Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by kikineata

Mai vreau poze!!! Insist..DIAAAAA!!!

si eu vreau pozele din Turciaaaaaaa

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

ia luati de-aici ca sa va linistiti: poze de azi dimineata
hai multumiti-va deocamdata cu astea ca sunt calde-calde... au fost mai usor de sortat ca au fost mai putine ... sunt facute la un strand din tm la party-ul de la firma sotului... continuarea dupa-amiaza cand se trezeste oana si mergem din nou
si sa stiti ca am inceput sa sortez miile de poze de la mare si promit ca maine le pun dc merge netul... e mai greu ca o mare parte sunt inca pe laptop si nu am reusit sa le transfer singura decat dupa ce le-am scris pe un dvd
danduso, la noapte dc esti pe mess, ti le trimit prima, bine? si lui kikineata a doua
roxanica, aelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am vazut discutiile despre familie si parinti ... nu pot spune decat ca la viata mea am vazut multe ciudatenii legate de relatia asta parinte-copil : am vazut parinte care vroia sa isi vanda copilul dar ptr ca pretul a fost prea mik nu a acceptat, am vazut mama ce a fost adoptata in copilarie ce acuma avea 2 copii cu nevoi speciale care isi cauta parintii ptr ca astfel sa isi explice handicapul copiilor ei, am vazut o mama in luna 8 care vroia sa isi infiga un cutit in burta ..... nu mai continui ca imi aduc aminte de tot felul de chestii horror... dar va pot spune ca probabil o incercare in care esti la limita dintre viata si moarte te face sa simti toata dragostea parintelui si toata dragostea ta pentru parintele tau . nu doresc nimanui sa ajunga in momentele alea de disperare dar va spun cu mana pe inima ca niciodata nu am fost atat de disperata decat cand simteam ca o pierd printre degete ....

ingerasul vine alaturi de noi de cand El ne aduce in pantecele ei ... si eu cred ca niciodata acea legatura nevazuta nu se va pierde ...

eu imi doresc si va doresc o legatura magica care sa fie vesnica !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

aelito, mi-era dor de mesajele tale kilometrice... asa ma bucur ca ami iti gaesti timp sa scrii! asa mi-au placut de atre pozele cu sofia si andres! sa mai pui poze cand iti gasesti timp

danduso, ce frumoase sunteti! asa de bine iti sta , efectiv radiezi fericire ... si crinuta are asa un paaar lung si cret, o nebunie... cred si eu ca nu te mai lasa claudiu s-o tunzi, nici eu nu te-as lasa

bambo, super pozele, s-a facut si antonia pletoasa ... mai pove cum a fost la munte

oana a inceput sa lege cuvintele.... a inceput cu "pute caca" cand a avut diaree [:d] si acum tot mai multe "mec-mec cotobec", "du-te tata", "lasa nana" etc... spune ultimul cuvant din fiecare vers de la melc melc cotobelc... e moortala, are o intonatie de mor ... a invatat tot felul de cuvinte mai ciudate gen: "unghii, piele, asa, deci" si ma distrez de mor cand o aud cum le zice... seara povesteste o ora inainte de culcare, murim de ras... dar chiar reuseste sa povestesca ce a facut ziua, asa in cuvintele ei amestecate si cu chinezisme.. e o dulce... ... ieri m-am uitat la pozele de acum un an si nu mi-a venit sa cred cat a crescut .... si e asa de sociabila, azi am mers la party-ul firmei sotului... mai mult de 100 persoane necunoscute pt ea pe un strand... aglomeratie, voie buna, copii... n-a avut nici o treaba, a vorbit cu lumea, s-a jucat cu copii, si-a facut rost de undeva de jucarele de nisip (nici macar nu stiu de unde ), i-a placut f tare... mai ca n-a plans cand am plecat... i-am explicat ca venim la nani si la papa si ne intoarcem sa facem baie in piscina... a zis "bine, haide" ... si cand o culcam imi tot spune "nana, baie" ... cam atat deocamdata, va las, ca am de sortat poze din turcia

Mergi la inceput

aa si era sa uit cum e la noi cu olita dar numai cateodata : nu mai pleaca de pe olita si plange ca el face kk si sa il las acolo !!! alta dandana !

P spune propozitii scurte gen: adu mami aptele, pune alt pampu nou, papa P cashca si absolut tot ce se intampla in casa stie si se baga in vorba !:)) . cand zice DA e da, cand e NU ,,, e clar NU !numara pana la zece fara ajutor si are in continuar eo poezioara mika , stie poezia cu piticul, cu baba, cu melcul... stie sa arate nasul ochii gura degetele in engleza;) iar ieri m-a uimit cand a vazut pe strada o masina identica cu a noastra si a remarcat-o spunand : titi mare tati = masina mare a lui tati. l-am convins sa plecam de langa ea cand a vazut ca literele de la masina :)) . ce am obs este ca mie niciodata nu imi spune pe nume desi daca il intreb cum o cheama pe mami stie exact iar lui tati ii mai spune pe nume cand il striga sa ii aduca ceva;). nu poate sa spuna strada pe care stam doar numarul dar stie strada pe care sta bunica, asa ca la o adika daca se pierde ... Doamne fereste !! este innebunit dupa bb mici ... si chiar are o fetita favorita ;) are 8 luni .

m-am tot gandit sa il duc undeva la innot dar astept sa ma misc eu mai usor ca ... el se misca de 100 X mai repede decat mine ;).

pupici si numai bine
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

salutare dragi colege de suferinta :))

tre sa fie ceva in aer...io si mama ne certam fara intrerupere de cand a venit. nu's ce e, dar e, vad ca e subiectul zilei :))
ma ameninta la fiecare 10 minute ca pleaca acasa. io zic, bine, stai sa se faca luni, sunam,rezervam....pa. mai trec 10 minute...revine la sentimente mai bune...iar incepe...nu stiu ce e cu ea, dar ma zabuneste...si am o dipozitie absolut criminala...
noroc cu bea, ca imi lumineaza zilele..si le umple. mai da' la umple pana la refuz :))
ieri am fugit de atmosfera apasatoare de acasa (nu, nu a vrut sa vina cu noi, desi STIU ca i-ar fi placut) la festivalul dunarii...se tine o data la doi ani....ooo,sa fi vazut voi acolo minunatii...si sa fi mirosit mancarurile shele bune de pe la fratii maghiari si aia croati...oooooo..si muzica...si romanasi cu vinuri bune de dragasani...beoaca batea tactul cu manuta pe piept, nu a vrut sa mai plece de langa o formatie de la trupa de unguri, unul la vioara, unul la ghitara, unul la contrabas...beoaca topaia si topaia si nu se mai dadea dusa :))si cand a mai aparut si un sirag de tanti imbracate in porturi nationale ce dansau printre oameni...valeu si valeu!!!
sambata (daca mai sta mamon pana sambata, dar s-ar putea, ca azi vaz ca nu a mai amintit nimic de o noua drumetie :)) ) ne-am luat bilete la bregovici....eee, tinerete tinerete :))

sanatate bolnavioarelor stefania si ada...dragele de ele, mi se rupe sufletul cand ma gandesc la pruncime bolnvava..

asizule bine ca i-au trecut din muci lui denis..aici sunt si uleiuri de picurat pe pijama..ceva amestec ce cimbru cu unele si altele, nu le mai stiu...bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare, n-am citit decat de la pagina 5.
Noi cu bube, am inlaturat cauza, dar tot apar. Febra 39.... a scazut, acum iar creste, vad ca s-a deranjat putin si la burta... nu stiam de ce se trage de body si spune bu-ta. Acum am inteles. Are crampe.

Si noi cu olita. Nu mai vrea Pampers, dar are momente cand mai uita sa ceara olita si mai face pe covor sau gresie. In ceea ce priveste covorul, mi-a "vandut sora mea un pont", unde e ud de pis sa pun bicarbonat. Nu miroase, nu ramane patat. Dupa ce se usuca, il iau cu aspiratorul. Si covorul e ok si nu miroase deloc. Intr-o saptamana l-a pisulit in vreo 5 locuri si odata in pat, dar nu miroase nimic. E ok.

Kiki, de cresa nu mai am ce sa scriu, ca dupa faza cu perfuziile si spitalizarea..... are interdictie in colectivitate 3 luni pina isi revine sistemul imunitar. Acum luam Septilin pentru asta si de acee am si dus-o la tara la bunica mea, ca acolo e deal si am inteles ca pentru asta e foarte buna clima de deal si padurea.

Laura si eu ma gandesc sa-i fac camera separat, dar .... am tot amanat. Inca nu sunt convinsa ca e bine. Mai astept. Unde ai gasit pensiuni cu locuri de joaca pentru copii, ca si eu vreau sa plec cu Stefy undeva, ca tati e ocupat si mie mi-au facut "chemarea" la servici si nu mai am mult de .... "copilarit".

Stefy spune "meme-mele-totobec" si cantaaaaaaaaaaa.
Iti arata unde are nas, ochi, gura....Cand a spus nu....apoi nu ramane, da e da. Cand vrea sa plec spune tu-ti, tu-ti, adica du-te....

chinico, multumim.

Ma duc, ca nu ma mai lasa.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by danita

am vazut discutiile despre familie si parinti ... nu pot spune decat ca la viata mea am vazut multe ciudatenii legate de relatia asta parinte-copil : am vazut parinte care vroia sa isi vanda copilul dar ptr ca pretul a fost prea mik nu a acceptat, am vazut mama ce a fost adoptata in copilarie ce acuma avea 2 copii cu nevoi speciale care isi cauta parintii ptr ca astfel sa isi explice handicapul copiilor ei, am vazut o mama in luna 8 care vroia sa isi infiga un cutit in burta ..... nu mai continui ca imi aduc aminte de tot felul de chestii horror... dar va pot spune ca probabil o incercare in care esti la limita dintre viata si moarte te face sa simti toata dragostea parintelui si toata dragostea ta pentru parintele tau . nu doresc nimanui sa ajunga in momentele alea de disperare dar va spun cu mana pe inima ca niciodata nu am fost atat de disperata decat cand simteam ca o pierd printre degete ....

ingerasul vine alaturi de noi de cand El ne aduce in pantecele ei ... si eu cred ca niciodata acea legatura nevazuta nu se va pierde ...

eu imi doresc si va doresc o legatura magica care sa fie vesnica !

D

BeBelusca

Sanatate multa multa multa mamei tale!

Laura, spuneam intr-un mesaj anterior ca vrem sa ne vindem apartamentul cu doua camere si sa luam unul cu trei, tocmai in ideea de a-i face camera lui...acuma de-o vrea sa stea in ea bine, daca nu iar e bine, o sa stea mai incolo, cand va cere el probabil, dar eu ii fac camera, i-o prezint frumos si-om vedea ce si cum

Lacramiora, multa multa sanatate lui Stefy...Mititica, cat a suferit ea si inca tot nu e bine!
Chinico, imi pare tare rau ca nu te intelegi cu mama ta, mai ales ca spuneai ca abia astepti sa vina si erai in culmea fericirii...Eu va doresc zile mai bune!...ioi, Bregovici...si eu vreeeaaaauuuuu...

Vazut poze de Bambo, ba la strand, ba la munte ...Superbisime!...Cum mai e Antonia cu ochelarii? S-a imprietenit cu ei?

Aaaa, am vazut-o si pe Dandusica cu Crinutza si Claudiu pe mal de Mare Neagra...Ce sa mai zic...Crinuta e minunata, mor dupa ochisorii aia mari si buclele alea minunate, iar tu, Dandusa, esti modelul meu de gravida ...arati absolut minunat!

Ma duc sa ma uit si la pozele cu isteatza de Oana, ca n-am vazut-o de ceva vreme si mi-e doooor...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
am avut o yi frumoasa, cu un copil cuminte. am incercat si noi fara pampers, spune pipi exact cand face....pe unde se nimereste. nu stiu nici eu daca is pregatita pentru asta si cu siguranta bona va face fite. dar pasul bun e ca sta la olita, chiar a dat sa planga ayi cand l-am ridicat. am fost in parc si s-a jucat tare frumos. e vorbaret nevoie mare, dar nu chiar ca alti fulguleti. nu-i problema recuperam noi.....
danita mama.....ce mesaje lungiii. asa mai vii de-a acasa. mai vrem asa!!! bravo P ca e atat de vorbaret. la inot l-as da si eu, dar unde in iasul asta????
chinico e greu pana va intrati in ritm. zic eu. dar ma bucur ca bea te ajuta sa iti treaca supararea.
dia tztztztz....foarte putine poze. dar oana.....zau, e dementiala! atat de feminina si delicata. si cat de bine ii sta cu palarie. vreau si o fata!!!
asiza sorry, am rata mesajul. chestia e ca e cam nasol daca reoganizam casa degeaba. si pt noi si pentru bani si pt dani .... dar oricum tot cum vrea el se face...iti dai seama.
dianarus eram curioasa. parca iti propusesi 1 iulie pt operatiunea olita (de la tine mi s-a pus pata), ati inceput? cum a reactionat marc?
donia eu zau ca m-am gandit si nu stiu de ce ai fost la control la urechi cu cristinel. ma luminezi?
iulia stefy multa sanatate!!! si totusi febra de la ce e??
fug sa fac o baie si in pat....ca-s varza.
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, e super dulcica Oana ...i-am remarcat crocsii..am avzut fix asa la Deichmann, poate de acolo i-ati si cumparat, dar din pacate pentru baietei nu aveau nici acolo numere mici si chiar roz nu i-as lua...si nici la Stone Creek, unde-s aia originali, nu am gasit marimea lui...fetelor, mai stiti magazine unde-i pot gasi crocsi? Sau nici nu-i musai crocsi, dar niste sandalute de apa si de plaja mai dragute?

Si inca o intrebare, sau doua de fapt pt. fetele din Ro:
1. Ce le dati sa manance finger food, in afara de biscuiti, pufuleti si fructe? Dianocica, ziceai ca-i cumperi ricecake de undeva, please zi-mi de unde???...sau gasesc pe undeva ceva batoane de cereale pt. copii sau carrotcake?
2. ...am uitat intrebarea cu nr. 2...staaati, ca mi-am amintit in timp ce dadea omuletul ala cu capu' de zid: Ce fel de cereale le dati? Tot de bb sau ati trecut la altceva???

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

laura, e o problema de timp, stare de sanatate si muza

noapte frumoasa
D

Mergi la inceput