minunati, eu cu febra musculoasa de la atatea activitati.
Cu testul de auz vine asa: aici, dupa nastere, toti copiii trec printr-un test auditiv pe care Cristi l-a picat la urechea stanga. L-a repetat la vreo luna, iar l-a picat. Pe la 4 luni am fost intr-un centru in care se facea un test serios si acolo tehniciana spunea ca e de parere ca e totul ok, dar ca sa fim noi siguri de tot, sa mai verificam iar dupa 1 an, ca nu avusese destul timp sa se lamureasca cu urechea dreapta. Asa ca acum am fost la verificare, iar peste vreo 3 luni mai mergem la verificrea verificarii dar de acum stiu ca totul e bine.
V-am citit cu mamele si imi pare rau ca aveti probleme
Pe de alta parte ma uit aici la majoritatea familiilor canadiene... independenta totala, din momentul parasirii cuibului... la revedere!
asiza, eu ii dau si cereale normale, si de alea pentru bebei.
Multa sanatate bolnaviorilor, tin pumnii pentru insanatosire rapida!
Vazut si toate pozele, nu mai nominalizez, dar bine mi-au picat!
Ma duc sa vad pe unde pic...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
kikineata spune:
Dia, Sketchers modelul ala care-l vrei are Garga. Atat de bine ne-au picat la mare. Inainte de plecare zilnic cerea sa o incalt cu ei iar la mare deja se incalta singura. Ii placeau la nebunie gargaritele de pe ei. Dc nu gasesti si vrei iti iau eu de aici. Mai are o pereche de sandalute de la Okaidi dar alea nu ii plac.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Iulia imi pare rau ca Stefy nu e bine, nush de ce aveam impresia ca totul a trecut si v-ati reluat serviciul. Of asa teama imi e dc o duc la gradi si se imbolnaveste cu cine o las??
Donia, ma bucur ca sunteti activi, sa-ti traiasca febra, semn bun ca ai muschi...Sa va fie de bine distractiile si sa ne arati si tu poze, macar imaginar ne distram si noi.
kikineata spune:
Placut mult mult pozele cu Oana de la party. Sper ca in cele de dupa somn sa apari si tu. Nu-i corect ca io am cerut pozele din Turcia cu insistenta asa ca io tre sa le vad prima.
dianav spune:
Fetelor m-au uitat un pic la pozele voastre, sunteti frumoase tooate si copiii va intrec!!!!
Iulia=Stefy imi pare tare rau sa aud ca sunteti bolnavioare iar. Sper sa va faceti repede bine.
Aelita Copiii sunt absolut minunati. Eu si sotul suntem singuri la parinti si ma induioseaza mult dragostea dintre frati.
Dandusadupa cate povestesti inteleg ca esti o femeie fff puternica si cu un psihic beton, sa poti depasi unele lucruri si sa poti fi altfel pentru copiii tai.
Eu am niste parinti minunati, devotati pana la sacrificiu. Asa au fost si bunicii mei din partea mamei. Au murit acum trei ani si ma gandesc zilnic la mamaia mea. Ma credeti? Am avut parte de o bunica asa cum e descrisa in carti. Un umor fin, hazlie pana la Dumnezeu, buna ca painea la suflet, harnica pana la epuizare, spunea povesti iarna in timp ce torcea lana, talent de povestitor, eram lumina ochilor ei. O voi iubi vesnic!!!! Si mama mea e la fel. O respect cu atat mai mult cu cat ii povestesc uneori de soacra mea si niciodata nu a spus "nu mai merge la ei" sau "zi-i si tu vreo doua", dimpotriva zice " trebuie sa ii intelegi!", sau "sunt parintii lui Victor, trebuie sa ii respecti". Ce sa inteleg frate, stau cu un etaj mai jos si nu vine niciunul sa stea cu copilul o ora!!!!!Nu mai zic ca nu au iesit niciodata cu Oana afara de cand s-a nascut, sa mai respir si eu un pic. Mama daca o sun, se urca in masina si vine de la Braila sa stea cu copilul. Nu o chem prea des ca acum a mai si patit-o cu glanda asta afurisita.
