Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

neata... nu cred ca apuc sa compun ceva cu rugbistul in bratele mele si cu degete active..... ieri a facut normal.... cred ca sintem pe drumul cel bun...
dia, super pozele.....
off.. nu ma lasa.... am urmarit din umbra discutia despre mame... la mine acum se amelioreaza dar sintem si departe una de alta, dar cand sint acasa ma ajuta mult.. eu incerc sa uit ca atunci cand eram gravida nu m-a sunat niciodata, doar tata a fost alaturi de mine..... desi si acum le este rusine ca nu am fost maritata si sint mama singura... uneori chiar cred ca zic la lume ca sint divortata... in fine, eu incerc sa trec peste asta...
va las ca demonteaza casa

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

duminica placuta....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Duminica placuta si de la noi!
Acum oalele duduie pe aragaz, Catalinul calca camasi , iar Rares demoleaza ce-i pica in cale.
Asa ca nu-i timp de stat pe forum...poate mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Mai scriem si noi din cand in cand sa nu ne uitati suntem bine sanatoase dar fara timp de net (bine si lenea e de vina)
Va dau vestea cea mare Antonia a facut ieri kaka la wc pipi deja facea,am fata mare meritul este a lui tati el a avut rabdare
Am vazut toate pozele cu fulguleti ffff frumoasi

Kikineata-am mai dat cate un semn de viata am vazut pozele de la mare f frumoase
Aelita-ce dor imi era de mesajele tale ,am vazut pozele cu comorile tale
Lavinia-multa sanatate lui Mihaita(am vrut sa te sun dar nu mai am nr tau in tel)
Dianocica-ce scump e D si Antonia ne zice "mami"si "tati"

poze de la munte

duminica placuta

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

reteta zilei de azi...
o lingurita de ness
zahar dupa gust
lapte rece-100 ml
amestecati bine bine...,adaugati apa minerala si doua cuburi de gheata...o nebunie de frappe...,daca vreti mai dulce puneti si putina frisca...trebuie sa incercati...ca sa stiti ce vorbesc...
aaaa,neaparat sa fie dupa ce culcati copilul...sa-l puteti savura in liniste...

bai nene...,m-ati facut sa plang da' intr-un mare fel...,sarea camesa di pi mini,zau...
Roxanica,Aelita,
daca inainte imi pareati inofensive,acum imi pareti periculoase...,cum puii mei cititi voi printre randuri,socoteli sufletul omului?!si cum dati voi raspunsuri unor intrebari pe care le aveam in stand-by?!cum...?,nu stiu cum faceti da' mi-ati facut-o!
santeti minunate...poa' sa spuna orisicine asta...chiar santeti minunate...
musai sa va cunosc...nu stiu cum facem da' tre' sa va cunosc personal...
Aelita la anul mai mult ca sigur merg sa-mi vizitez fratele...sta chiar langa tinesi atunci nu scapi nevizitata poa' sa tune,fulgere whatever...
Roxanica,zilele astea ma tot ameninta Claudiu cu muntele...nu spun ca cata suta oara mergem anul asta la munte...m-am plictisit de atata munte...cam cati km sant pana la voi?sa stiu cum sa-i propun sa-l iau cu binisorul...

Mamica stralucitoare
23+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

poze de la mare

Bambo,
am admirat pozele...poza in barcuta este superba...santeti doua frumoase...tati trebuie sa fie tare mandru
mai zi-ne ceva de voi...ca tare scumpe santeti la vorba

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, poza cu picioare pline de nisip este bestiala iar voi niste frumosi dar mai ales Raducu (adica burtita).

Bambo, mi-ai adus aminte de copilarie. Fiind din Bacau excursiile erau la Cheile Bicazului, Lacul Rosu...frumos, frumos.

Mai vreau poze!!! Insist..DIAAAAA!!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Mai vreau poze!!! Insist..DIAAAAA!!!

si eu vreau pozele din Turciaaaaaaa

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dandusa

poze de la mare

Bambo,
am admirat pozele...poza in barcuta este superba...santeti doua frumoase...tati trebuie sa fie tare mandru
mai zi-ne ceva de voi...ca tare scumpe santeti la vorba

Mamica stralucitoare

f frumoase pozele de la mare ,Crinuta are un par tu sexi si slaba
Antonia doarme astept sa se trezeasca plecam la picnic si sa ne dam cu barca pe lac

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
bambo f faine pozele! antonia la fel de frumoasa cum o stiam. cum a fost in chei? nu s-a plictisit gaza? ca ne batea si pe noi un gand sa mergem....dar nu situ ce ar face dani. cat ati stat? pe care lac??????
dandusa chiar frumoase pozele si tu chiar slaba. eu nu-s asa de slaba nici acu'. unde vreti la munte? nu veniti spre moldova? sa facem o iesire impreuna?
eu as vrea tare sa merg la munte cu dani, un we macar, ca mai mult nu avem cum. am gasit niste pensiuni dragute, cu loc de joaca frumos pt copii, cu iarba multa.....asa m-as duce. tre' sa vorbesc serios cu florin problema.
fetelor....as vrea sa ii fac camera lui dani. dar nu vrea deloc sa doarma in "viitoarea" camera. ma gandesc ca daca i-as explica ce si cum si daca as amenaja-o special pt el poate ar vrea. dar daca nu? is tare indoita, nu stiu ce sa fac, sa mai astept ori ba. e greu si pentru noi, dormim separat, ne tinem hainele care pe unde, intr-o suta de dulapuri. si ma gandesc ca ar fi bine si pentru el, de acum, sa aiba camaruta lui. voi ce ziceti?
ma duc, sa ma intind si eu in pat.
duminica placuta

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput