Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iulia, e pt. pneumococ, tot ce tine de bronsite, otite, pneumonii. NU stiu sa detaliez prea stiintific in schimb la momentul in care mi-a explicat pediatra am fost convinsa ca nu va intra in colectivitate fara sa-l faca. Dupa 2 ani se face o sg doza. Noi, pana in 2 ani facem acus o doza si inca una la o luna-doua. Da cautare pe google si gasesti. Prevenar cred ca e Franta si exista si var rom pneumococ 23.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by aka

am trecut cu bine peste petreceri, a fost frumos la amandoua. doar ca a fost cam suparata Cris ca nu isi facuse somnul. dar tot mai vomita, si inca mult. aproape tot ce mananca da afara. azi noapte pe la 2 cand a dat afara bucatele de carne pe care le mancase pe la 8 nedigerate, de dimineata la 8.30, a zis ca nu mai vrea si dupa 2 minute gata. am vb cu pediatra si mi-a zis ca daca continua cu vomitatul sa mergem la spital sa o puna pe perfuzii trei zile ca sa fie stomacul in repaos. ce sa-i dau sa ii treaca? ca`s disperata, nu vreau sa ajungem in spital. i-am dat cate 5 pic. de metoclopramid, dar nu-i trece, saruri de rehidratare nu vrea sa ia, e posibil sa se fi si deshidratat putin. mi-a spus acum de sanzyme sirop, am luat si i-am dat o lingurita. zice ca ajuta la digestie. ce sa-i mai fac?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

aka, eu in cazuri din astea stiu ca se recomanda repausul digestiv. nu v-a spus pediatra? adica minim 12 ore (dar ideal 24 h) fara mancare deloc. numai apa cu lingurita, cate o lg la 5-10 minute. sa aiba timp stomacul sa se refaca. si apoi luat incetisor cu dieta, manacruri cat mai usoare, in nici un caz carne., care se digera mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Kiki poze cand vom veni de la mare. Mai greu insa ca acasa nu pot deschide laptopul ca Oana e calare pe el, iar la serviciu nu pot instala nimic pe calc fara acordul administratorului. Insa voi pune. Abia astept sa o duc pe tontonica la mare. Si in agust vreo 2 week-enduri prelungite la BV ...nu mai am chef de nimic la serviciu, astept concediul.
Si eu ca si tine simt ca da iubirea pe dinafara pentru Oana. Ce zodie esti? Imi vine sa vorbesc numai despre ea.

Mergi la inceput

Diana, sunt Capricorn dar ma mai temperez cat pot. Maniaca cu ordine, curatenie, idei fixe multe...dar bune:))), prieteni putini dar buni, totul planificat, rumegat ...ehe sunt multe. Ascendent in Scorpion.

Mergi la inceput

Diana cand plecati la mare? In ce zona de Buc stai? Na vezi acu am alta idee fixa....ca tre sa merg iar la mare...pfui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Vazut poze multe si frumoase... nu mai nominalizez....dar super, super
Aka, imi pare tare rau ca tot vomita.... tin pumnii sa ii treaca; eu l-am hidratat pe Luca cu seringa... saracu' deschidea gura numai cand ma vedea cu ea in mana.. azi a papat si el branzica si ou... spunea Olimpia ca era tare fericit.. a cam murit de foame de cand cu boala
Dia/Kiki si noi sintem desculti si vrem sandale de plaja... eu poate gasesc cand vin in Buc dar cum stau doar o zi nu stiu daca am timp sa alerg dupa crocsi...
Prevenar - na, ca am uitat cine intreba.. Luca a facut vaccinul si a fost cam agitat dupa el... vreo 2 nopti.... sau erau dintii.... in rest, nici o reactie
Donia, si eu vreau febra musculara... dar am fost cam casnici in ultima perioada...
Iulia-Stefy, deci incepi si tu munca.... profita de timpul asta si din septembrie se duce iarasi la copii ei.... cand ma gandesc ca trebuie preventiv sa-l inscriu la o gradi in buc.. nu stiu de unde sa o apuc... il inscriu asa pe NV?????
Chinico, pupici....
Ktrinelu' pe unde umbli????
Adina, astept vesti cand va intoarceti
Asiza, mi-e dor de voi
Va las ca tipa tabelele dupa mine Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dia de joi seara e cu stomacul bolnav. pana sambata dimineata n-a mancat nimic, abia dupa amiaza a inceput cu un stiks si putin iaurt. ieri seara a vrut cateva bucatele de carne de pui la gratar, a mancat vreo 10 firimituri. iar de dimineata legume fierte, la fel le-a vomitat. dar suge. sa n-o mai alaptez?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

hihi
si eu sunt maniaca cu ordinea, de aceea l-am pus pe sot sa vanda calculatorul la care tinea enorm, ca de, e de meserie, doar ca sa nu vad eu fire prin casa, si il surghiunesc cu multe saracul, uneori rabufneste, cica o casa trebuie sa arate a casa locuita, adica o haina aruncata ici colo...Locuiesc in Dristor, nu stiu exact sa zic ca desi sunt in Bucuresti de 9 ani, nu cunosc nici azi strazi, amanunte. Peste bulevardul Camil Ressu traversez si intru in IOR. La mare merg vineri, insa am luat bilet la Bulgari, vedem cum e anul asta, nu am fost niciodata. Oricum la turci, greci, spanioli, adica destinatii indepartate, nu merg cu copil asa mic, care nu stie sa zica ce o doare, etc...
Diana

Mergi la inceput

Kikineata am uitat sa spun, sunt sagetator, ascendent nu stiu, scorpion sau sagetator, depinde de ora si mama nu stie cu exactitate.

Mergi la inceput

Aka, no way. Pai dc inca suge cred ca asta e singurul lucru bun si care nu-i face rau MI se pare minunat. Ce medicatie dai?

Mergi la inceput