Kikineatasunteti o familie asa frumoaaaasaa!!!!
Ce e ala Prevnar sau Prevenar? Eu m-am hotarat in sfarsit sa fac Varilixul.
Diana
kikineata spune:
Diana, e vaccinul al pt. pneumonie. F frumos zici de mami tau si ma bucur ca e asa cum trebuie. Poze??
iulia-stefy spune:
asiza, Laura, multumim.
asiza, Stefy a descoperit niste covrigei micuti de la Boromir, cu usturoi... ea are o treaba cu usturoiul. De cand i-a descoperit nu-i mai trebuie alti biscuiti sau pufuleti, numai din aia vrea. Si fructe manaca si in loc de masa. Covrigeii ii luam din Kaufland.
Azi la pranz a mancat doua caise, o piersica si ciorbita cu carne la care a mancat legumele su mana si zeama a baut-o cu paiul. A fost un circ la masaaaaa ... asa m-am distrat cand am vazut-o cum bea ciorba cu paiul....
Kiki, multumim. Si eu tot la servici ma gandesc. Am fost azi la firma si de la 15 august merg la serviciu. Nu stiu inca ce voi face cu ea pina la 15 septembrie cand incepe cresa si cand are ea voie sa mearga la cresa, ca pina atunci nu are voie in colectivitate. Pentru inceput voi avea program flexibil, voi mai putea sa mai lipsesc.... cel putin asa mi-a promis seful meu cel mare. El mereu a fost intelegator. Are si el doi copii acasa, dar mari si a inteles ca am probleme cu Stefy. De mers tot trebuie sa merg, ca o lungesc degeaba. Ca si in decembrie va fi la fel. Decizia a fost a mea, nu m-a fortat nimeni, dar stiind ca are nevoie si nici mie nu imi surade ideea sa mai stau acasa.... pe banii statului... si altele...
Azi am fost cu ea la cresa sa anunt ca nu o mai duc pina in septembrie si colegii ei de grupa erau afara in curte la joaca. S-a dus direct la ei si la doamnele ei. Asa greu mi-a fost s-o iau de acolo... Iar in drum spre casa ne-am intalnit cu o alta doamna de a ei care era dupa amiaza si s-a dus direct la dansa si asa s-a agatat de ea.... Imi pare tare rau ca nu mai pot s-o duc. Ei ii place acolo. Sper sa-si revina si sa se intoarca la ....... copii ei.
Kiki, dar in schema de vaccinare ce vaccin i-ai facut. Stefy a facut Pentaxim, care contine si Haemophilus influenzae . Mai trebuie si Prevenar? Intreb, ca nu-s lamurita.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
am trecut cu bine peste petreceri, a fost frumos la amandoua. doar ca a fost cam suparata Cris ca nu isi facuse somnul. dar tot mai vomita, si inca mult. aproape tot ce mananca da afara. azi noapte pe la 2 cand a dat afara bucatele de carne pe care le mancase pe la 8 nedigerate, de dimineata la 8.30, a zis ca nu mai vrea si dupa 2 minute gata. am vb cu pediatra si mi-a zis ca daca continua cu vomitatul sa mergem la spital sa o puna pe perfuzii trei zile ca sa fie stomacul in repaos. ce sa-i dau sa ii treaca? ca`s disperata, nu vreau sa ajungem in spital. i-am dat cate 5 pic. de metoclopramid, dar nu-i trece, saruri de rehidratare nu vrea sa ia, e posibil sa se fi si deshidratat putin. mi-a spus acum de sanzyme sirop, am luat si i-am dat o lingurita. zice ca ajuta la digestie. ce sa-i mai fac?
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina